CHORWACJA 2016

Oglądasz 15 postów - 61 z 75 (of 202 total)
  • Autor
    lukaszl
    Moderator

Oj Sztygar, to chyba czas najwyższy przyjechać do centrum polski z wywrotką czarnego kruszywa :D Szybko kasiorka na Chorwację się znajdzie :)

Czekamy cierpliwie :)

matys
    Participant

Zaliczka ode mnie poszła na konto ;)

grzegorz turkiewicz
    Participant

No i ekstra ;-)

grzegorz turkiewicz
    Participant

Koledzy, jakis czas temu prosilem o dane do ubezpieczenia. Do tej pory nikt ich nie przeslal.
    Bardzo dziekuje za zwolnienie z obowiazku poszukiwania najlepszej propozycji, porownywania ofert, negocjowania z agentami itd.
    Milo mi tez, ze kazdy z Was okazal sie na tyle doroslym, ze potrafi samodzielnie zalatwic ta sprawe.
    Tym , ktorzy jeszcze nie zdazyli rozpoznac wszelakich ofert, doradzam przyspieszenie w sprawie, bo wyjazd bez aktualnego ubezpieczenia na leczenie, badz zwrot kosztow leczenia za granica, zakrawa na lekkomyslnosc.

Czacha
    Participant

Ja teraz sobie załatwiłem do Calpe więc jestem na bieżąco. Składka za 10 dni od 30 zł. Polecam opcje za 50-60 zł bo mają dosłownie wszystko i w dużych kwotach sięgających 100-200 tys zł tj. Koszty leczenia szpitala akcji ratowniczych operacji zabiegów odpowiedzialność cywilna ubezpieczenie nnw ubezpieczenie bagażu a nawet dentyste czy przyjazd lekarza do miejsca pobytu. Jeśli ktoś zainteresowany podeślę link do najlepszych ofert.
    A jak wolicie jakoś odgórnie to dajcie znać i podeślę swoje dane do ubezpieczenia.

Wracając w kontekście przelewu zaliczki do chorwacji o której rozmawiałem z Prezesem. Jeśli ktoś jednak będzie wolał korzystać z mojej pomocy dajcie znać. Mam bezpłatna możliwość wymiany walut wszelakich bez prowizji i bez zmian w kursie tj po kursie NBP. W końcu finansista byłem kiedyś także coś tam wiem i podpowiem.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Ubezpieczeni zawsze robilismy wspolne, ale jak widac w tym roku JASNIE WIELMOZNYM PANOM nie chcialo sie nawet danych przeslac, wiec jak mnieniam, polowa pojedzie do Chorwacji nieubezpieczona. Ich sprawa.
    Jesli zaa chodzi o finanse, a zwlaszcza wymiane walut, to Euro na zbyciu ma tez nasz kolego klubowy i moze je odsprzedac w dobrej cenie. Np po kursie kupna w kantorach- tak obiecal.
    Sprawdz Czacha po ile moznaby u Ciebie zorganizowac Kuny chorwackie?

Czacha
    Participant

W kantorze alior z którego korzystam nie ma dostępu do kun niestety. Jest 13 walut obcych ale akurat kun nie oferują także w tym zakresie nie pomogę.

lukaszl
    Moderator

Coacha jakie to jest to twoje ubezpieczenie? Gdzie co i jak?

Tomasz Grzegory
    Participant

Grzesiek a danych nie masz z polisy z tamtego roku. ?

grzegorz turkiewicz
    Participant

Nie mam i nie chce mi sie szukać.
    Zreszta skokro nikt mi ich nie przyslal, nie zamierzam sie juz tym zajmowac.

Anonim
    Niekatywne
    grzegorz turkiewicz
    Participant

…. w celu ?

Czacha
    Participant

Lisu i inni, tutaj macie link do kalkulatora. Wypelnijcie co Was interesuje i pokażą Wam się oferty zakresy ceny https://ubezpieczenia-aliorbank.pl/ubezpieczenie-turystyczne/kalkulator.html.

lukaszl
    Moderator

ooooo 140-150zł…

Czacha
    Participant

Lisu specjalnie dla Ciebie załącznik
    [attachment=557]IMG_20160210_121830.jpg[/attachment]

Oglądasz 15 postów - 61 z 75 (of 202 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.