CHORWACJA 2015

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 31 z 45 (of 427 total)
  • Autor
    Anonim
    Niekatywne

Spoko, spoko… jeszcze z gościem na ten temat gadam.

Anonim
    Niekatywne

13 jednoosobowych ma, także myślę że nie będzie problemu. Jak będziemy znali konkretna liczbę osób to się dogadamy.

lukaszl
    Moderator

Super. jeszcze warto by mieć jakąś dodatkową alternatywę. Aby mieć jakąś inną miejscówkę :)

Anonim
    Niekatywne

No wiadomo. Szukajcie, szukajcie. Z paru miejsc mi odpisali, ale ceny w okolicach 15 euro. Albo warunki średnie.

Przemek Juszkiewicz
    Participant

Lisu przeglądałem sporo ofert i nie jest łatwo znaleźć nocleg na tyle osób bez podwójnych łóżek itp, a jak coś jest to już cena jest wysoka.

lukaszl
    Moderator

bo pewnie nie da się znaleźć bez wcześniejszej rozmowy z kimś. Bo tak po prostu jest w Chorwacji z tymi łóżkami. Trzeba negocjować, innej opcji nie ma.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Panowie , delikatnie przypominam o wyjeździe do Chorwacji. Żeby nie było potem zdziwienia, że ktoś się spóźnił z wpłatą zaliczki. Chodzi o wcześniejsze zaplanowanie środków transportu, bo na ostatnią chwilę będzie z tym bardzo trudno .

Malina
    Participant

No to jeszcze raz . Ile i do kiedy trzeba zapłacić za wyjazd , Prezesie ? Od razu całość , czy część kwoty ? Pozdrawiam .

Anonim
    Niekatywne

A ja bym prosił o ostatecznie potwierdzenie terminu:
    – wyjeżdżamy 12 marca (czwartek) i 13 marca (piątek!) jesteśmy na miejscu
    – mamy 8 noclegów
    – i wyjeżdżamy 21 marca (sobota), a w 22 jesteśmy w domu (niedziela
    zgadza się?

grzegorz turkiewicz
    Participant

Tak, właśnie taki termin rezerwujemy, jaki napisał Adam. Co do kosztów,to nie wiem na teraz ile całość wyjdzie, więc na razie będziemy wpłacać zaliczki. Myślę że po 300 pln i najlepiej do końca roku. Oczywiście, jeśli ktoś miałby chwilowe poświąteczne kłopoty z gotówką, to może wpłacić mniejszą sumę, ale 150 pln to minimum, jakie będziemy traktować poważnie,.

lukaszl
    Moderator

Ja myślę, że na składkę końcową, trzeba liczyć minimum na 600zł od osoby. Jak by nie patrzeć, nocleg będzie troszkę droższy, trzeba liczyć koszty autostrad, winety itd. Będzie więcej kasy na lepsze jedzenie :)

Tomasz Grzegory
    Participant

Mnie też wpiszcie na listę chętnych :)

grzegorz turkiewicz
    Participant

A może chętni potrafiliby się zadeklarować już w najbliższym czasie? Oczywiście na razie niezobowiązująco, ale byłby już jakiś obraz, ilu ludzi w przybliżeniu zamierza pojechać.

Rui
    Participant

Ja jadę na 100% i do stycznia przeleję 300zł

grzegorz turkiewicz
    Participant

Z tego co wiem, na dzisiaj sprawa wygląda tak.

-Jadą na pewno:
    1. Turkiewicz
    2. Wójt
    3. Lisowski
    4. Grzegory
    5. Malinowski
    6. Ostojski
    7. Juszkiewicz

-Prawie na pewno:
    1. Wojcik
    2. Pietrzak
    3. Bujnowicz
    4. Matusiak
    5. Uszczyk

Ciężko stwierdzić:
    1. —-

Reszta nie wiem .

Edytował Lisu ;)

Oglądasz 15 postów - 31 z 45 (of 427 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.