CYKL O ZAWODNIKACH NA FACEBOOKU 2017

Oglądasz 15 postów - 1 z 15 (of 31 total)
  • Autor
    Czacha
    Participant

NAJPIERW PRZESYŁAM AKTUALNĄ LISTĘ ZAWODNIKÓW GATTA BIKE-RS. ZGODNIE Z NIĄ BĘDĘ PUBLIKOWAĆ.

ZAWODNIKÓW JEST AKURAT TYLE, ABY ZAPEŁNIĆ FACEBOOKOWY CYKL DO KOŃCA ROKU WIĘC SUPER.

1.     Błażejewski Maciej;

2.     Bujnowicz Robert;

3.     Bułeczka Paweł;

4.     Chałaśkiewicz Paweł;

5.     Czechowski Tomasz;

6.     Dąbek Tomasz;

7.     Grzegory Tomasz;

8.     Grzesiak Sławomir;

9.     Hajzler Roman;

10.  Heblewski Grzegorz;

11.  Juszkiewicz Przemysław;

12.  Kałuszka Paweł;

13.  Kapusta Dominik;

14.  Konieczny Robert;

15.  Lisowski Łukasz;

16.  Maciąg Wojciech;

17.  Malinowski Dariusz;

18.  Maruszewski Grzegorz;

19.  Matusiak Łukasz;

20.  Omiotek Dominik;

21.  Ostojski Adam;

22.  Owczarek Michał;

23.  Pawlik Krzysztof;

24.  Piasecki Mariusz;

25.  Pietrzak Wiesław;

26.  Pilch Robertl

27.  Poręba Mateusz;

28.  Sławiński Radosław;

29.  Sopur Wojciech;

30.  Stępnik Piotr;

31.  Strycharski Jan;

32.  Sumara Daniel;

33.  Świtkowski Rafał;

34.  Turkiewicz Grzegorz;

35.  Uszczyk Damian;

36.  Wawrzyniak Krzysztof;

37.  Wójcik Jarosław;

Czacha
    Participant

Poproszę pierwszego w kolejności czyli Maćka Błażejewskiego o odpowiedź na kilka pytań/zagadnień. Będą one wspólne dla wszystkich:

1. Jak długo trenujesz/ścigasz się?

2. Jakie są Twoje najmocniejsze kolarskie strony?

3. Ulubione okolice/miejsca do treningu w Polsce i poza granicami kraju jeśli masz

4. Na jakim sprzęcie trenujesz/ścigasz się?

5. Kto jest Twoim sportowym idolem?

6. Ulubiona marka rowerowa? (nie musi być producent rowerów, ważne aby miała związek z kolarstwem).

7. Największe sportowe osiągnięcie?

8. Sportowy cel na 2017 rok.

9. Dlaczego wybrałeś akurat kolarstwo?

10. Czy jest ktoś, komu chciałbyś podziękować za wsparcie w spełnianiu swoich kolarskich marzeń?

Proszę również o przesłanie maksymalnie 5 zdjęć, które chciałbyś zamieścić pod postem.

Jeśli masz dodatkowe pytania lub chciałbyś zmienić pytanie na inne proszę o informację.

Mathewww
    Participant

1. Jak długo trenujesz/ścigasz się? Kolarstwo trenuje od 2015 w roku 2014 ścigałem się w triathlonie

2. Jakie są Twoje najmocniejsze kolarskie strony? Każdy wyścig jadę na 100% nie kalkuje będzie co ma być.

3. Ulubione okolice/miejsca do treningu w Polsce i poza granicami kraju jeśli masz Okolice łodzi a przede wszystkim runda Rzgowska i Jaroszki tu chłopaki nauczyli mnie wszystkiego co umiem

4. Na jakim sprzęcie trenujesz/ścigasz się? Focus izalko team na sramie force

5. Kto jest Twoim sportowym idolem? Marco Pantani , nie mogę się napatrzeć z jaka łatwością pokonywał podjazdy.

6. Ulubiona marka rowerowa? (nie musi być producent rowerów, ważne aby miała związek z kolarstwem).Jest mi obojętne na jakim sprzęcie pojadę nie przywiązuje do tego specjalnej wagi .

