CHORWACJA 2016

Oglądasz 15 postów - 76 z 90 (of 202 total)
  • Autor
    grzegorz turkiewicz
    Participant

Dobrze Czacha ze to Lisowi pokazales, bo On gotow byl wybulic te 150 pln .
    Pewnie przy okazji wmawialby kazdemu, ze to byla najlepsza opcja.
    Oczwiscie dla zasady i zachowania tradycji, wykupilby ubezpieczenia dwa razy.
    Ale wybaczmy Mu, On zbiera na szosowke dla Rafalka ;-)

Czacha
    Participant

jasna sprawa, ja chciałem tylko pomóc. im bliżej wyjazdu cena bedzie wyższa, można ciągle spokojnie za 30-40 zł zakupić, szukajcie a znajdziecie. ja wybrałem opcję nieco droższą żeby być spokojniejszy bo to już full pakiet wtedy jest i głowa nie myśli wszystko online, wygodnie, polisa na maila. wszystko komfortowo. polecam

lukaszl
    Moderator

To sprawdź teraz ile jest do Chorwacji, a nie do Hiszpanii. Ja sprawdzałem i pokazywalo 140-150. Jutro wam to udowodnie screenem. Turek nie bądź taki do przodu…

Czacha
    Participant

Lisu zwracam honor bo masz rację. Prezes Lisu pisze jak jest. przed chwila sprawdziłem 160 zł to minimum.

Swoją drogą to dziwne, że do Chorwacji jest drożej niż do Hiszpanii.

Bliżej, taniej, dziwne.

Lisu przepraszam bo miałeś rację. Nie sprawdziłem Chorwacji, bazowałem na tym co pokazywało mi na Hiszpanię.

Ale żeby pomóc i wnieść coś do dyskusji konkretnego też zachęcam aby zajrzeć tutaj:

http://crolove.pl/ubezpieczenie-wyjazdu-chorwacji-weekend-7-14-dni/
    https://wakacyjnapolisa.pl/ubezpieczenie-podrozne/

składki od 30 do 100 zł

załącznik jako dowód. ominąłem Chorwację bo ubp obowiązuje w całej Europie i dzięki temu jest taniej :)

Lisu działaj, mam nadzieję, że zmazałem swą winę
    [attachment=558]IMG_20160213_080204.jpg[/attachment]

Anonim
    Niekatywne

Panowie, załatwiamy sobie grupowe ubezpieczenie czy każdy solo? Wydaje mi się, że grupowo wyjdzie taniej…

Tomasz Grzegory
    Participant

Jestem za grupowym ubezpieczeniem. :)

lukaszl
    Moderator

Grupowe. Bo jest w chuj taniej a co roku je bierzemy. Niech dziewica orleanska nie strzela focha :P :)

Anonim
    Niekatywne

Lisu, ogarnij autokorektę, bo Turek rzeczywiście strzeli FORMĄ ;)

grzegorz turkiewicz
    Participant

Ja tez jestem za grupowym.
    Podaje moje dane – Grzegorz Turkiewicz ur. 06.10.1968 w Zd-Woli. Pesel 68100602199 nr. dow. osob AVY 792306. Zamieszkaly Zd – Wola ul. Ks. Jana Twardowskiego16

grzegorz turkiewicz
    Participant

Poniewaz ten temat jest najczsciej odwiedzanym w ostatnim czasie, celowo zamieszczam w nim informacje dotyczace nieco innego zagadnienia.
    Bardzo prosze klubowiczow, krorzy zalegaja ze skladka klubowa o wplacenie kwoty pokrywajacej przynajmniej pierwszy kwrtal ( dla ulatwienia 3×15= 45 )

Tomasz Grzegory
    Participant

Lisu jak ogarniesz temat pieluch to popraw zaliczki bo powinno być 400zł na Chorwacja.

lukaszl
    Moderator

wiem, jutro w pracy ogarnę temat zaliczek i wpłat klubowych. Zresztą tam nie wiele się to zmienia.

Mamla masz rację, telefon mi te korekty napierdziela tak, że czasami szlak mnie trafia :(

lukaszl
    Moderator
    kurczak wrote:
    Ja tez jestem za grupowym.
    Podaje moje dane – Grzegorz Turkiewicz ur. 06.10.1968 w Zd-Woli. Pesel 68100602199 nr. dow. osob AVY 792306. Zamieszkaly Zd – Wola ul. Ks. Jana Twardowskiego16

Ty dziewica fochowa, mamy rozumieć, że strzeliłeś focha jak mała dziewczynka?

grzegorz turkiewicz
    Participant

Mozecie se rozumiec jak chcecie.
    Na 15 ludzi chyba bedzie mial kto sie tym zajac.

Świtek
    Participant

Jutro porozmawiam ze znajomą, która pracuje w ubezpieczeniach odnośnie grupowego na wyjazd i przedstawię ofertę do porównania.
    Co do składki to ureguluję po 20-stym lutego.
    Prezesie a może jakąś Meliskę na spokojny wieczór? :P :)

Oglądasz 15 postów - 76 z 90 (of 202 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.