CHORWACJA 2015

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 226 z 240 (of 427 total)
  • Autor
    grzegorz turkiewicz
    Participant

Spoko, poczekamy. Trzeba dobrze sprawdzić wszystkie możliwości. W zeszłym roku płaciliśmy po 37 pln za osobę.

Anonim
    Niekatywne

„Your money 175 euros is on my account.
    Accommodation will wait for you.
    Period 13.03. to 21.03.”

Zaliczka już w Chorwacji ;)

grzegorz turkiewicz
    Participant

Napisz Mu, że pogoda ma być, bo reszty nie dostanie !!!

Rui
    Participant

też jestem zainteresowany ubezpieczeniem

Przemek Juszkiewicz
    Participant

PZU
    Koszty leczenia – 120000 zł
    NW – 100000 zł
    OC – 100000 zł

(Chyba naprawa roweru do 2500 zł)

Składka na 12 osób 633.60 zł
    Czyli na osobę wychodzi 52.80 zł

Takie coś ja mogę zorganizować.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Ja sprawdzę jutro jakie kwoty obejmuje ubezpieczenie w Goether. Dziś podali mi wysokośc skladki- okolo 40 pln za osobę.

szak
    Keymaster

Jakie Was ubezpieczenie interesuje? TZN minimum . Może też spytam bo mam dojście do ubezpieczyciela.

lukaszl
    Moderator

co to takiego TZN?

Przemek Juszkiewicz
    Participant

Adam proszę dowiedz się najpóźniej do niedzieli czy w miejscu do którego jedziemy jest kuchnia, w której możemy gotować dla wszystkich czy nie. Dzięki temu będzie można podjąć jakieś dalsze kroki w związku z wyżywieniem na wyjeździe.

Anonim
    Niekatywne

http://www.zakwaterowaniewchorwacji.pl/orebic/apartmani-zona/

tak jak widać na zdjęciach. Nie wiem czy powinna charakteryzować się kuchnia gdzie można gotować dla wszystkich, ale myślę że czteropalnikowa kuchenka wystarczy.

lukaszl
    Moderator

Damy radę ludzie. W zeszłym roku była kuchnia dwa razy mniejsza, w dużo gorszym stanie i daliśmy radę, to teraz nie damy radę?

szak
    Keymaster

TY Lisu dałeś radę w kuchni hehehe :-).
    Jak myślisz co oznacza znany dla każdego Polaka skrót „tzn.” ?

Chyba za dużo trenujesz ostatnio…

lukaszl
    Moderator

Kormoran, z tą kuchnią, to się akurat do mnie nie doczepiaj. Bo z góry było powiedziane, że ja i Turek w kuchni nic nie robimy, bo cały wyjazd, wszystkie niezbędne formalności i zadania były na naszej głowie.

I tak kilka razy pozmywałem. Piłeś moją urodzinową i kawalerską rakije i wiśnice też. Tak więc uważam, żeby w ogóle nie poruszać tematów z zeszłego roku…

Kormoran, TZN a tzn. to mogą być zdecydowanie dwie różne rzeczy.

szak
    Keymaster

Lisu …
    naprawdę nie wiem co się dzieje z Tobą – jesteś zakręcony jak woda w klozecie.

Użyłeś dokładnie takiego samego skrótu jak JA, wczoraj – w poście nr 6 w temacie WIELKI KONKURS. Więc powiedz Mi czym się różni tamto stwierdzenie od tego które ja napisałem kilka pozycji wyżej.

Odpowiem za Ciebie, żebyś się znów nie zakręcił – NICZYM !

szak
    Keymaster

Druga sprawa to poruszenie sprawy rakiji – nie żałuj koledze tego, że musiałeś postawić. Piłem za WASZE ZDROWIE. Jak nie za Twoje, bo może Mnie nie lubisz, to przynajmniej za zdrowie Twojej żony, a to należy uszanować.

Piszę Tego posta bo uważam, że wypowiedź na temat rakiji jest tu nietaktem z Twojej strony. Pamiętaj, że za duże mam jaja i nie jesteś wstanie Mnie urazić – to tak na marginesie jakbyś kiedyś jeszcze próbował.

Oglądasz 15 postów - 226 z 240 (of 427 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.