7. Największe sportowe osiągnięcie? W 2014 ,10 miejsce open i 2 w kategorii m 30 w największym cyklu triathlonowym w Polsce Enea tri tour z najmniejszą liczba startów .A w całym cyklu wystartowało około 5 000 zawodników . Ustanowiłem nowy rekord trasy do tej pory nie pobity na czasówce w Sianowie Masters po latach ,2015 1 miejsce open ultra matron im Olka Czapnika na dys 216km ,1 MIEJSCE 31-40 l Kryterium uliczne Koszalin ,2016 była kontuzja i udało mi się tylko wywalczyć 2 miejsce w Bobrowie .

8. Sportowy cel na 2017 rok. Żadnej krasy. A z resztą sobie poradzę . Sklasyfikować się możliwie jak najwyżej wyścigach Masters.Doprowadzić klub Gatta do 1 miejsca w klasyfikacjach  drużynowych.

9. Dlaczego wybrałeś akurat kolarstwo?Bo znudził mnie triathlon w którym zupełnie nic się nie dzieje na trasie .A tu mamy całkowicie nieprzewidywalny sport nic nie można zaplanować ciągła nie wiadoma ,wszytko zmienia się jak w kalejdoskopie i dlatego ze jest tak pieruńsko trudne .

10. Czy jest ktoś, komu chciałbyś podziękować za wsparcie w spełnianiu swoich kolarskich marzeń?Przede wszystkim zonie ze jeszcze ze mną wytrzymuje,I całej rodzinie , A jeżeli chodzi o kolarstwo to Dominik Omiotek,Daniel Sumara ,ze jeszcze chcą ze mną trenować   i pokazali jak to robić na najwyższym poziomie .

Mathewww
    Participant

A fotki gdzie przesłać ?

Czacha
    Participant

załącz tutaj proszę

Mathewww
    Participant

Tak na szybko ale za tydzień będę miał z calpe w stroju klubowym

Czacha
    Participant

To może w tym tygodniu dogramy kwestie tekstu a fotki wrzucimy w klubowym stroju z Calpe co?

grzegorz turkiewicz
    Participant

Oczywiście, że fotki dopuszczalne JEDYNIE W STROJACH KLUBOWYCH !!!!
    zamierzaliście publikować jakieś inne ???

Czacha
    Participant

iiiii yyyyy oooo hmmm

grzegorz turkiewicz
    Participant

…… nnnoooooo !

Mathewww
    Participant

Pewnie ze tak .Chyba ze prezes zrobi na sesje u fotografa 🙂

grzegorz turkiewicz
    Participant

… a żebyście wiedzieli !!! Mamy specjalne układy w jednym z zakładów fotograficznych w Zduńskiej Woli i jeśli tylko zechcemy, możemy mieć foty do artykułów za free. No i jeszcze Nonek zostaje w odsieczy- moze nawet i prostsze rozwiązanie. Nonuś- masz jakiś pomysł ?

matys
    Participant

Chyba jednak warto załączać fotki na rowerze i to z przekroju całej „kariery” kolarskiej. Cykl ten ma bowiem w swoim założeniu przedstawiać zawodnika i jego dotychczasowe osiągnięcia, nie tylko te z działalności w klubie. Oczywiście jestem za tym żeby dać zdjęcie główne w stroju klubowym ale uzupełnione o zdjęcia z całej jego historii. Tym bardziej, że są zawodnicy, którzy do nas dopiero dołączyli więc fotki w stroju klubowym na pewno nie mają. A na takie pozowane jak mamy do tej pory na stronie w zakłade „klubowicze” to żal patrzeć.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Jesli zdjęć bedzie wiecej niż jedno, to może tak być. Ci natomiast, którzy nie mają jeszcze fotek w strojach klubowych, zdążą się ich ” dorobić ” zanim przyjdzie ich kolei .
    Z drugiej strony wobrażasz sobie Matys, że Kwiato na stronie SKY-a, ma zdjęcie w stroju Etixx, bo kiedyś tam jeździł.
    Przeciez Czacha nie bedzie pisał biografii, tylko przedstawiał zawodnikow GATTY.

Czacha
    Participant

Dokładnie, fotki mają być w strojach Gatta, Turek może potem wrzucimy takie krótkie bio o każdym zawodniku na www?

Oglądasz 15 postów - 1 z 15 (of 31 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.