CHORWACJA 2015

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 211 z 225 (of 427 total)
  • Autor
    Anonim
    Niekatywne

OK, gościu już nam zaklepał apartamenty. Da mi znać jak dojdzie kasa.

MARCHEWA
    Participant

Jak coś to służę lodówką samochodową z wkładami glicerynowymi

grzegorz turkiewicz
    Participant

Panowie, czy ktoś jest zainteresowany ubezpieczeniem zdrowotnym na wyjazd ? Ja z pewnością coś takiego sobie wykupię. Nie pamiętam dokładnie ile to kosztowało w zeszłym roku, ale z pewnością mniej niż 50 pln za osobę . Jutro będę miał dokładną wycenę z tej samej firmy z której korzystaliśmy ostatnio.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Pytaliście w końcu faceta o tą dużą wspólną kuchnię, czy kwatera klepnięta bez tego.
    Jeśli mamy gotować każdy pokój dla siebie, to nie wiem, czy jest sens robienia wspólnych zakupów przed wyjazdem.

Damian Uszczyk
    Participant

Ja jestem zainteresowany takim ubezpieczeniem

Anonim
    Niekatywne

Każdy apartament ma swoja kuchnię, ale w sumie patrząc po zdjęciach to w jednym jest taka pełna kuchnia, a w pozostałych mniejsze. Możemy przecież gotować w tej jednej największej kuchni, a czy da się zjeść razem to się zobaczy.

sztygar
    Participant
    kurczak wrote:
    Panowie, czy ktoś jest zainteresowany ubezpieczeniem zdrowotnym na wyjazd ? Ja z pewnością coś takiego sobie wykupię. Nie pamiętam dokładnie ile to kosztowało w zeszłym roku, ale z pewnością mniej niż 50 pln za osobę . Jutro będę miał dokładną wycenę z tej samej firmy z której korzystaliśmy ostatnio.

Jestem zainteresowany :) kasę mogę wpłacić dopiero na początku lutego. :(

grzegorz turkiewicz
    Participant

Kasę na ubezpieczenie wystarczy wpłacić dopiero w marcu. Chodzi mi o to, żeby mniej więcej podać ilość zainteresowanych przy wycenie, bo są przedziały kwotowe, w zależności od ilości ubezpieczonych osób.

Anonim
    Niekatywne

Ja też jak najbardziej jestem zainteresowany

lukaszl
    Moderator

ja też

matys
    Participant

Też bym wziął takie ubezpieczenie.

Przemek Juszkiewicz
    Participant

Ja też jestem chętny. Mam też kobitkę od PZU i u niej zawsze kupowałem ubezpieczenie na sezon. Mogę też wziąć ofertę.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Zapytaj Przemo o cenę. Ja w zeszłym roku porównywałem i najtaniej było u Gothaer.

Malina
    Participant

Też wchodzę w ubezpieczenie .

Przemek Juszkiewicz
    Participant

Jutro dostanę wycene ubezpieczenia PZU Global Adventure dla sportowców wyczynowych.

Oglądasz 15 postów - 211 z 225 (of 427 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.