Badania 2018

Oglądasz 15 postów - 16 z 30 (of 59 total)
  • Autor
    Adass91
    Participant

Jestem chętny, jeśli to będzie do 300 PLN.

Lista chętnych:
    1. Janosik
    2. Mamla
    3. Turek
    4. Sztygar
    5. Matys
    6. Bober
    7. Dominik K.
    8. Ewentualnie Bułeczka
    9. Ewentualnie Czacha

Myślę, że uzbieramy 10 osób spokojnie.

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 7 years, 3 months temu przez Adass91.
    • Ta odpowiedź została zmodyfikowana 7 years, 3 months temu przez Adass91.
    Dominik
    Participant

Ja chętnie, szczególnie jeśli byłaby to ergospirometria (pomiary parametrów oddechowych).

Malina
    Participant

Możesz mnie brać pod uwagę jeśli badania będą do 20 02 . Później mnie nie ma w Zduni . Pozdrawiam .

Paweł Bułeczka
    Participant

Do 300 zł jestem chętny.

Radek Sławiński
    Participant

Od 10.02 do 25.02 nie ma mnie na miejscu.

Jeśli termin „zagra” to jestem chętny na badanie.

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 7 years, 3 months temu przez Radek Sławiński.
    Tomek Dąbek
    Participant

Kolejne wieści z 4Sport Lab: od 11 chętnych cena zmalała do 200 zł za ergospirometrie oraz 280 zł za ergospirometrie z oznaczeniem poziomu mleczanu we krwi. Przy ilości badanych >15 są skłonni do dalszej indywidualnej negocjacji ceny. Teraz trochę danych: test jest przeprowadzany na swoim rowerze (bez kół) podpiętym pod ergometr CYCLUS 2 oczywiście w masce i przeciętnie trwa około 45 min., badanie poziomu mleczanu jest przeprowadzane na końcu każdego stopnia czyli średnio co 3 minuty ukłucie (1 stopień to zazwyczaj 30w zależnie od wagi zawodnika) oraz dodatkowo 2 ukłucia podczas restytucji. Wyniki z opisem dostaniemy po około 5 dniach na @

You can never be too SPECIALIZED

sztygar
    Participant

Gdzie miałyby się odbyć badania tak z ciekawości?

grzegorz turkiewicz
    Participant

20 czy 30 złotych chyba nie ma juz dla nikogo znaczenia. Załatwię to, bo czad leci, a w marcu , po Chorwacji to juz bedzie późnawo na określanie stref treningowych.

Dzialaj Janosik, raz dwa !

Tomek Dąbek
    Participant

Mamy wstępnie zarezerwowany termin na badania 4 lutego 🙂 z oczywistych względów proponuję żeby odbyly się w Zduńskiej Woli, jeżeli ktoś z chętnych ma ograniczenia czasowe / logistyczne bądź inne to piszcie – postaram się zrobić jakiś grafik tak żeby odbyło się to sprawnie

You can never be too SPECIALIZED

grzegorz turkiewicz
    Participant

Zacznij od listy, popartej zaliczka np. 100 pln. Inaczej tego nie zapniesz.

Radek Sławiński
    Participant

W terminie 04.02 proszę mnie zapisać.  Jeśli mam wybór to godziny ranne, jak najwcześniej.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Janosik, rób liste i zbieraj kase. Ja zajmę sie zorganizowaniem miejsca.

Zaliczka min. 100 pln. Termin wpłacania zaliczki ustał sam, tak żebyś zdążył dogadac z ta firma , na ile osob sie maja szykować.

sztygar
    Participant

Jeśli o mnie chodzi to niedziela 4.02 mi pasuje cały dzień kasę mogę wpłacić po 30 stycznia:)

Adass91
    Participant

Ja podobnie jak Sztygar: termin OK, zaliczkę najchętniej wpłaciłbym po 30 stycznia.

Malina
    Participant

Zapisz mnie na listę , tylko proszę o jak najwcześniejszą godzinę . Pozdrawiam .

Oglądasz 15 postów - 16 z 30 (of 59 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.