Badania wydolnościowe zima 2013/2014

• This topic is empty.
Oglądasz 10 postów - 61 z 70 (of 70 total)
  • Autor
    szak
    Keymaster

OK czekam w takim razie na info. Termin mam zaklepany tylko Piotr napisał, że koszty mam uzgadniać z Omiotkiem. Jak coś to dawać znać.

lukaszl
    Moderator

Dokładnie. Tutaj Kurczak działa w tej sprawie.

Anonim
    Niekatywne

Dominik zapodał mi cenę… 350 zł za badanie. Nie wiem czy jest to już ostateczna cena, czy uwzględni jeszcze jakąś zniżkę dla drużyny?

grzegorz turkiewicz
    Participant

Z badaniami wyszła brzydka sprawa i powiedziałem o tym Omiotkowi wprost. Uczelnia obrosła w piórka i wysadziła cenę za badania jak w Warszawie. Te 350 pln , to już podobno cena dla Nas. Tak, czy inaczej chcą teraz za pełny pakiet moim zdaniem za dużo i albo wrócimy do Diagnostixu, albo możemy skorzystać z uproszczonej wersji badan u Omiotka, podczas której wyznaczą Nam tylko nowe strefy treningowe( o ile się pozmieniały). Takie uproszczone badanie miałoby kosztować 100 pln i odbyłoby się u Dominika, a nie w Łodzi w Uczelni. Tyle załatwiłem :-(

Anonim
    Niekatywne

Diagnostix też jakiś czas temu podniósł ceny i cena wyjściowa to 330 zł. Przejrzałem na szybko kto jeszcze w Polsce robi badania wydolnościowe i jest kilka firm. No ale ceny generalnie na podobnym poziomie, czyli ok. 300 zł…

Co do tego testu Dominika to prawdopodobnie odbywa się on na podobnej zasadzie do testu jaki proponuje nam Łukasz Korzeniewski ;) Czyli dwie czasówki po 9 minut i na podstawie tego wyznaczenie stref treningowych. Tyle, że u Łukasza mam to już „w cenie”, że tak powiem ;)

Przemek Juszkiewicz
    Participant

Można jeszcze sprawdzić ceny w http://www.4sportlab.pl/ to jest ta firma, która organizowała seminarium w Warszawie.

szak
    Keymaster

Hehe… kurwa ale zwis. Pozostawię to Panowie bez pierdolonego dłuższego komentarza.

szak
    Keymaster

To jak robimy? Bo się kurwa pogubiłem.

Rui
    Participant

Panowie robi ktoś badania wydolnościowe w grudniu? Ja planowałem przed świętami. Norbert miał mi to załatwić w dynamolab-ie niestety cena nie jest niska: 300zł.

lukaszl
    Moderator

Tutaj każdy raczej robi jak chce. Bo ja aktualnie już nie będę robił badań, gdyż sam sobie je zrobiłem w domu :P

Inni nie wiem jak, ale ceny aktualnie są tak wysokie, że mało to wygląda przyciągająco :(

Oglądasz 10 postów - 61 z 70 (of 70 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.