CHORWACJA 2015

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 271 z 285 (of 427 total)
  • Autor
    Przemek Juszkiewicz
    Participant

Jeszcze wzrost i wiek poproszę:)

Rui
    Participant

dobra to może tak będzie łatwiej:
    1.Kamil Wójt: 65-67kg, 183cm, 22lata

I niech każdy się dopisuje do listy i podaje dalej

grzegorz turkiewicz
    Participant

A jak się mamy dopisywać do Twojego postu ???
    Przemo, będziesz Nam szył uniformy jakieś, czy co ???

2. Grzegorz Turkiewicz 47 lat, 175 cm, 80 kg ( najbardziej chciałbym bordowy smoking)

Rui
    Participant

Np tak :)
    1.Kamil Wójt: 65-67kg, 183cm, 22lata
    2. Grzegorz Turkiewicz 47 lat, 175 cm, 80 kg ( najbardziej chciałbym bordowy smoking)
    3. Tomasz Grzegory lat 37. 190 cm. Waga 84.

Tomasz Grzegory
    Participant

Tomasz Grzegory lat 37. 190 cm. Waga 84.

Anonim
    Niekatywne

Adam Ostojski, 24 lata, 189 cm, 83 kg (do Chorwacji mam nadzieję, że trochę mniej ;)

Turek dzisiaj mówiłeś, że ważysz 83…

grzegorz turkiewicz
    Participant

Skoro garnitury Przemo szykuje Nam na Chorwacje to podaję wagę docelową.

Kamil, jeżeli Ci się wydaję, że naszym panom będzie się chciało przepisywać czyjeś dane, to jesteś w błędzie. Informatykiem jesteś- nie możesz uruchomić jakiegoś aktywnego pliku, który każdy będzie mógł edytować ???

Aha- i do fotografa zapraszam, bo za chwilę stracę cierpliwość !!!

Anonim
    Niekatywne

Kamil wytłumacz Turkowi jak działa Kopiuj i Wklej ;)

grzegorz turkiewicz
    Participant

Jak chcesz gamoniu, to ja Ci zaraz wytłumaczę co znaczy Kopuj i Wkłydej.
    Kurwa, bo ja Was nie znam -co? Dwa tygodnie Wam zabraknie, żeby wszyscy się wpisali sposobem „kopiuj i wklej” !!!

Anonim
    Niekatywne

Bez przesady, niech się każdy wpisuje i na koniec się zbierze wszystko do kupy. Spokojnie, tylko bez nerwów ;)

Rui
    Participant

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1uDpDZKrYBKYgz1avUQFevaYUg2uu7EfNvkGVxZ5DFEc/edit#gid=0
    Proszę bardzo.
    Co do zdjęć to nie wiem dlaczego zawsze tylko ja dostaje opierdol w tej sprawie, a są klubowicze z dłużysz stażem bez zdjęcia. Zrobię w tym tygodniu bo miałem sesje w styczniu(tak wiem miałem na to pół roku). Co do zdjęć to i tak jest plan żeby na Chorwacji porobić nowe bo będą potrzebne na nową stronę.

grzegorz turkiewicz
    Participant

A ile to razy już niby te zjeby za zdjęcia dostałeś Kamil ? Ja potrzebuje aktualną galerię zdjęć klubowiczów za kilka dni, góra za miesiąc, bo idę do Prezesa FERAX-u negocjować nasze BYĆ. Co mam Mu powiedzieć, że niektórzy są, chociaż ich nie ma ?
    A za link do strony bardzo dziękuję w imieniu wszystkich leniwych „Gattowców”. Ciekawe za ile dni wszyscy się wpiszą

Rui
    Participant

Nie no rozumiem, zrobię w tym tygodniu na pewno. Jakbyś tak napisał o tym naszym BYĆ wcześniej to może by na nas leniwych bardziej to podziałało :)
    Lisu link można podpiąć tam gdzie składki jako „uzupełnienie danych Chorwacja!!” a później się usunie post.

grzegorz turkiewicz
    Participant

A te dwa osioły z pozycji 6 i 7 to adresu, pesela i daty urodzenia nie mają ? Może jak będę załatwiał ubezpieczenie na wyjazd, to Wam kurwa nową tabelkę zrobię i znów poczekamy parę tygodni, zanim się zapełni.
    Zresztą Ci panowie, którzy już wcześniej się wpisali, również proszeni są o uzupełnienie brakujących danych.

Kamil, sprawdź pesel, bo nie jestem pewny, czy nie brakuje jakiejś cyfry i numer dowodu, lub paszportu poproszę, jeśli posiadasz (nie pamiętam, czy nie jest potrzebny właśnie do ubezpieczenia)

lukaszl
    Moderator

Te osioły nie podadzą nr dowodu osobistego w takiej tabelce. Żebym później nie dowiedział się, że mam jakiś dziwny kredyt, zakup zrobiony i będę musiał to spłacać. Podam Ci to jutro w pracy, na pewno nie w takim miejscu…

Oglądasz 15 postów - 271 z 285 (of 427 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.