Witamy na stronie grupy kolarskiej GATTA BIKE-RS › Forum › Dla klubowiczy. › Nasze klubowe sprawy. › CYKL O ZAWODNIKACH NA FACEBOOKU 2017
- This topic has 30 odpowiedzi, 4 odpowiedzi, and was last updated 8 years, 1 months temu by
Czacha.
-
AutorPosty
-
10 lutego 2017 o 19:07 #74838
Czacha
ParticipantNAJPIERW PRZESYŁAM AKTUALNĄ LISTĘ ZAWODNIKÓW GATTA BIKE-RS. ZGODNIE Z NIĄ BĘDĘ PUBLIKOWAĆ.
ZAWODNIKÓW JEST AKURAT TYLE, ABY ZAPEŁNIĆ FACEBOOKOWY CYKL DO KOŃCA ROKU WIĘC SUPER.
1. Błażejewski Maciej;
2. Bujnowicz Robert;
3. Bułeczka Paweł;
4. Chałaśkiewicz Paweł;
5. Czechowski Tomasz;
6. Dąbek Tomasz;
7. Grzegory Tomasz;
8. Grzesiak Sławomir;
9. Hajzler Roman;
10. Heblewski Grzegorz;
11. Juszkiewicz Przemysław;
12. Kałuszka Paweł;
13. Kapusta Dominik;
14. Konieczny Robert;
15. Lisowski Łukasz;
16. Maciąg Wojciech;
17. Malinowski Dariusz;
18. Maruszewski Grzegorz;
19. Matusiak Łukasz;
20. Omiotek Dominik;
21. Ostojski Adam;
22. Owczarek Michał;
23. Pawlik Krzysztof;
24. Piasecki Mariusz;
25. Pietrzak Wiesław;
26. Pilch Robertl
27. Poręba Mateusz;
28. Sławiński Radosław;
29. Sopur Wojciech;
30. Stępnik Piotr;
31. Strycharski Jan;
32. Sumara Daniel;
33. Świtkowski Rafał;
34. Turkiewicz Grzegorz;
35. Uszczyk Damian;
36. Wawrzyniak Krzysztof;
37. Wójcik Jarosław;
10 lutego 2017 o 19:16 #74839Czacha
ParticipantPoproszę pierwszego w kolejności czyli Maćka Błażejewskiego o odpowiedź na kilka pytań/zagadnień. Będą one wspólne dla wszystkich:
1. Jak długo trenujesz/ścigasz się?
2. Jakie są Twoje najmocniejsze kolarskie strony?
3. Ulubione okolice/miejsca do treningu w Polsce i poza granicami kraju jeśli masz
4. Na jakim sprzęcie trenujesz/ścigasz się?
5. Kto jest Twoim sportowym idolem?
6. Ulubiona marka rowerowa? (nie musi być producent rowerów, ważne aby miała związek z kolarstwem).
7. Największe sportowe osiągnięcie?
8. Sportowy cel na 2017 rok.
9. Dlaczego wybrałeś akurat kolarstwo?
10. Czy jest ktoś, komu chciałbyś podziękować za wsparcie w spełnianiu swoich kolarskich marzeń?
Proszę również o przesłanie maksymalnie 5 zdjęć, które chciałbyś zamieścić pod postem.
Jeśli masz dodatkowe pytania lub chciałbyś zmienić pytanie na inne proszę o informację.
10 lutego 2017 o 20:23 #74841Mathewww
Participant1. Jak długo trenujesz/ścigasz się? Kolarstwo trenuje od 2015 w roku 2014 ścigałem się w triathlonie
2. Jakie są Twoje najmocniejsze kolarskie strony? Każdy wyścig jadę na 100% nie kalkuje będzie co ma być.
3. Ulubione okolice/miejsca do treningu w Polsce i poza granicami kraju jeśli masz Okolice łodzi a przede wszystkim runda Rzgowska i Jaroszki tu chłopaki nauczyli mnie wszystkiego co umiem
4. Na jakim sprzęcie trenujesz/ścigasz się? Focus izalko team na sramie force
5. Kto jest Twoim sportowym idolem? Marco Pantani , nie mogę się napatrzeć z jaka łatwością pokonywał podjazdy.
6. Ulubiona marka rowerowa? (nie musi być producent rowerów, ważne aby miała związek z kolarstwem).Jest mi obojętne na jakim sprzęcie pojadę nie przywiązuje do tego specjalnej wagi .
