CHORWACJA 2015

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 331 z 345 (of 427 total)
  • Autor
    Anonim
    Niekatywne

Talerze, sztućce itd. będą na miejscu. Mam nadzieję, że jakieś dodatkowe koce nie będą potrzebne bo będzie ciepło w pokojach ;]

Dobrze byłoby gdyby każdy nie brał całej skrzynki z narzędziami, bo nie będzie gdzie tego wozić. Np ja biorę pompkę stacjonarną + jeszcze ktoś musi wziąć i będzie git.

matys
    Participant

Z narzędziami jest zawsze taki problem, że każdy lubi mieć swoją skrzynkę. Ja swoją biorę. Do tego mam porządną pompkę SKS, która nabija 12 bar więc ją też zabieram.

szak
    Keymaster

Mogę pożyczyć komplet kół jakby ktoś nie miał w zapasie.

lukaszl
    Moderator

Ja bym z wielką chęcią pożyczył, bo na ostatnim treningu przy większej prędkości miałem dziwne dźwięki. Musze na nie spojrzeć, ale nie wiem, czy dam radę ogarnąć sprawę do Chorwacji, a tam przy 70km/h może być większy problem :(

Rui
    Participant

Lisu jesteś pewien ze to Twoje? Bo ja jechalem na starych i to one wydają takie dźwięki.

Anonim
    Niekatywne

Twoje Kamil swoją drogą ;) Ale koła Lisa rzeczywiście wydawały jakieś dźwięki.

lukaszl
    Moderator

Ja podejrzewam ze to lozyska :(

Anonim
    Niekatywne

Panowie módlcie się, żeby takie prognozy się sprawdziły! Będzie zajebiście!
    http://www.accuweather.com/pl/hr/orebic/112681/daily-weather-forecast/112681?day=11

lukaszl
    Moderator

http://www.yr.no/place/Croatia/Dubrovnik-Neretva/Orebi%C4%87/long.html

ta jest też bardzo optymistyczna, ale tylko do 11 marca. Za tydzień będzie na czas naszego wyjazdu.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Adam, Piasecki jednak nie pojedzie, więc temat dodatkowego łóżka jest nieaktualny.

Hi hi , już tylko 6 dni do wyjazdu- pędź czasie pędź !!!

Anonim
    Niekatywne

OK, dałem znać gościowi od noclegu.

Za tydzień o tej porze powinniśmy być już gdzieś niedaleko celu :D
    A tymczasem możecie sobie pooglądać:

Przemek Juszkiewicz
    Participant

Za tydzień o tej porze to ja mam nadzieje, że już będziemy w terenie!

Anonim
    Niekatywne

Nie wiem dokładnie ile się tam jedzie, bo w tamtym roku moja podróż trwała chyba 28 godzin ;] Ale z tego co pamiętam to 24 h trzeba liczyć.

Ktoś chyba pisał, że wyjeżdżamy o 14, więc się nie kalkuluje.

lukaszl
    Moderator

Wyjazd będzie około 12:00 :) Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem i nie będzie żadnych opóźnień, to powinniśmy po godzinie 14 wyjechać już z Piotrkowa, po zabraniu ostatniej osoby (poza Sztygarem). Planujemy na noclegu być około godziny 8:00. Spanie po podróży do około 12-13 i ruszamy na pierwszy lekki i luźny trening około 2-2,5h :)

Tak wiec Przemo, o tej godzinie, to powinniśmy zacząć się szykować na trening :)

Przemek Juszkiewicz
    Participant

Pięknie!

Oglądasz 15 postów - 331 z 345 (of 427 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.