CHORWACJA 2016

Oglądasz 15 postów - 1 z 15 (of 202 total)
  • Autor
    lukaszl
    Moderator

Zakładam nowy temat w sprawie Chorwacji 2016.

Proszę o zgłaszanie swoją chęć wyjazdu.
    Prezes Kurczak, jakie są ustalenia z miejscówką, bo dochodzą mnie słuchy o jeszcze innych miejscach. Trzeba się decydować i niech Mamla klepie nocleg itd.

Składka w 2015 roku wynosiła 740zł z opłatą za jedzenie, które było później zwrócone. W tym roku chyba też tyle samo?

LISTA CHĘTNYCH:

Turek – 170zł zaliczka
    Lisu – 500zł zaliczka
    Malina – 500zł zaliczka
    Mamla – 500zł zaliczka
    Matys
    Gregor – 200zł zaliczka
    Pilu – 500zł zaliczka
    Sztygar
    Świtek – 500zł zaliczka
    Bułeczka
    Chała
    Przemo
    Bober
    Wiesiek
    Omiotek + Magda + JerzykNIE JADĄ
    Czacha – 500zł zaliczka
    Kapusta NIE JEDZIE
    Piasek

grzegorz turkiewicz
    Participant

Miejscówka raczej w tym samym miejscu, ale trochę zależy od ilości chętnych. U Ante z tego co pamiętam może się pomieścić maksymalnie 15 osób.
    Za Orebić przemawia wiele atrybutów – miedzy innymi mały ruch, prawie pewna pogoda o tej porze roku, dobra znajomość tras, a co za tym idzie możliwość precyzyjnego zaplanowania treningów, bliskość wysp Korczula i Hvar – bardzo atrakcyjnych pod względem terenów do jazdy itd.itp.
    Koszty raczej będą minimalnie mniejsze, bo nie będziemy pobierali składki na jedzenie.

Anonim
    Niekatywne

U Ante z tego co kojarzę był problem z pojedyńczymi łóżkami. W tamtym roku było nas 13 osób i nie wiem czy jeszcze gdzieś wcisnąłby kogoś na pojedyńcze łóżko.

Jeśli chodzi o inne miejscówki to ja słyszałem o dwóch sprawdzonych opcjach:
    1. miejsce gdzie był Piotrek Krakowiak (niedaleko Splitu)
    2. miejsce gdzie jeżdżą Jastrzębie Łaskie (niedaleko Makarskiej, blisko Sv Jure)

grzegorz turkiewicz
    Participant

Jeśli Dominik zabierze Magdę i Jerzyka, bedą musieli wziąć lokal po Kamilu, albo po Sasquaczu, bo po pierwsze nikt by Im sie nie kręcił po pokoju,a po drugie w każdym i tak było łóżko małżeńskie, na którym można spać we dwoje. Do tego u Sztgara w części kuchennej była wolna jedna kanapa, wiec moze dojść jedna soba. Razem 13 które było + 14 Magda + 15 u Sztgara.
    Jeśli bedzie więcej chętnych, a na to wyglada nań dzień dzisiejszy, musimy szukać gdzieś indziej.
    Wniosek ? – trzeba jak najszybciej zarządzić wpłacanie zaliczki i sprawa ilości osób wyjaśni sie raz dwa.
    Tak, czy inaczej spora cześć chłopaków jednak chciałaby pojechać do
    Orebic.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Nawiazując do poprzedniego postu, myśle, ze powinnismy ogłosić wpłacanie zaliczki w wysokości 500 złotych do końca stycznia i powinno wszystko być jasne.
    Są jakieś inne pomysły ?

Malina
    Participant

Nie zmieniajcie miejscówki , proszę . Ja osobiście jadę , wpłacam zaliczkę . A na początku lutego abyśmy zebrali owe 13 osób to będzie super . Pozdrawiam .

lukaszl
    Moderator

W pierwszym poście będę dopisywał zadeklarowane osoby.
    Wpłaty będą również dopisane do pliku ze składkami klubowymi.

matys
    Participant

Ja oczywiście jestem chętny na wyjazd. Ale na pewno nie dam rady wpłacić zaliczki w styczniu.

Tomasz Grzegory
    Participant

Ja również jadę ale 500 zł jednorazowej zaliczki to będę miał problem z przesłaniem.
    Proponuję może jakieś terminy i rozłożenia płatności w czasie. Fajnie było rozwiązane w poprzednim roku.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Gregor i Matys, w Waszym przypadku nie ma żadnego problemu. Kazdy to osoba pewna , sprawdzona i zero ryzyka. Zapłać ile możesz, a resztę w ratach, które sam uznasz za sluszne. Byle wyrobić sie z całością do daty, która niebawem wybierzemy jako ostateczna.
    Jeśli ktos ze ” starych” klubowiczów ma podobny problem, rownież podejdziemy do tego z wyrozumiałością.
    Ustaleń ogólnych nie chciałbym jednak zmieniać, bo wkradnie sie bałagan trudny do ogarnięcia. Ci, których stać i są pewni wyjazdu niczego nie ryzykują, a im wcześniej bedzie wiadomo ile ostatecznie osób jedzie, tym łatwiej bedzie Nam wybrać odpowiednia kwaterę.

Anonim
    Niekatywne

Potwierdzam, że jadę :D

Całą zaliczkę wpłacę niebawem

grzegorz turkiewicz
    Participant

Jedzie ktoś jeszcze do tej Chorwacji ???
    Na zebraniu widziałem więcej rąk w górze !

lukaszl
    Moderator

Kurczak, pojedziemy na jedno auto :) Co się martwisz…

sztygar
    Participant

Czy jest jeszcze miejsce dla mnie na wyjazd??? :unsure:

lukaszl
    Moderator

dla Ciebie zawsze :)

Oglądasz 15 postów - 1 z 15 (of 202 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.