Witamy na stronie grupy kolarskiej GATTA BIKE-RS › Forum › Dla klubowiczy. › Nasze klubowe sprawy. › CHORWACJA 2016
- This topic has 201 odpowiedzi, 14 odpowiedzi, and was last updated 9 years temu by
sztygar.
-
AutorPosty
-
11 stycznia 2016 o 12:02 #49131
lukaszl
ModeratorZakładam nowy temat w sprawie Chorwacji 2016.
Proszę o zgłaszanie swoją chęć wyjazdu.
Prezes Kurczak, jakie są ustalenia z miejscówką, bo dochodzą mnie słuchy o jeszcze innych miejscach. Trzeba się decydować i niech Mamla klepie nocleg itd.Składka w 2015 roku wynosiła 740zł z opłatą za jedzenie, które było później zwrócone. W tym roku chyba też tyle samo?
LISTA CHĘTNYCH:
Turek – 170zł zaliczka
Lisu – 500zł zaliczka
Malina – 500zł zaliczka
Mamla – 500zł zaliczka
Matys
Gregor – 200zł zaliczka
Pilu – 500zł zaliczka
Sztygar
Świtek – 500zł zaliczka
Bułeczka
Chała
Przemo
Bober
Wiesiek
Omiotek + Magda + JerzykNIE JADĄ
Czacha – 500zł zaliczka
Kapusta NIE JEDZIE
Piasek11 stycznia 2016 o 14:21 #59640grzegorz turkiewicz
ParticipantMiejscówka raczej w tym samym miejscu, ale trochę zależy od ilości chętnych. U Ante z tego co pamiętam może się pomieścić maksymalnie 15 osób.
Za Orebić przemawia wiele atrybutów – miedzy innymi mały ruch, prawie pewna pogoda o tej porze roku, dobra znajomość tras, a co za tym idzie możliwość precyzyjnego zaplanowania treningów, bliskość wysp Korczula i Hvar – bardzo atrakcyjnych pod względem terenów do jazdy itd.itp.
Koszty raczej będą minimalnie mniejsze, bo nie będziemy pobierali składki na jedzenie.11 stycznia 2016 o 17:13 #59658Anonim
NiekatywneU Ante z tego co kojarzę był problem z pojedyńczymi łóżkami. W tamtym roku było nas 13 osób i nie wiem czy jeszcze gdzieś wcisnąłby kogoś na pojedyńcze łóżko.
Jeśli chodzi o inne miejscówki to ja słyszałem o dwóch sprawdzonych opcjach:
1. miejsce gdzie był Piotrek Krakowiak (niedaleko Splitu)
2. miejsce gdzie jeżdżą Jastrzębie Łaskie (niedaleko Makarskiej, blisko Sv Jure)11 stycznia 2016 o 19:07 #59659grzegorz turkiewicz
ParticipantJeśli Dominik zabierze Magdę i Jerzyka, bedą musieli wziąć lokal po Kamilu, albo po Sasquaczu, bo po pierwsze nikt by Im sie nie kręcił po pokoju,a po drugie w każdym i tak było łóżko małżeńskie, na którym można spać we dwoje. Do tego u Sztgara w części kuchennej była wolna jedna kanapa, wiec moze dojść jedna soba. Razem 13 które było + 14 Magda + 15 u Sztgara.
Jeśli bedzie więcej chętnych, a na to wyglada nań dzień dzisiejszy, musimy szukać gdzieś indziej.
Wniosek ? – trzeba jak najszybciej zarządzić wpłacanie zaliczki i sprawa ilości osób wyjaśni sie raz dwa.
Tak, czy inaczej spora cześć chłopaków jednak chciałaby pojechać do
Orebic.11 stycznia 2016 o 19:10 #59660grzegorz turkiewicz
ParticipantNawiazując do poprzedniego postu, myśle, ze powinnismy ogłosić wpłacanie zaliczki w wysokości 500 złotych do końca stycznia i powinno wszystko być jasne.
Są jakieś inne pomysły ?11 stycznia 2016 o 21:22 #59661Malina
ParticipantNie zmieniajcie miejscówki , proszę . Ja osobiście jadę , wpłacam zaliczkę . A na początku lutego abyśmy zebrali owe 13 osób to będzie super . Pozdrawiam .
12 stycznia 2016 o 08:08 #59666lukaszl
ModeratorW pierwszym poście będę dopisywał zadeklarowane osoby.
Wpłaty będą również dopisane do pliku ze składkami klubowymi.12 stycznia 2016 o 17:56 #59641matys
ParticipantJa oczywiście jestem chętny na wyjazd. Ale na pewno nie dam rady wpłacić zaliczki w styczniu.
12 stycznia 2016 o 18:36 #59672Tomasz Grzegory
ParticipantJa również jadę ale 500 zł jednorazowej zaliczki to będę miał problem z przesłaniem.
Proponuję może jakieś terminy i rozłożenia płatności w czasie. Fajnie było rozwiązane w poprzednim roku.12 stycznia 2016 o 21:15 #59673grzegorz turkiewicz
ParticipantGregor i Matys, w Waszym przypadku nie ma żadnego problemu. Kazdy to osoba pewna , sprawdzona i zero ryzyka. Zapłać ile możesz, a resztę w ratach, które sam uznasz za sluszne. Byle wyrobić sie z całością do daty, która niebawem wybierzemy jako ostateczna.
Jeśli ktos ze ” starych” klubowiczów ma podobny problem, rownież podejdziemy do tego z wyrozumiałością.
Ustaleń ogólnych nie chciałbym jednak zmieniać, bo wkradnie sie bałagan trudny do ogarnięcia. Ci, których stać i są pewni wyjazdu niczego nie ryzykują, a im wcześniej bedzie wiadomo ile ostatecznie osób jedzie, tym łatwiej bedzie Nam wybrać odpowiednia kwaterę.12 stycznia 2016 o 22:28 #59677Anonim
NiekatywnePotwierdzam, że jadę
Całą zaliczkę wpłacę niebawem
14 stycznia 2016 o 14:35 #59679grzegorz turkiewicz
ParticipantJedzie ktoś jeszcze do tej Chorwacji ???
Na zebraniu widziałem więcej rąk w górze !14 stycznia 2016 o 14:37 #59719lukaszl
ModeratorKurczak, pojedziemy na jedno auto
Co się martwisz…
15 stycznia 2016 o 09:39 #59720sztygar
ParticipantCzy jest jeszcze miejsce dla mnie na wyjazd??? :unsure:
15 stycznia 2016 o 10:51 #59736lukaszl
Moderatordla Ciebie zawsze
-
AutorPosty
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.