Badania wydolnościowe – Diagnostix sezon 2012/2013 – 06.04.2013 godz. 8:00

Witamy na stronie grupy kolarskiej GATTA BIKE-RS Forum Dla klubowiczy. Nasze klubowe sprawy. Badania wydolnościowe – Diagnostix sezon 2012/2013 – 06.04.2013 godz. 8:00

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 16 z 30 (of 59 total)
  • Autor
    lukaszl
    Moderator

podaj mi swoje Imię i Nazwisko :)

Pozdro.

Anonim
    Niekatywne

Adam Ostojski ;)

lukaszl
    Moderator

Dzięki – dopisany jesteś :)

Pozdro

Tomasz Karnecki
    Participant

dobra, jak wszyscy jak to ja tez :P dopisz mnie do listy

Jarosław Wójcik
    Participant

Mnie nie bierzcie pod uwagę

Malina
    Participant

Cześć. Mam pytanie do tego kto negocjował cenę za badania na 17 .11 2012 r . Dajcie znać czy jeśli pojadę w tygodniu przed badaniami na badania to załatwicie mi taką samą cenę czyli 200 zł. Dzwoniłem do firmy i jak najbardziej mogę się umówić na badania w tygodniu wręcz dla nich to lepiej . Ja jestem co dwa tygodnie w Bielsku to podjadę i zrobię a Was będzie mniej w kolejce do czekania . Jeśli cena będzie wyższa to jadę razem z Wami .

lukaszl
    Moderator

ja negocjowałem, ale jak już tam dzwoniłeś, to mogłeś się zapytać, czy jest taka możliwość. Ja zapytam ale jutro. Napiszę do nich e-maila i się zgadam z nimi i dam Ci znać co i jak.

Malina
    Participant

Dzwoniłem do dziewczyn i rozmawiałem na temat płatności . Prosiły bym takie sprawy uzgodnił z właścicielem , tak wywnioskowałem bo padło nazwisko i imię ale nie zapamiętałem . Daj znać jak się coś dowiesz . Proszę . Cześć .

lukaszl
    Moderator
    tomek5456 wrote:
    dobra, jak wszyscy jak to ja tez :P dopisz mnie do listy

Pinek, a Ty masz w ogóle pulsometr w domu? bo jak go nie masz, to lepiej to 200zł co masz wydać na badania zainwestuj w pulsometr, bo bez pulsometru to te badania możesz sobie wsadzić głęboko w dupę i pieniądze wywalone w błoto.
    Zastanów się nad tym poważnie.

Malina, napisałem do Pawła Urbańczyka z zapytaniem. Jak tylko otrzymam odpowiedź dam znać.

EDIT – Malina, otrzymałem taką wiadomość. Daj szybko znać, jak się możesz do tego odnieść?

„Witam,
    jeżeli ta osoba jedna dostosuje się do naszego grafiku, to jesteśmy w stanie zrobić wyjątek i ją zbadać w cenie 200 zł w innym dniu, niż umówiony przyjazd Waszej grupy.
    Pozdrawiam.
    Paweł Urbańczyk”

Tomasz Karnecki
    Participant

Tak mam kupiony. Hmm po wczorajszych wydarzeniach, zastanawiałem sie czy wgl jechac na te badania ale dzis jest mi juz lepiej. Na badania jade na 100 proc:)

lukaszl
    Moderator

Imię i nazwisko mi podaj

Tomasz Karnecki
    Participant

hyh Nie wiesz jak sie nazywam;> 😆
    Tomasz Karnecki

Malina
    Participant

Jutro zadzwonię do dziewczyn które robią badania i spróbuję się wstrzelić w jakiś termin . Jeśli się nie uda to jadę z Wami . Dam znać jutro na forum co załatwiłem . Dzięki Łukasz .

lukaszl
    Moderator

ok. Ale przypomnij się, że było to ustalane z Pawłem Urbańczykiem.

Pozdro.

Malina
    Participant

Witam . Czy szanowni koledzy mogą określić się kto ostatecznie jedzie na badania w sobotę do Wisły . Dochodzą mnie słuchy że grono się trochę uszczupliło . Ja rozmawiałem z Kurczakiem i dostałem zgodę że mogę jechać na rano – trzeba jeszcze uzgodnić godzinę , dla mnie może być 9 lub nawet 8 rano – jako jeden z pierwszych bo muszę wrócić jak najszybciej do Zduni . Razem ze mną jedzie Bober , tak się zadeklarował .Pozdrawiam . A tak na marginesie to ja jadę swoim samochodem .

Oglądasz 15 postów - 16 z 30 (of 59 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.