CHORWACJA 2016

Oglądasz 15 postów - 91 z 105 (of 202 total)
  • Autor
    lukaszl
    Moderator

polecam skrzynkę browara

grzegorz turkiewicz
    Participant

Dla tych, ktorzy jakims cudem nie zauwazyli wpisu o ubezpieczeniu

kurczak wrote:
    WSTEPNA KALKULACJA KOSZTÓW WYJAZDU

Proszę o wpłacanie zaliczek w ustalonym terminie oraz o podawanie podstawowych danych potrzebnych do zawarcia ubezpieczenia :
    imię, nazwisko, adres, data urodzenia, pesel.

Czacha
    Participant

tomasz czechowski
    polna 16/2 05-800 pruszków
    86011117278

lukaszl
    Moderator

Dla przypomnienia tutaj wszystkie dane niezbędne do ubezpieczenia. Niektórzy nie uzupełnili danych…

Czacha
    Participant

uzupełnione.

lukaszl
    Moderator

Dla przypomnienia, że ostateczny termin wpłaty całej kwoty (750zł) na Chorwację upływa na początku Marca. powiedzmy, że do 7 Marca muszą być wszystkie wpłaty 100%. Chyba, że ktoś inaczej ustali z Prezesem :)

Pozdrawiam i słońca za……
    UWAGA!!!!

AŻ 6 TYGODNI :(

Świtek
    Participant

Przesyłam kalkulację ubezpieczenia grupowego. Koszt to ponad 70 od osoby. Korzystam pierwszy raz więc do końca nie wiem na co jeszcze zwrócić uwagę, ale Ubezpieczycielka powiedziała, że prawdopodobnie najkorzystniejsza oferta. Sprawdźcie i jak coś to się dopytam o jakieś szczegóły.  Pozdrawiam

grzegorz turkiewicz
    Participant

Oferta nie jest najgorsza, ale nie rozumiem jednej rzeczy. Czy te wszystkie elementy dotyczace ubezpieczenia zapisane ponizej adnotacji o wojnie i ataku terrorystycznym sa objete ubezpieczeniem tylko w przypadku wojny lub ataku terrosystyvznego, czy tylko te w ramce o ataku i wojńie. Bardzo to jakos zawile  tlumacze, ale tak samo jest zapisane w ofercie.

Ja mam oferte na podstawowy zakres za 39 pln od osoby, lub rozszerzona nawet o wydobycie rannego, lub zwlok z miejsc trudnodostepnych, transport zwlok itd . nie tylko w przypadku wojny, lub terroru za 78 pln.

Adass91
    Participant

Koledzy w związku z tym, że planujemy ubezpieczenie itd. chciałbym zapytać w jaki sposób w ogóle zamierzamy dostać się do Chorwacji? 🙂

grzegorz turkiewicz
    Participant

Jak to jak -? Na rowerach pojada co niektorzy !!!

sztygar
    Participant

Ku2 zaczynam trenować zeby przejechać 1500 km 🙂

grzegorz turkiewicz
    Participant

W dniu dzisiejszym  zostala ustalona ostateczna ilosc osob na wyjazd do Chorwacji.

Po roznych dywagacjach 14 osob potwierdziło swoj udzial w obozie.

W zwiazku z tym oglaszam  10 marca jako termin wplaty pozostalej  czesci skladki. Przypominam, ze wysokosc pelnej kwoty to 750 złotych.

Klub podstawia dwa samochody- Ducato na rowery i bagaze( z miejscem dla dwoch ludzi) i Mercedesa Vito na 9 osob. Do pelni  szczescia potrzebne jest wiec trzecie auto.  Kto jest chetny i oferuje swoj pojazd ?

Adass91
    Participant

Czyli układ: 2 osoby w busie, 8 w Vito, 4 w osobówce. Nie najgorzej 🙂

Malina
    Participant

Ja deklaruję się z autem osobowym .

Czacha
    Participant

Mam pytanie bo zapomniałem już. Ja wpłaciłem wcześniej 500 zł prawda? Czyli 250 zł zostało do dopłaty?

Można prosić o nr konta?

Oglądasz 15 postów - 91 z 105 (of 202 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.