CHORWACJA 2016

Oglądasz 15 postów - 151 z 165 (of 202 total)
  • Autor
    Czacha
    Participant

Prezesie, będzie okazja przed Chorwacją odebrać stroje teamowe? znane są już koszty?

grzegorz turkiewicz
    Participant

Samochod bedziesz musial sprzedac ! No chyba, ze nie zdaza uszyc, to przez swieta sobie jeszcźe pojezdzisz.

Czacha
    Participant

A poważnie?

grzegorz turkiewicz
    Participant

A powaznie, to mam nadzieje ze sie wyrobia do wyjazdu. Kosztow dokladńie nie znam, ale z tego co pamietam( tak na oko) to krotki komplet kosztowal okolo 220, a dlugi troche drozej.

Czacha
    Participant

Ok dzięki za info

Czacha
    Participant

Panowie, kiedy jest dokładnie i skąd wyjazd do Chorwacji? Pytam organizacyjnie, bo muszę z Pruszkowa dojechać dzień wcześniej pewnie.

Czacha
    Participant

Prezesie jak ubranka?

grzegorz turkiewicz
    Participant

Zbiorka przed wyjazdem u mnie o godz. 15.00 w czwartek 31 marca. Pakujemy rowery i o 16-ej wyjezdzamy.

Ubranka dla nowych klubowiczow powinny byc, pani Maria z Topprintu staje na glowie, zeby zdazyli uszyc.

Czacha
    Participant

ok, dzieki

Czacha
    Participant

Panowie red alert!

Moja dziewczyna wkrecila mi dziś podczas treningu ręcznik w tylna przerzutke na trenazerze.

Szlag trafił albo przerzutke albo ulamala się cześć ramy.

Załączam zdjęcia. Znacie kogoś kto może to szybko w Łodzi i okolicach zdiagnozować?

Załączam zdjęcia. Wyjazd do Chorwacji pod dużym znakiem zapytania…

Pomocy!!!

Czacha
    Participant
    grzegorz turkiewicz
    Participant

Do zdiagnozowania, to chyba wystarczy ktorys z nas. Co prawda na tych zdjeciach niczego nie da sie zobaczyc, ale na zywo na pewno bedziemy mogli stwierdzic co sie zepsulo. Modl sie, zeby to byl urwany hak przerzutki, bo gdyby okazalo sie , ze jakims cudem odlamala sie czesc ramy, to z naprawa rzeczywiscie możesz nie zdazyc do wyjazdu.

Masz trzy wyjscia:

1.pakuj rower i przyjezdzaj do Zdunskiej, mamy przeciez swoj serwis u Krzyska w sklepie.

2. Zasuwaj do Liwinskiego do serwisu na Kopernika w Lodzi

3. W Kolumnie do Hajzlika, czyli tego ktory tez maluje rowery.

jesli to tylko hak, to szanse na naprawe sa prawie 100%, jesli rama, to gorzej.

a na tych zdjeciach naprawde wielkie gowno widac. Wymontuj kolo, zdejmij lancuch i zrob fote samej ramy, tuz przy miejscu gdzie wpinasz kolo. Przerzutka na ten moment jest najmniej wazna.

Adass91
    Participant

Czaszka, w razie czego mogę Ci pożyczyć mój drugi rower. Rozmiar 56, powinien być na Ciebie dobry.

grzegorz turkiewicz
    Participant

A tak w ogole, to po co Ci do gotowania rower ??

Czacha
    Participant

I kolejne. Hak bez kola i kawałek ramy. Urwał się kawałek ramy.

Da się to zrobić do czwartku? Zdjęcia w załączniku

Oglądasz 15 postów - 151 z 165 (of 202 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.