CHORWACJA 2016

Oglądasz 15 postów - 106 z 120 (of 202 total)
  • Autor
    lukaszl
    Moderator

Jest na forum. Poszukaj. Nie jest to trudne.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Tomaszu nasz drogi, jeśli wcześniej wpłaciłeś 500 złotych, a pełna składka wynosi 750, to oczywiste jest, że do dopłacenia pozostało Ci następne 500 pln.  Jako finansista powinieneś to wiedzieć- prowizja dla Klubu w wysokości 20% i trochę na nowe buty od SIDI dla Prezesa la la la.

lukaszl
    Moderator

nie można jeszcze zapomnieć o prowizji dla Banku i Skarbnika, bo trzeba kupić nowe koła. Wysokość takiej opłaty manipulacyjnej to tylko 100zł 🙂

grzegorz turkiewicz
    Participant

Czacha, za bystry jesteś, nie daj się Lisowi podejść. Wystarczy wpłata  na buty, o kołach nie ma mowy- niech Cię nie naciąga cwaniak !!!

matys
    Participant

Ok, a jak w końcu wygląda sprawa z ubezpieczeniem? Jest w tej kwocie czy na własną rękę trzeba załatwić?

P.S. Podajcie pełną listę osób na wyjazd. Z ciekawości chciałbym zobaczyć kto jedzie…

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 9 years, 2 months temu przez matys.
    Adass91
    Participant

Turek, Lisu, Malina, Sztygar, Ostoj, Matys, Wiesiek Pietrzak, Bober, Piasek, Świtek, Czacha, Bułeczka, Pilu i Gregor.

Czacha
    Participant

Pobieram opłatę za gotowanie (Malina wie o co chodzi). 250 zł

grzegorz turkiewicz
    Participant

….. yyyyy, skąd pobierasz ? Ja też coś takiego chętnie pobiorę 😉

Świtek
    Participant

A ja na rzecz Klubu i Klubowiczów mogę się dobroczynnie wykazać przy gotowaniu, w końcu u siebie to ja gotuję i nikt nie narzeka 😛

Czacha
    Participant

joke. chetnie pomoge

grzegorz turkiewicz
    Participant

Spopko, tylko ze tam mamy trzy osobne kuchnie i trzeba bedzie jakos podzielic sie kucharzami. W jednej dla wszystkich sie nie przygotuje posilku, bo po prostu zabraknie miejsca .

potrzebny jest trzeci chetny 😉 .

lukaszl
    Moderator

Tego trzeciego kucharza znajdziemy na pewno z trójki: Kurczak, Mamla, Malina.

Podejrzewam, że do soboty umarli by z głodu 😛 😀

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 9 years, 2 months temu przez lukaszl.
    Czacha
    Participant

Malina jest mistrzem na gwiazdkę Michelin z tego co widziałem w Calpe 🙂

lukaszl
    Moderator

Kurczak, przedstaw ostateczną ofertę za ubezpieczenie. Będziemy wiedzieć ile mamy tego zamówić.

Czacha
    Participant

ja pozostałą kwotę na chorwację czyli 250 zł prześlę 10-go ale dojdzie 11-go, chyba, że konto też w alior to dojdzie od razu

Oglądasz 15 postów - 106 z 120 (of 202 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.