CHORWACJA 2017

Oglądasz 15 postów - 166 z 180 (of 192 total)
  • Autor
    Pablo
    Participant

Korekta: 201 km, trzeba mieć zieloną kartę, bo kawałek jedzie się przez Bośnię i Hercegowinę (do kupienia na granicy 1 dniowa), a co do biletów, trzeba by było pojechać na ryzyko. W Polsce bilet z dojazdem własnym minimum 90-100 Euro a idę o zakład, że na miejscu 30-40 Euro za sztukę byśmy nie przekroczyli. I pieprzyć sektor dla Polaków, usiedlibyśmy z miejscowymi 🙂 Bez ryzyka nie ma zabawy :). A jak biletów zabraknie, usiądziemy sobie w pubie na piwie, meczyk obejrzymy w TV z autochtonami i zwiedzimy przy okazji stolicę Montenegro.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Pomysł nie głupi. Trzeba przemyśleć i wpasować w plan treningowy.

sztygar
    Participant

Czacha nie pękaj będziesz jeździł ze mną.

Mnie też wszystko nap…..la i jest dobrze, uszy do góry będzie dobrze:-)

Robert Bujnowicz
    Participant

`Czacha będzie dobrze jesteś twardy nie miętki

Pablo
    Participant

Gorzej jakbyś …czachę roz..bał. A żebra się zrosną. Ja z trzema złamanymi w 2005 roku jeszcze dwie walki na macie pyknąłem i…wygrałem zawody 🙂 Trzymaj się chłopie.

szak
    Keymaster

Czacha ja myślę że na wyjazd powinieneś jechać. Nie musisz robić całego planu treningowego. Dobrze będzie jak zrobisz 50%. Jest i tak sens jechać ! Oczywiście jeśli będziesz się czuł jako tako.

grzegorz turkiewicz
    Participant

UWAGA !!!!!!
    Zmiana godziny zbiórki !!!!
    Zamiast o 12-ej, zbieramy sie o 13-ej.

Sławomir Grzesiak
    Participant

A o której spotykamy się na BP w Mszanie?

Czacha
    Participant

Ok, w takim razie ja będę o 12:30 ze stojakami.

Czacha
    Participant

Dobra. Jestem po prześwietleniu. Zebra nie są złamane ani pęknięte. Jest duża opuchlizna wokół mięśni międzyżebrowych czy jakoś tak. Kogut mi generalnie odradza wyjazd bo jazda po górach w tym stanie nie należy do przyjemnej a kontuzja nie zaleczona może się odezwać później w trakcie sezonu. Przeziębienie mija wiec pozostaje kwestia decyzji odnośnie żeber. Łopatka nieco lepiej reszta już w miarę Ok.
    Dam znać jutro jaka decyzja ale na 70% jadę.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Olej Koguta, Kurczak Ci mówi, ze masz jechac !!!
    Nic Ci kurwa nie jest gamoniu !!!!

Czacha
    Participant

Proszę proszę nawet Prezes mnie prosi (bo chciał poprosić ale nie wie jak) żebym jechał. Awansowałem na Gamonia już 🙂

grzegorz turkiewicz
    Participant

Ludzie, no nieee !!!! – ” masz jechac” to jest prośba !!!! No kurwa PiS normalnie.

Czacha
    Participant

🙂

sztygar
    Participant

Czacha po tym upadku chyba Ci się cóś poprzestawiało:)

Oglądasz 15 postów - 166 z 180 (of 192 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.