CHORWACJA 2016

Oglądasz 15 postów - 46 z 60 (of 202 total)
  • Autor
    lukaszl
    Moderator

Ceny paliwa w Europie na 27 stycznia 2016
    PB95
    Polska 4,10zł
    Czechy 4,62zł
    Austria 4,37zł
    Słowenia 5,18zł
    Chorwacja 4,95zł

ON
    Polska 3,75zł
    Czechy 4,49zł
    Austria 4,23zł
    Słowenia 4,42zł
    Chorwacja 4,37zł

Oczywiście ceny na głównych trasach będą wyższe, bo tak jest zawsze. Jednak mamy mniej więcej obraz tego, gdzie lepiej zatankować, a gdzie omijać tankowanie :)

W Chorwacja mamy nadal taki sam układ stacji jak zawsze. Ostatnia jest na zjeździe do Splitu – tam gdzie nam się rozjebała Skoda. Przedostatnia stacja jest około 40km-50km za tunelem Sveti Rok.

CZAS JAZDY
    mamy niemal równo 1500km jazdy (Zd-Wola–>Wieluń–>Gliwice) omijając oczywiście standardowo Słoweńskie autostrady. Czas czystej jazdy to 17h. Obstawiam jak zawsze, że od wyjazdu ze zduni na miejsce zajmie nam minimum 20h.

matys
    Participant

Rozumiem, że miejscówka zostaje ta sama?
    W tym samym terminie co my jadą Jastrzębie ale oni będą gdzieś na północy Chorwacji.
    Do kiedy wpłacamy zaliczki?

grzegorz turkiewicz
    Participant

Generalnie zaliczki powinny być wpłacone do końca stycznia. Dla Ciebie Matys i Gregora ustalimy indywidualnie wg. Waszych możliwości.
    Miejscówka z pewnością na półwyspie Peljesac, ale rezerwacje żrobimy dopiero, jak ostatecznie ustalimy liczbę osób na wyjazd. Najlepiej byłoby w Orebic, choćby z powodu bliskości sklepów i portu dla promów na pobliskie wyspy. Czy u Ante, zobaczymy.

Paweł Bułeczka
    Participant

Ja będę w Polsce dopiero za tydzień w sobotę i wtedy mogę dać całą kasę, poczekacie? :side:

grzegorz turkiewicz
    Participant

Spokojnie Czerstwy, nie obawiaj sie, nie pojedziemy bez Ciebie B)

grzegorz turkiewicz
    Participant

Przed chwilą dogadałem sie z Ante i w razie potrzeby zorganizują Nam miejsce dla 17 osób. Dominik Omiotek dzisiaj zrezygnował z wyjazdu, wiec z pewnością więcej niz siedemnastu Nas nie będzie.
    Klamka zapadła , jedziemy do Orebič do Cafa Zona. :) :) :)

Czacha
    Participant

:)

sztygar
    Participant

No i jest ok :)

Świtek
    Participant

Malina
    Participant

Nic lepszego na początek kwietnia nie może Nam się przytrafić. Jest git. Super. Mniamniuśno. Rewelacja. Cymes malines glanc pomada. Po prostu Malinowo.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Malin, zapytaj o busa przy okazji dobrego humoru Szefa. Ja wstępnie załatwiłem Vito.

lukaszl
    Moderator

Panowie, co tak was mało chętnych na tą Chorwację? raptem parę sztuk wpłaciło zaliczkę :(

Lista jest uzupełniona w pierwszym poście.

Czacha
    Participant

właśnie, dobre pytanie. ile osób jedzie łącznie finalnie?

sztygar
    Participant

Lisu chętnych jest sporo tylko nie mają kasy która zalega na koncie ;)

Czacha
    Participant

Oglądasz 15 postów - 46 z 60 (of 202 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.