Badania 2018

Oglądasz 15 postów - 31 z 45 (of 59 total)
  • Autor
    Czacha
    Participant

mnie nie ma 4.02 – Teneryfa. nie da sie tydzien pozniej?

matys
    Participant

Spoko, pasuje mi. Świetna sprawa, że badanie robi się na własnym rowerze.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Matys, Ty tak sie nie ciesz, bo przy Twoim szcześciu w łapaniu gumy, może sie okazac, ze i bez kól gumę złapiesz i bedziesz musial powtarzać testy zaskrońcu.

matys
    Participant

Całe szczęście od kiedy jeżdżę na mleczku, nie pamiętam co to guma… no chyba, że Turbo 🙂

Paweł Bułeczka
    Participant

Ja mam egzaminy i mógłbym najwcześniej po 16-tej tego dnia, tydzień później lepiej dla mnie.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Zeby nie przyjmować faceta ze sprzętem w moim garażu ( troche nie pasuje ) najprawdopodobniej  badania zrobimy w Pabianicach a Mamli w gospodarczym.

Zalezy ile osob sie zgłosi ostatecznie, bo  moze 16-ta wcale nie okaze sie zbyt pozna i  dla Czerstwego bedzie akurat. Z tego co mówił Janosik na jednego powinno wyjść 35-40 minut. Gdyby było np. 10-ciu , to jest ponad 6 godzin. Zaczynajac od 10.00 bedzie  akurat.

Janosik, ile osob jest chetnych tak na powaznie ?

ja na ten moment naliczyłem potencjalnych pacjentów 10

Turek, Bober, Malina, Kormoran, Mamla, Sztygar, Kapustek, Janosik, Matys, Radek Sławiński …..  i ewentualnie Bułek 11.

Panowie , nie pierdolic, tylko do konca tygodnia kasa do Janosika i zamawiamy !!!

co mówił Janosik na jednego trzeba  liczyc 35- 40 minut

Adass91
    Participant

Zapisz mnie na listę , tylko proszę o jak najwcześniejszą godzinę . Pozdrawiam .

Malina a zdążysz przed testem dokręcić?

grzegorz turkiewicz
    Participant

Chujowo bedzie, jak Malina zrobi test o 5-6 rano, a potem facet od badań bedzie czekał do 10-ej na nastepnego w kolejce. No Malin no,  a nie mozesz troche pozniej, niz jak najwcześniej ??? …… aaaa kurwa , nie wiesz .

grzegorz turkiewicz
    Participant

Zadziwiająca cisza .

grzegorz turkiewicz
    Participant

Gamonie, kurwa robimy te badania, czy nie ?

Janosik, dawaj w koncu numer konta na zaliczki, bo sie okaze, ze trzech bedzie za tydzien chętnych, a jak mam płacić pełna stawkę, to wole zrobic test u Kosielskiego !!!

Tomek Dąbek
    Participant

nr konta do wpłaty zaliczek na badania: 15 1050 1461 1000 0091 4157 7446 (Tomasz Dąbek) proponuje po 100 złotych żeby to była wiążąca deklaracja, jutro postaram się wrzucić harmonogram żeby wszystko poszło sprawnie

You can never be too SPECIALIZED

Malina
    Participant

Głupoty się nie komentuje .

grzegorz turkiewicz
    Participant

Nie wiedziałem, ze poganianiem do wpłacania zaliczek na badania jest głupota, ale żyjemy w wolnym kraju ( chyba jeszcze ) i kazdy ma prawo po swojemu interpretować .

Tak czy siak, Janosik podał w koncu numer konta i mam nadzieje, ze potencjalni chetni potwierdza, wpłacając kase, a nie tylko gadaniem.

Radek Sławiński
    Participant

Zaliczka poszła. Proszę o jak najwcześniejszą godzinę.

Adass91
    Participant

Puściłem dzisiaj zaliczkę, dojdzie pewnie w poniedziałek.

Resztę dopłacamy na miejscu?

Oglądasz 15 postów - 31 z 45 (of 59 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.