Badania wydolnościowe – Diagnostix sezon 2012/2013 – 06.04.2013 godz. 8:00

Witamy na stronie grupy kolarskiej GATTA BIKE-RS Forum Dla klubowiczy. Nasze klubowe sprawy. Badania wydolnościowe – Diagnostix sezon 2012/2013 – 06.04.2013 godz. 8:00

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 1 z 15 (of 59 total)
  • Autor
    lukaszl
    Moderator

Pragnę wszystkich kolegów poinformować, że badania wydolnościowe na sezon 2012/2013 zostały już wstępnie ustalone.

W tym sezonie badamy się 3 razy.
    17 Listopad 2012 – godzina 11:00 w Wiśle
    Marzec 2012 – data do ustalenia
    Środek sezonu, ewentualnie jak kto będzie potrzebował przed ważnymi startami etc.

Proszę wpisać się kto jedzie na badania.
    Cena i forma płatności – proszę ustalić z Prezesem, ja wiem tyle, że raczej z własnej kieszeni. Koszt badania jest aktualnie negocjowany. Więcej informacji jak tylko będą znane.

EDIT:

Cena za badania 17 Listopada to 200zł od osoby!!!

Późniejsze badania będą już w wyższej cenie około 240-280zł w zależności od ilości osób!!!

Na pewno jadą na badania:

Łukasz Lisowski – potwierdzone
    Grzegorz Turkiewicz – potwierdzone
    Wiesław Pietrzak – potwierdzone
    Dariusz Malinowski – potwierdzone
    Robert Bujnowicz – potwierdzone
    Adam Ostojski – potwierdzone
    Tomasz Karnecki – potwierdzone

Do wszystkich Gamoni!!! Bardzo ważna wiadomość.

Kolejne badania wydolnościowe są zaklepane na 06.04.2013 godz. 9:00

Wiesław Pietrzak
    Participant

Wiesław Pietrzak – potwierdzone

Edytował Lisu

Kto jest chętny i pisze się na testy proszę o post informujący poniżej lub telefon etc.

lukaszl
    Moderator

Widać, że brak zainteresowania. Czyżby okazało się, że budowanie lepszej wyższej formy już nikogo nie interesowało?

Tak czy siak, badanie tego dnia jest już zaklepane, więc czy to będą dwie czy 10 osób nie ważne.

Pozdro

Malina
    Participant

Ja też poproszę o miejsce na wyjazd na badania .

grzegorz turkiewicz
    Participant

Panowie KLUBOWICZE , jeśli nawet tak ważny temat , jak badania wydolnościowe nie budzą Waszego zainteresowania , to zaczynam zastanawiać się nad sensem organizowania czegokolwiek dla całego grona . Może wolicie , żeby w przyszłości każdy działał na własną rękę, a jedyna wspólną sprawa będą jednakowe stroje na wyścigach ? Nie ukrywam dużego rozczarowania postawą niektórych z Was . Zarówno dla mnie , jak i dla tych zaangażowanych , którzy próbują cokolwiek zrobić dla NAS to duża porcja zniechęcenia . Nikt nikogo nie zmusza do wyjazdu, dodatkowych kosztów itd. ale zwykła kultura wymaga , żeby w stosunku do takich propozycji zająć jakieś stanowisko. Podobnie sytuacja wygląda z legitymacjami klubowymi !

Tomasz Karnecki
    Participant

Ja na ta chwile nie daje odpowiedzi bo nie wiem jak z kasa… i innymi sprawami
    Na 100 procent dam wam odpowiedz w poniedzialek:)

Anonim
    Niekatywne

Jeśli chodzi o mnie to listopadowe badania sobie odpuszczę, bo wolę oszczędzać kasę na ciuchy.
    No i teraz pytanie czy warto zrobić badania raz (w marcu)?

lukaszl
    Moderator

Jak dla mnie, to właśnie o to chodzi, ze teraz robisz badania, wiesz jak trenować w czasie zimy, później w badaniach na wiosnę, widzisz postęp albo cofanie się i wiesz jakie musisz zrobić zmiany na lato. Dlatego my robimy badania dwa razy minimum, bo jak by nie patrzeć, praca zimą to podstawa dla treningów do lata, bez dobrze przepracowanej zimy, to masz zmarnowaną całą wiosnę.

Polecam dwa razy.

szak
    Keymaster
    tomek5456 wrote:
    Ja na ta chwile nie daje odpowiedzi bo nie wiem jak z kasa… i innymi sprawami
    Na 100 procent dam wam odpowiedz w poniedzialek:)

Ty to gówniarzu powinieneś jechać. Pierdol rower, nowy poczeka. Ważniejsze są dla Ciebie te badania. Jak nie pojedziesz to wiesz, że złoże wniosek do zarządu o ukaranie Ciebie finansowo. KARĘ przeznaczymy na leczenie Twojej głowy…

A tak na poważnie, to wiesz Pinokio dlaczego to jest tak ważne w Twoim przypadku?
    Odpowiedź jest jasna więc mam nadzieję, że się zdecydujesz.

lukaszl
    Moderator

Piter, a Ty się piszesz na te badania?

szak
    Keymaster

Na wiosenne napewno zimowe odpuszczam bo treningi bede miał malo regularne zimowe wiec nie ma sensu sie badac. lepiej przyłożyć się na wiosne, żeby coś pojeździć w sezonie.

Tomasz Karnecki
    Participant
    szak wrote:
    Jak nie pojedziesz to wiesz, że złoże wniosek do zarządu o ukaranie Ciebie finansowo. KARĘ przeznaczymy na leczenie Twojej głowy…

Mysle ze tutaj żadne lecznie juz nic nie pomoze. :)

P.S Lisu
    Widzisz Pizdo?! WIDZISZ!!! Nauczylem sie Opcji CYTUJ!!! teraz nie masz juz nic mi do zarzucenia 😆

lukaszl
    Moderator

Pizdo, bo Ciebie trzeba edukować jeszcze!!! A tym tekstem do mnie, lepiej nie jeźdź na rowerze blisko mnie, bo możesz czasem zjechać do rowu przypadkiem!!!

Marek Kwiecień
    Participant

Nie wezmę udziału w badaniach, ale trenował będę. Przepraszam za spóźnioną odpowiedź.

Anonim
    Niekatywne

Ja jednak zdecydowałem się na badania, także proszę o dopisanie mnie do listy.

Oglądasz 15 postów - 1 z 15 (of 59 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.