Chorwacja 2018

Oglądasz 15 postów - 16 z 30 (of 38 total)
  • Autor
    szak
    Keymaster

W vito 9 jechało zawsze chyba nie? To nie widzę przeszkód.

sztygar
    Participant

Z tego co pamiętam to w Vito jechało 6 osób,ale mogę się mylić stary już jestem:))

grzegorz turkiewicz
    Participant

Moim zdaniem w 9-ke bedzie mega niewygodnie, a to jednak okolo 20 godzin podróży. Jak rozłożymy koszty dodatkowego samochodu na 11 osob , nie powinno wyjść wiecej niz po stówie, ale dokladnie nie zdążyłem dzis tego policzyć.

szak
    Keymaster

To chyba będzie trzeba na trzy jednak jechać. Dodatkowo będzie to zabezpieczenie.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Hej, pora zacząć szukać ubezpieczenia na wyjazd.

Ja ma już przygotowaną ofertę dla siebie, ale  czekam na jeszcze wariant alternatywny, tzn. tańszy. Jak tylko dostanę , opublikuję i tutaj i na facebooku. Osobiście biorę full wypas , ze wszystkimi transportami,  poszukiwaniami, wydobywaniami itd. Ważna też jest kwota OC, bo zbyt niska może okazać się kłopotliwa, w razie jakiegoś zdarzenia. Podpowiem tylko, ze np. OC na 20 tys złotych może nie wystarczyć na pokrycie kosztów naprawy nawet drobnych uszkodzeń jakiegoś luksusowego samochodu. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł, czy swojego sprawdzonego agenta, dawać do przeanalizowania propozycje i działamy.
    Na ten moment przybliżony koszt wyjazdu na trzy samochody wyniesie bez ubezpieczenia po około 900 złotych.
    Resztę kasy będziemy wpłacali do końca lutego.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Moją ofertę można zobaczyć tutaj.

szak
    Keymaster

Opcja nr 1  czyli 102, 00 ?

Jak ustalimy która wersja to przeleję 400,00 + koszt ubezpieczenia na konto .

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 7 years, 2 months temu przez szak.
    Sławomir Grzesiak
    Participant

Dopłacamy po te 400zł czy jeszcze coś się może zmienić?

grzegorz turkiewicz
    Participant

.. ..a w którą stronę miałoby sie zmienić ??? jak zostanie, pojedziemy na Korcule, jak braknie zarządzie sie zrzutę.

sztygar
    Participant

4 stówki wpłacone dzisiaj 153 za ubezpieczenie będę mógł wpłacić ostatniego lutego lub 1 marca:)

szak
    Keymaster

Kurczak co  OC na wyjazd ustalone coś ostatecznie ile osób ?

grzegorz turkiewicz
    Participant

A co za różnicach ile osob ?

sztygar
    Participant

Dzisiaj na HR -3°C

pilu
    Participant

Patrząc na prognozę, to może być baaardzo mokre zgrupowanie. Oby się nie sprawdziła. ?

Robert Bujnowicz
    Participant

`I tak Wam zazdroszczę tego wyjazdu. Szkoda,że mnie nie będzie z Wami. Życzę Wam udanego i słonecznego pobytu w Orebić

Oglądasz 15 postów - 16 z 30 (of 38 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.