CHORWACJA 2015

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 241 z 255 (of 427 total)
  • Autor
    grzegorz turkiewicz
    Participant

KONIEC tej durnej dyskusji !!!

lukaszl
    Moderator

Kormoran, ja was wszystkich lubię, nawet jak Wy mnie nie lubicie. Nie ma to znaczenia.

Rakiji nikomu nie żałowałem. Każdy pił do woli ile było w zapasie, aż jej nie brakło. Nawet musiałem pożyczać czyjeś zapasy, a później odkupić.

Chciałem tylko napomknąć Kormoran, że zacząłeś się ze mnie naśmiewać w sprawie „kuchni”. Więc się zacząłem bronić.

Każdy może sobie to odbierać jak chce. Mnie to nie rusza…

Przemek Juszkiewicz
    Participant

I jak z tym ubezpieczeniem? Macie jakieś inne orientacyjne wyliczenia?

grzegorz turkiewicz
    Participant

W tej firmie, co mieliśmy w zeszłym roku sumy ubezpieczenia były wyższe, stawka jest niższa, ale nic nie ma związanego z rowerami. Dowiedz się, jaki zakres obejmuje ubezpieczenie rowerów w PZU, bo przeważnie to dotyczy jedynie kradzieży, która raczej nam nie grozi. Od uszkodzeń najczęściej nikt nie ubezpiecza i w tym sęk :-(
    Jeśli nie będzie ubezpieczenia rowerów od uszkodzeń, to chyba nie ma sensu przepłacać mając jednocześnie niższe stawki.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Przemo, właśnie dostałem wiadomość, że bezpośrednio z Activlabu możemy kupić batony po 3,60 i przesyłka darmowa powyżej 500 pln. Jak kupimy 140 x 3,60 to już mamy ponad 500.
    Zamawiamy ??? – taniej już chyba nigdzie nie znajdziemy .

lukaszl
    Moderator

Zastanawiam się tylko po co nam aż tyle tych batonów. Jest sens kupowania tego tyle?

Ja przynajmniej, nie lubię tych dużych batonów… Nie wiem jak inni.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Przemek tak wyliczył dietę, więc ja MU się nie wtrącam. 140 sztuk, to raptem po 1 na głowę przez 10 dni i kilka zostanie dla chętnych. Ja mogę nadwyżkę odkupić, bo jak weźmiemy mniej niż za 500 pln, to zapłacimy za przesyłkę.
    Moim zdaniem, skoro Przemo się zaoferował do kucharzenia, to trzeba go w tej kwestii posłuchać. Jak zaczniemy wymyślać, co kto lubi, to się za chwilę okaże, że nie ma co robić wspólnych zakupów itd.
    Jedziemy razem, mieszkamy razem, trenujemy razem, więc i gotujemy razem !!!

Malina
    Participant

Jestem za zamówieniem batonów . Chyba optymalna wersja przy ciężkim treningu w stosunku do ceny .

Anonim
    Niekatywne

Mi to lotto, i tak zjem to co Przemek każe, bo nie będę miał nic do gadania :)

lukaszl
    Moderator

Dobrze. Ja sie tylko zastanawialem. Jak mi zostana to albo oddam komus albo zamienie lub odsprzedam.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Zjesz, zjesz gamoniu i to więcej, niż Ci się wydaje. A jak nie, to z pewnością znajdziesz klienta. Choćby nawet komuś w siłowni odsprzedasz, bo cenę mamy naprawdę bardzo dobrą. U Darka są po 6 pln te batony.

lukaszl
    Moderator

spoko coś się wymyśli. Ja jeszcze mam w domu ze 3-4 szt tych dużych po sezonie 2014 :P

Przemek Juszkiewicz
    Participant

To są bardzo dobre batony i pozwalaja dobrze uzupelnic diete, a do tego sa smaczne i tanie:)

Anonim
    Niekatywne

Ale tylko w smaku waniliowym są smaczne!

lukaszl
    Moderator

zależy kto co lubi. Ja akurat tych dużych nie lubię. Te małe to owszem zjem :P

Oglądasz 15 postów - 241 z 255 (of 427 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.