CHORWACJA 2015

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 406 z 420 (of 427 total)
  • Autor
    MARCHEWA
    Participant

Trzeba spróbować

grzegorz turkiewicz
    Participant

Przydałby się taki działacz :whistle:

sztygar
    Participant

Wielkie dzięki wszystkim uczestnikom zgrupowania w Chorwacji za miłe chwile,które razem spędziliśmy nie tylko na treningach :)

Anonim
    Niekatywne

Drugie zdjęcie Sztygara bardzo dobrze obrazuje kto był najmocniejszy na zgrupowaniu i ciągnął grupę. Dobrze, że mamy to udokumentowane :D

matys
    Participant

Serdecznie dziękuję całej drużynie za świetny obóz treningowy. Mimo ogromnego znaczenia w przygotowaniu do pierwszych w sezonie wyścigów bardzo ważny jest też aspekt budowania zespołu. Po zgrupowaniu stwierdzam – MAMY ZAJEBISTĄ DRUŻYNĘ!!
    Dziękuję wszystkim i każdemu z osobna. Szczególnie tym, którzy poświęcili swój czas na organizację wyjazdu.

Adaś – co do lidera zespołu nie ma wątpliwości. „Cavendish do koła!!!” to dla mnie hasło wyjazdu :woohoo:

Marchewa – rower rzeczywiście super szybki. Dzięki za udostępnienie maszyny ;)

Przemek Juszkiewicz
    Participant

Hej Panowie.

Podpisuję się pod wszystkim co wcześniej zostało napisane. Ten wyjazd to świetny początek nadchodzącego sezonu. Wielkie dzięki!

Pozdrawiam,

Przemek Juszkiewicz
    Participant

Myślę, że spokojnie możemy zastąpić „Adam maruda” nową ksywą „Cavendish”!

Rui
    Participant

No i w tym momencie obraziłeś naszego mistrza :)
    Adam to Tony Martin, a Nono to Cavendish!!
    Również dziękuję wszystkim za fantastyczny wyjazd, który będę na pewno długo wspominał. Tylko z jedzeniem trochę przesada bo jak się okazało przytyłem 2kg :)

Przemek Juszkiewicz
    Participant

:)

lukaszl
    Moderator

Również dziękuje wszystkim za miły pobyt w Chorwacji. Za ten pot na podjazdach, mróz na zjazdach i mały szlif na dupie :P

Ogólnie jak zawsze było zajebiście. Scalmy teraz to wszystko na wyścigach, a może to być nasz najlepszy sezon w historii Teamu.
    Jak pewnie wszyscy zauważyli, że w tym roku różnice między najlepszymi, a najsłabszymi nie były za duże. Tylko się cieszyć.

A tak na marginesie, nie wiem jak inni, ale ja musiałem odespać 18h w łóżku z małą przerwą na jedzenie i oglądanie Flowermena, żeby dojść do siebie po podróży :P :D

Przemek Juszkiewicz
    Participant

Ja miałem dokładnie tak samo:)

Malina
    Participant

Dzięki że mogłem tam być , być tam z Wami , popracować nad formą w zajefajnych warunkach i pogodzie , miło spędzić czas między treningami , zebrać nowe doświadczenia nie tylko treningowe ale również w egzystowaniu w grupie o bardzo różnych charakterach oraz pojeździć busem trochę po Europie . Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki Wszystkim .

Damian Uszczyk
    Participant

Ja powiem jedno – pro tour kurwa !!!

Anonim
    Niekatywne

https://youtu.be/hC9LsRyh9xc

Polecam film. Główni bohaterowie: Turek i Nono ;)

sztygar
    Participant

Poniżej zamieszczam link do pobierania zdjęć z HR
    http://speedy.sh/NRwCB/Chorwacja-2015.rar :)
    Dla mniej wtajemniczonych
    1.należy wybrać środkową opcję ( Slow Download )
    2.zapisać plik na dysk
    3.rozpakować archiwum programem np. Win RAR
    4.miłego oglądania :)

Oglądasz 15 postów - 406 z 420 (of 427 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.