Odp:Maraton Jastrzębi Łaskich 09.06.2013

matys
Participant

Chciałbym serdecznie pogratulować wszystkim uczestnikom III Supermaratonu Jastrzębi Łaskich! Zrobiliście świetną robotę, tym bardziej, że trzeba było pokazać wszystkim kto rządzi na własnych śmieciach B)
Szczególnie zaskoczył mnie Bober, który pozamiatał OPEN na długim dystansie! :woohoo: Mięliśmy kilka nadziei na pudło ale kilku zawodników zaskoczyło chyba nawet samych siebie ;)
Jeśli mnie pamięć nie myli to pierwszy raz miałem okazję popatrzeć na wyścig kolarski całkiem z boku i muszę przyznać, że dał mi więcej radości niż niejeden start w zawodach!
Nie pamiętam kiedy widziałem tyle uśmiechniętych mordek na raz :P
Umocniłem się w przekonaniu, że wybrałem odpowiedni sport (a może to on mnie wybrał) i to nie dlatego, że lubię pokręcić na rowerze ale ze względu na ludzi, których łączy nie tylko miłość do roweru ale też charakter i PASJA!
Jeszcze raz gratuluję! Wierzę, że te nasze sukcesy będą motywacją do jeszcze lepszej pracy i stawianiu sobie nowych – wyższych celów! :)

GATTA BIKE TEAM RULEZ

P.S. Przepraszam, że nie zostałem na dekoracji ale masakrycznie zgłodniałem i zmyłem się na chatę – szczerze mówiąc nie byłem świadomy, że tylu z Nas stanie na pudle.