7. Największe sportowe osiągnięcie? W 2014 ,10 miejsce open i 2 w kategorii m 30 w największym cyklu triathlonowym w Polsce Enea tri tour z najmniejszą liczba startów .A w całym cyklu wystartowało około 5 000 zawodników . Ustanowiłem nowy rekord trasy do tej pory nie pobity na czasówce w Sianowie Masters po latach ,2015 1 miejsce open ultra matron im Olka Czapnika na dys 216km ,1 MIEJSCE 31-40 l Kryterium uliczne Koszalin ,2016 była kontuzja i udało mi się tylko wywalczyć 2 miejsce w Bobrowie .
8. Sportowy cel na 2017 rok. Żadnej krasy. A z resztą sobie poradzę . Sklasyfikować się możliwie jak najwyżej wyścigach Masters.Doprowadzić klub Gatta do 1 miejsca w klasyfikacjach drużynowych.
9. Dlaczego wybrałeś akurat kolarstwo?Bo znudził mnie triathlon w którym zupełnie nic się nie dzieje na trasie .A tu mamy całkowicie nieprzewidywalny sport nic nie można zaplanować ciągła nie wiadoma ,wszytko zmienia się jak w kalejdoskopie i dlatego ze jest tak pieruńsko trudne .
10. Czy jest ktoś, komu chciałbyś podziękować za wsparcie w spełnianiu swoich kolarskich marzeń?Przede wszystkim zonie ze jeszcze ze mną wytrzymuje,I całej rodzinie , A jeżeli chodzi o kolarstwo to Dominik Omiotek,Daniel Sumara ,ze jeszcze chcą ze mną trenować i pokazali jak to robić na najwyższym poziomie .
10 lutego 2017 o 20:27 #74842Mathewww
ParticipantA fotki gdzie przesłać ?
10 lutego 2017 o 20:34 #74843Czacha
Participantzałącz tutaj proszę
10 lutego 2017 o 23:28 #74845Mathewww
ParticipantTak na szybko ale za tydzień będę miał z calpe w stroju klubowym
11 lutego 2017 o 08:10 #74849Czacha
ParticipantTo może w tym tygodniu dogramy kwestie tekstu a fotki wrzucimy w klubowym stroju z Calpe co?
11 lutego 2017 o 09:06 #74850grzegorz turkiewicz
ParticipantOczywiście, że fotki dopuszczalne JEDYNIE W STROJACH KLUBOWYCH !!!!
zamierzaliście publikować jakieś inne ???-
Ta odpowiedź została zmodyfikowana 8 years, 2 months temu przez
grzegorz turkiewicz.
11 lutego 2017 o 09:21 #74852Czacha
Participantiiiii yyyyy oooo hmmm
11 lutego 2017 o 09:58 #74853grzegorz turkiewicz
Participant…… nnnoooooo !
11 lutego 2017 o 16:53 #74856Mathewww
ParticipantPewnie ze tak .Chyba ze prezes zrobi na sesje u fotografa 🙂
11 lutego 2017 o 19:49 #74857grzegorz turkiewicz
Participant… a żebyście wiedzieli !!! Mamy specjalne układy w jednym z zakładów fotograficznych w Zduńskiej Woli i jeśli tylko zechcemy, możemy mieć foty do artykułów za free. No i jeszcze Nonek zostaje w odsieczy- moze nawet i prostsze rozwiązanie. Nonuś- masz jakiś pomysł ?
11 lutego 2017 o 23:46 #74859matys
ParticipantChyba jednak warto załączać fotki na rowerze i to z przekroju całej „kariery” kolarskiej. Cykl ten ma bowiem w swoim założeniu przedstawiać zawodnika i jego dotychczasowe osiągnięcia, nie tylko te z działalności w klubie. Oczywiście jestem za tym żeby dać zdjęcie główne w stroju klubowym ale uzupełnione o zdjęcia z całej jego historii. Tym bardziej, że są zawodnicy, którzy do nas dopiero dołączyli więc fotki w stroju klubowym na pewno nie mają. A na takie pozowane jak mamy do tej pory na stronie w zakłade „klubowicze” to żal patrzeć.
12 lutego 2017 o 08:11 #74860grzegorz turkiewicz
ParticipantJesli zdjęć bedzie wiecej niż jedno, to może tak być. Ci natomiast, którzy nie mają jeszcze fotek w strojach klubowych, zdążą się ich ” dorobić ” zanim przyjdzie ich kolei .
Z drugiej strony wobrażasz sobie Matys, że Kwiato na stronie SKY-a, ma zdjęcie w stroju Etixx, bo kiedyś tam jeździł.
Przeciez Czacha nie bedzie pisał biografii, tylko przedstawiał zawodnikow GATTY.-
grzegorz turkiewicz.
-
grzegorz turkiewicz.
12 lutego 2017 o 09:16 #74863Czacha
ParticipantDokładnie, fotki mają być w strojach Gatta, Turek może potem wrzucimy takie krótkie bio o każdym zawodniku na www?
-
-
AutorPosty
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.