CHORWACJA 2015

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 346 z 360 (of 427 total)
  • Autor
    grzegorz turkiewicz
    Participant

Sama podróż na miejsce nie potrwa dłużej niż 15-16 godzin. Zamierzamy tak wyjechać, żeby dotrzeć tam z samego rana, odpocząć kilka godzin i na rowerki :cheer:

lukaszl
    Moderator

15-16h to wylicza Google map czystej jazdy. Ja bym obstawiał, że spędzimy w podróży około 18-19h

Przemek Juszkiewicz
    Participant

To nie obstawiaj:) Ma być 16!:)

lukaszl
    Moderator

Przemo, ja bym chciał, żeby trwało to nie więcej jak 4-5h :D ale się nie da :(

grzegorz turkiewicz
    Participant

Ćwoku, gdyby nie zeszłoroczne problemy z samochodem, to na miejscu bylibyśmy okol 6 rano. Ze Zduńskiej wyjechaliśmy o 13-ej. Potrafisz sobie obliczyć czas, jaki spędzilibyśmy w podróży, gdyby nie te przygody.

lukaszl
    Moderator

około 5 rano, to byliśmy pod Splitem i nam się auto zjebało. A od Splitu jest jeszcze 3h jazdy… I nie byłbym taki pewny, że o 13 wyjechaliśmy. Może o 12? Tylko mi nie mów, że pamiętasz, kiedy Ty musisz brać Bilobil :P

lukaszl
    Moderator
    kurczak wrote:
    Sama podróż na miejsce nie potrwa dłużej niż 15-16 godzin. Zamierzamy tak wyjechać, żeby dotrzeć tam z samego rana, odpocząć kilka godzin i na rowerki :cheer:

Od godziny 13 do 6 rano to jest ile? Dokładnie 17 godzin. A to nie jest 15 ani 16 godzin…

szak
    Keymaster

Chłopaki… może nie będzie okazji już napisać. Życzę Wam na wyjazd samych prześlicznych chwil związanych z rowerem ale i nie tylko. Uważajcie na Siebie, miejcie głowy na karku pomimo adrenaliny jaka będzie Wam towarzyszyła. Pamiętajcie aby odpuścić jeżeli będzie trzeba.
    Malina – uważaj na zakrętach!

Nie jadę z Wami – szkoda :-( ale czasami są ważne momenty w życiu, których nie można przeoczyć – Jestem z Wami Swoim duchem. Będę czuwał w modlitwie za Wami.

Jak będziecie spijać wieczorem coś niecoś powspominajcie o kormoranie.

CYA

MARCHEWA
    Participant

Ja też życzę Wam wszystkim pogody i udanych treningów.I może trochę zdjęć powklejajcie jak będziecie mieli dostęp do netu.A i wypijcie kieliszek soku z gumi jagód za Marchewe.Uważajcie na siebie

lukaszl
    Moderator

na chwilę obecną zapowiada się całkiem przyzwoita pogoda. 10-12st słonecznie przez pierwsze dni pobytu, wiatr od 2 do 5 m/s. Dalej brak szczegółów :)

Myślę, że powinno być znacznie lepiej jak rok temu. Pamiętajcie, że te temp podawane są w cieniu :)

Anonim
    Niekatywne

Ta prognoza, którą ja obserwuję co chwilę się zmienia. Chociaż, tak jak pisze Lisu, zapowiada się lepiej niż rok temu :D

Deszczu nie powinno być, a przy full słońcu temperatura odczuwalna będzie jeszcze lepsza :)

lukaszl
    Moderator

Na chwike obecna wyglada to wszystko bardzo pozytywnie…

MARCHEWA
    Participant

http://pogoda.onet.pl/prognoza-pogody/dlugoterminowa/europa,chorwacja,orebic,10450.html

Mam nadzieję że pogoda będzie taka a najlepiej lepsza

sztygar
    Participant

Jest szansa jechać w krótkich galotkach :)

grzegorz turkiewicz
    Participant

ale trujecie- krótkie, czy długie galoty – co za różnica ??? A niech laje deszcz i pada śnieg – ważne, że rakija jest tania w Chorwacji !!! i wino dobre :-)

Oglądasz 15 postów - 346 z 360 (of 427 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.