CHORWACJA 2017

Oglądasz 15 postów - 76 z 90 (of 192 total)
  • Autor
    grzegorz turkiewicz
    Participant

Piasek, jedziesz do Chorwacji, czy zrezygnowałeś ???

daniel
    Participant

Panowie mam propozycje wiem, że godzina wyjazdu  jest ustalona w godz. popołudniowych ale gdybyśmy wyjechali z wczesnego rana i dojechali na miejsce  byłby czas na wieczorek zapoznawczy 😉 i zyskujemy jeden dzień  dobrego treningu. Co wy na to ?

daniel
    Participant

I jeszcze jedno Prezes nie jedziesz bo nie wpłaciłeś do 20.01

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 8 years, 3 months temu przez daniel.
    grzegorz turkiewicz
    Participant

???

grzegorz turkiewicz
    Participant

Na miejsce będziemy jechać minimum 16 godzin, albo i troszkę dłużej. Gdybyśmy nawet wyjechali o 8-ej rano na w Tučepi będziemy po północy. Zyskamy tyle, ze zapłacimy za jedną noc więcej.
    Mamy wypraktykowany wyjazd około południa- wtedy docieramy na kwaterę nad ranem, wypakowujemy się, jemy jakiś posiłek, chwila odpoczynku i na krótki trening. Wieczorek robi sie wtedy długi i każdy zdąży po nim odparować do nastepnego dnia.

Czacha
    Participant

Ja uważam, że można byłoby za rok pojechać na 14 dni zamiast 10. Tracimy tak naprawdę dwie pełne doby na dojazd i przyjazd także zostaje 8 dni na trening. Do rozważenia.

Pablo
    Participant

14 dni jest gites, tyle, że nie każdy może sobie pozwolić na taką przerwę w pracy i w tym może być problem. Ps. Prezes, w pt zawiozę Speed’a na serwis, tak więc mam nadzieję, że jakby coś było nie tak to Ruda Śląska będzie wypłacalna 🙂

grzegorz turkiewicz
    Participant

…. a coz by mialo byc nie tak ? Masz stery do zrobienia i to jest uzgodnione, ze Andrzej zwraca koszty. Reszta na bank bedzie ok- nie ma obaw ?

grzegorz turkiewicz
    Participant

UWAGA !!!
    Ze wstępnego kosztorysu wynika, ze tegoroczny wyjazd do Chorwacji wyniesie :
    – dla osób korzystających ze wspólnego transportu 940 pln.
    – dla rodzin jadących własnym transportem, 15 euro na osobę dorosłą za dobę noclegu oraz 7 euro za dziecko.
    Być może nastąpi mala korekta w dół ceny za dzieci ( zwłaszcza za Jagodę ) ale to jeszcze w trakcie negocjacji.
    Wyżywienie oczywiście na własny rachunek, ale przy każdym pokoju jest aneks kuchenny.
    Z Polski polecam zabrać ryż, kaszę, makaron i ewentualnie jakieś sosy w papierku i przyprawy.

Cebuli i ziemniaków w tym roku nie zabieramy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Myślę, że 15 marca jest dobrym terminem na wpłacenie reszty kwoty.

Czacha
    Participant

Idealny termin.

Pablo
    Participant

Grzegorz, jak wpłacać, bo rozumiem, że w złotówkach. Daj zatem znać ile za swój „team” mam finalnie dopłacić. Chyba, że mam dowieźć Tobie Euro, bo konta walutowego niestety nie mam 🙁

grzegorz turkiewicz
    Participant

Pomyśle i dam znać na forum. Na teraz wydaje mi sie, ze jak komu wygodniej. Moze byc euro, dostarczone osobiscie, albo zlotowki na konto ( tylko trzeba bedzie przyjac jakis kurs, na 15 marca)

Pablo
    Participant

Ok, spoko Grzegorz, do 15-go marca jest full czasu. PS. Bike dziś zawieziony do chłopaków, załamali się tymi sterami, śmiali się, ze jak w starym Junaku chodzą:) Gorzej będzie z powrotem z nim do domu, bo dotychczas stał sobie spokojnie w biurze i straszył moich „gości”. Teraz będzie się trzeba zmierzyć z rodzinną rzeczywistością 🙂 :). Być może będę potrzebował jakiegoś rozjemcę 😉

grzegorz turkiewicz
    Participant

Mam wolny pokój w domu- co prawda okresowo zajmuje go Sztygar, ale jakos sie dogadacie jak przyjedzie.

Pablo
    Participant

Co za ulga, dzięki za miejscówkę, Sztyguś będzie mi robił okłady na rozbitą głowę 🙂

Oglądasz 15 postów - 76 z 90 (of 192 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.