Witamy na stronie grupy kolarskiej GATTA BIKE-RS › Forum › Dla klubowiczy. › Nasze klubowe sprawy. › CHORWACJA 2016
- This topic has 201 odpowiedzi, 14 odpowiedzi, and was last updated 9 years temu by
sztygar.
-
AutorPosty
-
28 marca 2016 o 22:02 #72181
Czacha
ParticipantJestem właśnie u Anki w Ksawerowie więc mogę jechać i do Łodzi i do Zduńskiej i wszędzie.
Dajcie znać gdzie najlepiej i tak żeby mnie nie olali.
Adam dziękuję za propozycję z rowerem. Może uda się mój naprawić a jak nie to chętnie skorzystam choć mój jest 58. Nie jeździłem nigdy na mniejszym ale pewnie byłoby ok
28 marca 2016 o 22:09 #72182Adass91
ParticipantGeneralnie mój Ridley ma dosyć dużą ramę jak na te 56 także będzie OK w razie czego.
-
Ta odpowiedź została zmodyfikowana 9 years, 1 months temu przez
Adass91.
28 marca 2016 o 22:11 #72184Czacha
ParticipantDwa dodatkowe zdjęcia. Anka zrobi dodatkowe ma lepszy aparat w telefonie.
Attachments:
28 marca 2016 o 22:14 #72187Czacha
ParticipantKurwa jebana nie dostanę urlopu w robocie. Anka to załatwi jutro. Nie wiem pojedzie do Was czy do Łodzi. Nie wiem. Jutro rano ogarnę jakoś i dam znać. Może wezmę na żądanie.
Ja pierdole. Akurat teraz. A sram red kosztuje 1500 zł nowa tylnia.
Chuj wymienię cała grupę na ultegre w przyszłym mcu mechaniczna to przynajmniej będzie taniej jak coś się zjebie.
Ważne teraz czy rama nie poszła
28 marca 2016 o 22:17 #72188Czacha
ParticipantDwa dodatkowe zdjęcia od Anki. Czekam na wyrok.
Dajcie znać co mam ran robić. Co byście jutro na moim miejscu zrobili
Attachments:
28 marca 2016 o 22:26 #72191grzegorz turkiewicz
ParticipantNa moje oko i Twoje szczescie raczej tylko hak. Oczywiscie glowy za to nie dam, ale jak widac na zdjeciu, ta odlamana czesc nalezy do haka, czyli tego elementu metalowego, ktory jest przymocowany do koncowki tylnego widelca.
28 marca 2016 o 22:41 #72192Czacha
ParticipantZ bliska widzę że to jednak chyba rama. Niech oceni to ktoś jutro.
Gdzie mam jechać wg Was? Potrzebuję cześć wózka przerzutki i hak powiedzmy. Gdzie to mogą mieć od ręki bądź do czartku?
28 marca 2016 o 22:47 #72193Czacha
ParticipantZ bliska widzę że to jednak chyba rama. Niech oceni to ktoś jutro.
Gdzie mam jechać wg Was? Potrzebuję cześć wózka przerzutki i hak powiedzmy. Gdzie to mogą mieć od ręki bądź do czartku?
28 marca 2016 o 23:44 #72194grzegorz turkiewicz
ParticipantRano pogadam z Krzyskiem i dam Ci znac.
29 marca 2016 o 00:35 #72195Czacha
ParticipantOk
Będę bardzo wdzięczny
Mogę ramę przywieźć w dowolne miejsce a jak nie ja to Anka bo ona weźmie wolne ewentualnie
29 marca 2016 o 08:56 #72196Czacha
Participantjak tam wiadomo już coś?
29 marca 2016 o 15:19 #72197Przemek Juszkiewicz
ParticipantUuu wygląda słabo. Generalnie jak rama to ja ci proponuje kupić nowy rower, ale hak jest po to żeby to właśnie on się łamał a nie rama!
29 marca 2016 o 21:54 #72198Czacha
ParticipantTrek. Markę każdy zna. Ale czy każdy zna ją od strony gwarancyjno-serwisowej?
za 3 tyg rower będzie prawie jak nowy. musi tylko przelecieć dwa razy trasę polska – waterloo, wisconsin – polska.
szok. niedowierzanie.
ja jestem w szoku. teraz obóz na pożyczonym sprzęcie (dzięki Adam) a za trzy tyg Madonka wraca do żywych i do straszenia na polskich szosach.
Dobrej nocy. To był długi dzień
p.s.
JEŚLI KIEDYKOLWIEK ZOBACZYCIE SWOJĄ ŻONĘ, PARTNERKĘ, TEŚCIOWĄ, MATKĘ, KOCHANKĘ, SĄSIADKĘ LUB INNĄ KOBIETĘ Z RĘCZNIKIEM W PROMIENIU DO 5M OD WASZEJ TYLNEJ BĄDŹ PRZEDNIEJ PRZERZUTKI, NATYCHMIAST KOŃCZCIE TRENING, UCIEKAJCIE, BIEGNIJCIE DO BANKOMATU I ZAMAWIAJCIE NOWY ROWER. BO PEWNYM JEST, ŻE JEŚLI NIE BĘDZIE TO TREK TO JUŻ NA STARYM PO TYM SPOTKANIU Z RĘCZNIKIEM NIE POJEŹDZI
jeśli ktokolwiek będziecie mieć problem z przekonaniem swojej drugiej połówki do kupna nowego rower,u polecam usługi mojej kobiety – bezproblemowo załatwi Wam w 10s stary rower na amen, chęcią posprzątania pod nim podczas Waszego treningu. I nowy rower będzie absolutnie konieczny. Proste?
Usługa kosztuje 300zł, piszcie na privPrezes dzięki za dzisiejsze rozmowy, Mamla dzięki za pomoc.
-
Czacha.
29 marca 2016 o 21:58 #72200Czacha
ParticipantPanowie, czy macie może takie gumki do wszelkiej maści czujników kadencji itp?
Muszę u Adama w rowerze je zamontować jakoś a niestety miałem do tej pory na te plastikowe paski.
Dwie mam, ale brakuje mi dwóch jeszcze (licznik i czujnik na korbie). Ma ktoś? Będę wdzięczny
29 marca 2016 o 22:51 #72202Adass91
ParticipantA masz czujniki na ANT+? Może mój czujnik Garmina będzie działał z twoim licznikiem?
-
-
AutorPosty
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.