Witamy na stronie grupy kolarskiej GATTA BIKE-RS › Forum › Dla klubowiczy. › Nasze klubowe sprawy. › Badania wydolnościowe – Diagnostix sezon 2012/2013 – 06.04.2013 godz. 8:00
- This topic is empty.
-
AutorPosty
-
14 listopada 2012 o 20:49 #50455
lukaszl
ModeratorMalina, z tego co mi wiadomo, to tylko Brzybrzyk może nie pojedzie. Nikt inny nie informował mnie z listy, że nie jedzie.
Druga sprawa. Malina, załatw sobie godzinę badania, bo z tego co mi wiadomo, to badanie mamy umówione na godzinę 11:00. Jak Ci zrobią badania wcześniej to spoko. Tylko pytanie, czy Bobrowi też zrobią wcześniej.
Druga sprawa, to że robi się super zajebista samowolka. Badania były umawiane dla drużyny, aby jechać razem. Zmniejszyć koszty transportu, a zaraz się okaże, że dla 5-6 osób trzeba będzie jechać 3-4 autami. Bo każdy będzie chciał pojechać sobie w innym terminie albo w innych godzinach. Jak tak dalej pójdzie, to całe te ustalenia drużynowe można sobie w dupę wsadzić za przeproszeniem i szkoda w ogóle pierdolenia się z załatwianiem czegokolwiek. Takie jest moje zdanie.15 listopada 2012 o 09:34 #50656szak
KeymasterA co to Pan Bober jedzie nie z drużyną??
O to ja nic nie wiem o tym.A tak wogóle to na kiedy wiosenne badania są zaplanowane?
15 listopada 2012 o 09:49 #50456lukaszl
Moderatorbadania wiosenne zaplanowane są na wiosnę
Piter, jedynie wiemy, że około drugiej połowy marca, początek kwietnia najpóźniej. Nie ma żadnych ustaleń w tym temacie na chwile obecną.
15 listopada 2012 o 10:13 #50657szak
KeymasterNo dobra. Jak mówiłem na wiosnę kolegę proszę zapisać.
I niech kurczak się trochę pohandluje jak pojedzie z ceną.16 listopada 2012 o 07:51 #50457lukaszl
ModeratorMalina, może by tak łaskawie nas poinformować jak wygląda sprawa z Tobą i badaniami? dogadałeś się?
16 listopada 2012 o 14:06 #50660grzegorz turkiewicz
ParticipantMalina od wczoraj jest w trasie i nie ma dstepu do internetu . W kazdym razie jedzie z Bobrem, a zaczynaja normalnie o 11.00 , bo wczesniej nie bylo miejsca. Nasz wyjazd dogadamy dzis w silowni w czasie treningu .
18 listopada 2012 o 16:39 #50502Tomasz Karnecki
ParticipantCześć
Pisze aby podziekować Panu Kurczakowi za wspanialą organizacje wyjazdu do wisły !! nooo i za ciekawą atmosfere w samochodzie podczas powrotu do domu!! 😆 Kurczak!! z toba przebywanie gdziekolwiek to sama przyjemność 😆
P.S. nie ma informacji co trzeba bylo zabrac na badania do wisły wiec na przyszłosc to opierdol naszych administratorów a nie mnie :dry: To tak na marginesie
Ale i tak Cie lubie :cheer: :cheer:
18 listopada 2012 o 18:50 #50668lukaszl
ModeratorPinek, Ty się ciesz, że po drodze nie znaleźliśmy tego co mieliśmy, bo byś tak nie dziękował nam za przebywanie… Bo strach w oczach miałeś jak cholera za każdym razem jak tylko skręcaliśmy w prawo
18 listopada 2012 o 18:55 #50669Tomasz Karnecki
ParticipantJa własnie ubolewam
19 listopada 2012 o 10:49 #50670szak
KeymasterJak chlopcy wypadły badania w Mojej kochanej Wiśle? Kołacze jedliście? Na rybce byliście w Moim ulubionym miejscu?
P.S. Kurczak sprawdź pocztę !!
20 listopada 2012 o 21:03 #50671grzegorz turkiewicz
ParticipantKormoran , co tam odjebałes z poczta ? Ani nie da sie wejść, ani się nie aktualizuje i w ogóle wszystko do dupy .
21 listopada 2012 o 07:13 #50672Tomasz Karnecki
ParticipantSiema Gamonie:)) Pisze aby poinformowac Was ze wynikii badan wydolnosciowych do mnie dotrały wczoraj o 15:04 Dziekuje
10 stycznia 2013 o 18:32 #50673lukaszl
ModeratorDo wszystkich Gamoni!!! Bardzo ważna wiadomość.
Kolejne badania wydolnościowe są zaklepane na 06.04.2013 godz. 9:00
Innego dobrego terminu badań nie udało się wpisać. 24 Marca mamy Mazovię, 30 marca zaczynają się święta, tak więc jedyny wolny termin to zaraz po świętach. Bo 14 Kwietnia to już się sezon startowy zaczyna i dupa zbita.
Innego wolnego terminu nie ma i nie będzie już wiosną.Tak więc, wszystkich chętnych, proszę o wpisywanie się na listę badań na wiosnę.
Kolejne badania w środku sezonu!!! I bez marudzenia!!!
EDIT:
Przypominam, że cena tych badań ulega zmianie i zaczyna się od 260zł/osobę. Czym więcej osób tym taniej będzie.12 marca 2013 o 15:45 #50881lukaszl
ModeratorBARDZO WAŻNA INFORMACJA DLA WSZYSTKICH!!!
Proszę zainteresowane osoby badaniami wydolnościowymi o szybką odpowiedź, czy pasuje wam przełożenie badań z soboty na niedzielę. Pierwsze badania zaczynałyby się czy to w sobotę czy niedzielę o 8:00.Zmiana jest podyktowana prośbą ze strony firmy Diagnostix. Mają badania grupy hokejowej w piątek i chcą te badania rozłożyć na dwa dni piątek i sobota. Nasze badania byłyby w niedzielę.
Jeśli by się okazało, że nam nie pasuje, to badania są robione tak jak wcześniej napisane w sobotę 6 kwietnia o 8:00.
Na chwilę obecną jadą na badania:
Łukasz Lisowski
Grzegorz Turkiewicz
Dariusz Malinowski
Robert Bujnowicz
Piotr StępnikPytanie do reszty osób, kto chce jechać to mówić.
Ponawiam info, badania niestety będą finansowane z naszego własnego prywatnego budżetu domowego
Informacja zwrotna potrzebna najpóźniej do dnia 14 Marca!!!
Mi jak i Turkowi bez znaczenie czy to sobota czy niedziela. Ale z większym naciskiem na sobotę, bo jak by była pogoda, to można się wybrać na ścig po szosie do Piotrkowa
12 marca 2013 o 17:27 #51270Anonim
NiekatywneMożesz mnie dopisać do osób chętnych na badania.
Jest mi to obojętne czy sobota czy niedziela, jednak w niedzielę jest Mazovia w Otwocku więc może bym się wybrał. Ale jak konieczna będzie niedziela to nie mam nic przeciwko. -
AutorPosty
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.