AMBER ROAD 2016

Oglądasz 15 postów - 16 z 30 (of 37 total)
  • Autor
    michal
    Participant

Chętnie przyjadę, jeśli dobrze kojarzę, to jest przy skrzyżowaniu Julianowskiej i Zgierskiej? O której godzinie?

Michał

Czacha
    Participant

Panowie ja jeszcze nie byłem na Kasztanach, może wybrałoby się więcej osób? Mamla, PanGregor, Malina, Turek?

michal
    Participant

Będę jechać z Sieradza więc mogę kogoś zabrać po drodze.

Michał

grzegorz turkiewicz
    Participant

ja też chętnie pojadę Kasztany. Michal, zmieścimy się obaj do Twojego samochodu ?

Czacha
    Participant

Mamla? Malin? Gregor?

Czacha
    Participant

Turek jak rozumiem trening TT zostaje w niedzielę niezależnie od AR czy nie ma tego treningu? Ja chętnie bym pojeździł

Tomasz Grzegory
    Participant

Rozumiem że sobota postanowiono jedziemy Kasztany 🙂

grzegorz turkiewicz
    Participant

Jesli chodzi o mnie, to trening TT zrobię z przyjemnością. nie wiem tylko czy jest sens umawiać sie na drużynę. Może po prostu zrobić wspolną rozgrzewkę i poleciec sobie dwa razy po dyszce w tempie wyścigowym, startując co 30 sekund, żeby było dobrze gonic.

Co Wy na to ?

Adass91
    Participant

Sobota jadę na Kasztany, niedziela w sumie to co Turek wymyślił nie jest głupie. Jak coś to startuję ostatni 😉

grzegorz turkiewicz
    Participant

… to ostatni przyjedziesz.

Czacha
    Participant

jak to ostatni? a co wymyslil dokladnie Turek bo chyba nie kumam?

Dominik
    Participant

Nie wierzę, że Kasztany chwyciły 🙂 jeszcze zobaczymy, może będzie padało 😉

W niedzielę chętnie bym pojechał to co proponuje Turek, ale po ponad miesiącu waletowania od jutra wracam do planu treningowego i zamiast próby na 10km będę robił jakieś powtórzenia na rowerze szosowym.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Jesli chodzi o mnie, to trening TT zrobię z przyjemnością. nie wiem tylko czy jest sens umawiać sie na drużynę. Może po prostu zrobić wspolną rozgrzewkę i poleciec sobie dwa razy po dyszce w tempie wyścigowym, startując co 30 sekund, żeby było dobrze gonic. Co Wy na to ?

to wymyślił !!!

czegoś tutaj można nie kumać ?

grzegorz turkiewicz
    Participant

Kapustek, wsiadaj na czasówkę, bo 30 lipca wyscig. No chyba pojedziesz tam z Nami!!!

A tenTwój plan, to niby czemu ma służyć jak nie najbliższym wyścigom.

michal
    Participant

Grzegorz – odpowiadając na Twoje pytanie – zmieścimy:) Mi zależy na tym, żeby po prostu pojeździć w grupie i…nauczyć się jeździć w grupie!

Czy ktoś powie, o której jest tam zbiórka?

Michał

Oglądasz 15 postów - 16 z 30 (of 37 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.