CHORWACJA 2015

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 91 z 105 (of 427 total)
  • Autor
    lukaszl
    Moderator

Zajebiscie. Czekamy na potwierdzenie od Turka co do ostatecznego skladu wyjazdu i rezerwujemy.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Do 10-go stycznia będziemy mieli ostateczną odpowiedź, ilu ludzi chce pojechać. Mają na tej kwaterze kuchnię ?

Anonim
    Niekatywne

Mają kuchnię. Gość ma apartamenty w układzie: 3+2, 4+2, 3+2, ale z tego co kojarzę nie w każdym jest kuchnia.

lukaszl
    Moderator

Turek, oto lista zapłaconych zaliczek na Chorwację:

1. Turkiewicz – zaliczka OK
    2. Wójt – zaliczka OK
    3. Lisowski – zaliczka OK
    4. Grzegory – zaliczka OK
    5. Malinowski – zaliczka OK
    6. Ostojski – zaliczka OK
    7. Juszkiewicz – zaliczka OK
    8. Maciąg – sztygar – Zaliczka OK
    9. Uszczyk – Zaliczka OK
    10. Matusiak – Zaliczks OK

grzegorz turkiewicz
    Participant

Dzisiaj zapadły ostateczne decyzje związane z wyjazdem do Chorwacji.
    Do składu z poprzedniego postu dołączają :
    1. Paweł Chałaśkiewicz
    2. Wojtek Michałek
    Nie wiem do kiedy musimy przesłać zaliczkę, ale na teraz mamy ekipę 12 osobową, a miejsc podobno jest 13.
    Jeżeli jest jeszcze jakiś chętny z grona klubowiczów, lub przyjaciół klubu, możemy Go zabrać.

lukaszl
    Moderator

Uwazam ze trzeba zrobic rezerwacje na 12 osob. Z mozliwoscia przyjechania w 13. Niech adam rezerwuje i pyta sie o ta zaliczke, jak duza i jak ja przeslac.

Anonim
    Niekatywne

Ja umawiałem się z gościem, że do 10 stycznia będę znał liczbę osób i po 10 wpłacimy mu 20%. Myślę że możemy my wpłacić kasę w poniedziałek za te 12 osób, a ewentualnie jeśli ktoś dojdzie to wydaje mi się że nie będzie problemu.

Jeśli chodzi o zaliczkę to będzie tak:
    12 osób x 8 nocy x 9 euro = 864 euro
    Czyli 20% zaliczki to ok. 173 euro.

lukaszl
    Moderator

dobra, tylko teraz jak wygląda sprawa płacenia w Euro? Bo powiem szczerze, nie robiłem takich przelewów…

Rui
    Participant

Skoro jest nas 12 to jedziemy 5+5 w osobówkach + 2 w busie czy zwiększamy koszty wyjazdu i bierzemy dodatkowe własne auto? W euro z tego co się orientuję to chyba przez paypala najlepiej zapłacić

Anonim
    Niekatywne

Lisu w PKO BP wyglada to tak, że masz coś takiego jak „Dewizowe polecenie wypłaty” i tam się wszystko wpisuje. Kwotę podajesz w EURO a z konta schodzą Ci złotówki po jakimś tam ustalonym koncie. Zobacz w swoim banku czy masz coś takiego, a jak nie to najwyżej ja zrobię ten przelew.

W takiej sytuacji ja jestem jak najbardziej za zwiększeniem kosztów wyjazdu i pojechaniu na 4 auta, bo warunki mielibyśmy wtedy zajebiste.

lukaszl
    Moderator

Koszty liczymy tak jak bylo ustalone na zebraniu. Dodatkowe auto. Bo jazda na 5 osob w osobowce nikomu nie bede polecal na tak dlugim dystansie. Mysle ze powinnismy spokojnie ogarnac wyjazd w 700 zl na osobe.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Jeżeli Przemek weźmie swoją Kijankę, tak jak deklarował, to wystarczą 3 samochody w układzie 7(lub 6), 4, 2.
    Po co dodatkowo dopłacać.
    Adam a może u tego gościa można jeszcze obiady zamówić, albo i całe żarcie. Pytałeś Go o to ?

lukaszl
    Moderator

O ile ta kijanka jest wstanie przejechać tak długą drogę. No i spalanie na poziomie 12l :)

grzegorz turkiewicz
    Participant

jakie 12 litrów/- ochujałeś !!! jeśli tak, to jedziemy na rowerach :whistle:

Rui
    Participant

U mnie w bankowości T-mobile jest przelew europejski za 0zł + Ryczałt na pokrycie kosztów banków pośredniczących
    w
    przypadku opcji kosztowej OUR (całkowite koszty prz
    elewu
    pokrywa zleceniodawca) – 40zł
    Sprawcie jak jest u was żeby się nie okazało, że trzeba będzie wybulić ze 100zł.

Oglądasz 15 postów - 91 z 105 (of 427 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.