Brodnica 22.04.2017

• This topic has 21 odpowiedzi, 6 odpowiedzi, and was last updated 8 years temu by szak.
Oglądasz 7 postów - 16 z 22 (of 22 total)
  • Autor
    daniel
    Participant

??????????????????????????????

Pablo
    Participant

No to jak? Brodnica czy Orzesze? Kto, gdzie. Padać będzie na bank, piździć na dwa banki, ale jechać jednak trzeba 🙂 Mnie jest w sumie obojętnie, czy zmarznę na stu czy więcej km w Brodnicy czy na 20 km w Orzeszu. Oferuję swoje autko, trzech chłopa mogę ze sobą zabrać, tylko wtedy bez rowerów. Jak z rowerami, mogę zabrać jednego ludka. Dajcie znać, co i jak, a ja się dostosuję.

Mathewww
    Participant

Dobrze to nie wygląda na ta chwile

grzegorz turkiewicz
    Participant

Sadzawka, moim zdaniem lepiej byś zrobił jadąc na czasówkę do Orzesza.  Dystans w Brodnicy co prawda bedzie krótszy niz napisales, bo niespełna 80 km, ale tam jest wyscig, w ktorym ciezko Ci bedzie  poradzić sobie bez doświadczenia w grupie. Moze pierwszy sprawdzian ze startu wspolnego zostaw sobie na Zdunska Wole . Oczywiscie wybór nalezy do Ciebie- ja sugeruje , kierując sie subiektywnymi obserwacjami.

Z tego , co mi wiadomo, do Brodnicy jadą:   Omiot, Samuraj, Maciek, Kormoran , Poldek chyba ja.

W Orzeszu beda sie ścigać:   Czacha, Malina, Mamla, Pangregor,  Markiz, Kapustek, Piasek, Sztygar, Slawek, no i moze Ty.

Nie wiem gdzie i czy w ogole : Janosik, Bober, Bułek

szak
    Keymaster

Brodnice lecę na pewno ! Chyba że sie pochoruję gorzej. Ale walczę – na tą chwilę lece.

Kurczak pasowało by coś ustalić co do soboty konkretniej. Daj znać co do propozycji i zgadania z resztą.

Panowie proszę się określić kto leci na Brodnicę !

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 8 years temu przez szak.
    Mathewww
    Participant

Ale jedziemy na 1 dzień i wracać  czy zostajemy na Bobrowo ?Powiem tak huj nie dystans i huj  nie pogoda .Jak będzie taka pogoda jak zapowiadają to będzie huj nie wyścig .Może umówmy się ze jedziemy i jak ale jak będzie padać i prognozy się nie zmienia to odpuśćmy

szak
    Keymaster

Na sobotę tylko.

Oglądasz 7 postów - 16 z 22 (of 22 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.