Witamy na stronie grupy kolarskiej GATTA BIKE-RS › Forum › Dla klubowiczy. › Nasze klubowe sprawy. › CHORWACJA 2016
- This topic has 201 odpowiedzi, 14 odpowiedzi, and was last updated 9 years temu by
sztygar.
-
AutorPosty
-
29 marca 2016 o 22:53 #72203
grzegorz turkiewicz
ParticipantCzacha, ja pogadam z chlopakami i zrobimy skladke na jakies gumki dla Ciebie. I uzywaj ich chlopie konsekwentnie, bo jakby sie przypadkiem ta Twoja Pani rozmnozyla, to nam wsystkie rowery w okolicy wytepią w wiekszym skladzie.
30 marca 2016 o 07:52 #72209Czacha
Participant🙂
30 marca 2016 o 08:43 #72210Czacha
ParticipantTrek dziś potwierdził propozycję z wczoraj – naprawa mojej ramy w stanach za ok 800 zł wraz z montażem haka itp. Wystarczy dokupić przerzutkę lub sam wózek do sram red (może znacie kogoś kto ma lub jakiś sklep) i rower chodzi. Jak nie dostanę samego wózka do tego reda to kupię jakiś niższy model typu force i też będzie dobrze.
Ale trek też dał opcję nr 2 czyli 30% rabatu na zakup nowej ramy. Dowolnej.
I teraz mam zagwozdkę bo nową emondę sl można mieć za niecałe 5k a slr za 10k
Madonka oczywiście drożej nowa ale wychodzi ok 12,5k.
W wawie jest też nowa gotowa emonda sl na ultegrze mechnicznej z jakimiś podstawowymi kołami za 8500zł. Nowa. Model 2015. Wrzucam swoje koła (dura ace c50), zmieniam ewentualnie kiere i jest ok.
Opcji kilka jest. Najprawdopodobniej jednak na razie aby nie tracić czasu zrobię swoją ramę tak aby za jakieś dwa trzy tygodnie była gotowa. Nie będę mieć dzięki temu przestoju w treningach (no może z tydzień po Chorwacji).
A potem się zastanowię co dalej. Nowa rama za 5k? Nowy rower na ultegrze za 8k? Są fajne opcje. Oczywiście jak to u treka gwarancja dożywotnia i jak widać nawet działa. Malina miał rację. Trek to „nierower” to TREK
30 marca 2016 o 22:45 #72228Czacha
ParticipantDzięki Adamowi sytuacja opanowana. Ridley jest już na moich kołach, reszta się zgadza, więc można jechać.
Cały zestaw waży pewnie z 8kg jak dziś sprawdzałem ale nie ma to znaczenia.
Adam bardzo Ci dziękuję za pomoc. Jutro będzie okazja zrobić to osobiście. I przy winku po raz trzeci czwarty piąty i enty 🙂
Attachments:
30 marca 2016 o 23:38 #72230Adass91
ParticipantKurwa mój Ridley na tych kołach wygląda lepiej niż mój Canyon na kołach treningowych…
31 marca 2016 o 01:01 #72231Czacha
Participant31 marca 2016 o 12:14 #72232Adass91
ParticipantINFO OD TURKA:
Świtek dopiero o 16 odbiera w Łodzi ciuchy z Top Printu, więc wyjazd dopiero ok. 17.
W związku z tym możecie przyjeżdżać ok. 16.
1 kwietnia 2016 o 07:53 #72239Czacha
ParticipantDojeżdżamy. Pierwsza fotka ze zgrupowania już jest.
Zapowiada się ciekawie choć nie sądziłem że będą też takie atrakcje.
Attachments:
2 kwietnia 2016 o 19:38 #72426Czacha
ParticipantPrezes kazał coś wrzucić bo na forum cisza jak chuj to wrzucam, mimo, że wstyd.
Teraz może nie najpiękniejsza cześć kolarstwa ale z drugiej strony kto wie.
Po 90 km po górach Mamlą, Gregorem, Bułeczką i Świtkiem (+ Matys początkowo, bo potem pojechał w piździec) przyszedł czas na kryzys. Skurcze w oba uda jednocześnie potem lydka na podjeździe i sądziłem że do domu będę szedł pieszo a brakowało prawie 30 km.
Co zrobili chłopaki z teamu?
Powiększcie zdjęcie i zobaczcie.
Zespół to zespół. Dzisiaj poczułem się jego częścią.100 razy mówiłem, żeby mnie zostawili i ten ostatni podjazd przejechali sami ale uparli się, że pomogą.
Dzięki Wam 118 km w fajnym tempie zrobione. Dzięki Panowie !!!2 kwietnia 2016 o 20:12 #72428grzegorz turkiewicz
ParticipantNo i wlasnie tak ma byc 🙂
a tak miedzy wierszami wtrącę ( zwlaszcza dla tych, ktorzy ubolewaja, ze nie mogą postepowac wedlug wlasnych upodobań) , że odprawy przed treningiem przydają sie miedzy innymi w takich sytuacjach.
Zespół to zespół !!!!
10 kwietnia 2016 o 11:23 #72432grzegorz turkiewicz
ParticipantDziekuje wszystkim za udzial we wspanialym zgrypowaniu. Bylo dokladnie tak jak powinno być – mila atmosfera, doborowe towarzystwo, wysoki poziom sportowy, kupa śmichu, jaja, cyrki i zabawa. Tylko kto mi kurwa zajebal jedna Višnice ? ?
10 kwietnia 2016 o 17:19 #72433Czacha
ParticipantBułeczka, dla córek 🙂
10 kwietnia 2016 o 17:27 #72434grzegorz turkiewicz
ParticipantEeee, Pecież chyba nie, no pecież mial swoja ?
Trzeba raczej szukac w gronie barzy pijących kolegow.
-
Ta odpowiedź została zmodyfikowana 9 years temu przez
grzegorz turkiewicz.
-
Ta odpowiedź została zmodyfikowana 9 years temu przez
grzegorz turkiewicz.
10 kwietnia 2016 o 18:21 #72436Czacha
ParticipantPrezes dziękuję za zaproszenie do wspólnego trenowania i na zgrupowanie. Było super.
Mamla nie wiem jak Ty pokonasz te moje czasy na stravie niektóre…
Może za rok 🙂
10 kwietnia 2016 o 18:23 #72438grzegorz turkiewicz
ParticipantBedzie Mu ciezko, bo szczyt formy ma juz ża sobą.
-
AutorPosty
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.