Panowie, czy ktoś jest zainteresowany ubezpieczeniem zdrowotnym na wyjazd ? Ja z pewnością coś takiego sobie wykupię. Nie pamiętam dokładnie ile to kosztowało w zeszłym roku, ale z pewnością mniej niż 50 pln za osobę . Jutro będę miał dokładną wycenę z tej samej firmy z której korzystaliśmy ostatnio.
Pytaliście w końcu faceta o tą dużą wspólną kuchnię, czy kwatera klepnięta bez tego.
Jeśli mamy gotować każdy pokój dla siebie, to nie wiem, czy jest sens robienia wspólnych zakupów przed wyjazdem.
Każdy apartament ma swoja kuchnię, ale w sumie patrząc po zdjęciach to w jednym jest taka pełna kuchnia, a w pozostałych mniejsze. Możemy przecież gotować w tej jednej największej kuchni, a czy da się zjeść razem to się zobaczy.
Panowie, czy ktoś jest zainteresowany ubezpieczeniem zdrowotnym na wyjazd ? Ja z pewnością coś takiego sobie wykupię. Nie pamiętam dokładnie ile to kosztowało w zeszłym roku, ale z pewnością mniej niż 50 pln za osobę . Jutro będę miał dokładną wycenę z tej samej firmy z której korzystaliśmy ostatnio.
Jestem zainteresowany kasę mogę wpłacić dopiero na początku lutego.
Kasę na ubezpieczenie wystarczy wpłacić dopiero w marcu. Chodzi mi o to, żeby mniej więcej podać ilość zainteresowanych przy wycenie, bo są przedziały kwotowe, w zależności od ilości ubezpieczonych osób.