Badania wydolnościowe zima 2013/2014

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 16 z 30 (of 70 total)
  • Autor
    matys
    Participant

Chłopaki, jedzie ktoś na badania w grudniu?
    Chętnie się podłączę…

grzegorz turkiewicz
    Participant

Jedziemy we trzech( ja, Bober i Lisu) za tydzień w środę, ale dopiero nas 18.00. Jeśli ktoś chciałby w ten dzień pojechać wcześniej, to od 16.00 można się zgłaszać . Na osiemnastą już więcej ludzi w ten dzień nie przyjmą , bo zbyt długo by to trwało.
    W razie potrzeby podaję nr. do Dominika Omiotka -792074939

Anonim
    Niekatywne

Ja jestem zapisany we wtorek (3 grudnia) na 9.00. Jak komuś pasuje o tej godzinie to zagadajcie z Dominikiem, może maja miejsca.

Wychodzi na to, że idę na pierwszy ogień? ;>

matys
    Participant

Ja raczej nie wcześniej niż na 18-stą mogę więc wychodzi na to, że będę musiał jechać sam. Dobra… zobaczymy… będziecie coś chcieli… :angry:

Malina
    Participant

Ja chętnie pojadę pod koniec przyszłego tygodnia , np. w piątek . Będę dzwonił w najbliższym czasie to zamieszczę uzgodniony termin na forum .

szak
    Keymaster

Ja będę jechał 20 grudnia.

grzegorz turkiewicz
    Participant

No dobra Matys, za pomoc w Rajczy zabiorę Cię w środę na tą 18.00. Najwyżej wyjdziemy stamtąd przed 22-gą i też będzie dobrze . :woohoo:

matys
    Participant

Hehe, dzięki Prezesie ale uzgodniłem już z Dominikiem, że na badanie mam się stawić w czwartek. Także Twój dług wdzięczności nadal wisi w powietrzu… B)

grzegorz turkiewicz
    Participant

nie zapominaj, że na ostatnich kilometrach dałem Ci wolną rękę. Puchar sobie wygrałeś , z tego co pamiętam- nie !!!

matys
    Participant

Aaa no tak, puchar wygrałem :woohoo:
    Prawie zapomniałem, w takim razie zapominamy o sprawie ;)

grzegorz turkiewicz
    Participant

Przy okazji przypominam, że Prezes bierze działkę od każdego trofeum !!!

Anonim
    Niekatywne

Byłem dzisiaj na badaniach w DynamoLab i ogólnie rzecz biorąc jest całkiem spoko. Samo badanie wygląda trochę inaczej niż w Diagnostixie, bo obciążenie narasta liniowo. Szczerze mówiąc to wolałem ja dokładali mi od razu 30 W, bo było wiadomo co jadę i była jakaś większa motywacja. Nie pobierają też krwi, ale robią spirometrię przed samym badaniem i EKG. Jedyne co mnie mocno wkurzało to maska, przez którą praktycznie nie mogłem oddychać przez nos ;| Ale generalnie chłopaki profesjonalnie podchodzą do sprawy, więc jest OK.

lukaszl
    Moderator

Adam, akurat szkoda, że z nimi się nie dogadałeś, bo my będziemy robili badanie jak w Diagnostixie. Przynajmniej Turek na tyle się z Omiotkiem dogadywał, że nam takie badanie zrobią :) Mam nadzieję :P

Jutro się okaże :)

PS. Pochwal się ile W wykręciłeś :D

Anonim
    Niekatywne

Kiepsko mi się dzisiaj jechało ;/ Niby doszedłem do 380 W, ale u nich to jest jakoś inaczej. Niby miałem rezerwę jeszcze, ale nie dałem rady. Generalnie to HRmax wyszedł 193 bpm, czyli dało jeszcze radę pociągnąć.

lukaszl
    Moderator

no to faktycznie dziwnie, jak na to badanie liniowe. Ale co maszyna i laboratorium to inne wyniki. Ale nie martw się, tętno maksymalne i maksymalne W w niczym i tak nie jest potrzebne. Wszystkie najważniejsze wyniki są wcześniej nie zależnie od tego jak mocno pojedziesz ostatnie 1-2 minuty.

Zobaczymy co my jutro zrobimy i jakie nam wyniki wyjdą :)

Oglądasz 15 postów - 16 z 30 (of 70 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.