CZASÓWKI 2016

Oglądasz 15 postów - 1 z 15 (of 152 total)
  • Autor
    Adass91
    Participant

Zakładam nowy temat, ponieważ w tym roku zapowiada się, że będzie trochę osób chętnych na czasówki. Proponuję w tym temacie wrzucać informacje o wyścigach TT i załatwiać sprawy organizacyjne.

Jeśli chodzi o początek sezonu to pierwsze wyścigi mamy 23-24 kwietnia (sobota Orzesze, niedziela Wilkszyn). Z tego co wiem jedzie od nas kilka osób. Prosiłbym o osoby jadące na dwa dni z noclegiem o potwierdzenie, bo trzeba ogarnąć jakiś nocleg w okolicach Wilkszyna.

Plan działania jest następujący:
    W związku z tym, że Prezes nie jedzie musimy ogarnąć transport we własnym zakresie. Ja biorę auto i dwa moje rowery + Gregora i jego rower. Reszta musi się dogadać między sobą. Jedziemy w sobotę rano do Orzesza, później po wyścigu lecimy do Wilkszyna objechać trasę i na nocleg. Start w niedzielę od 8.00, więc na miejscu trzeba być moim zdaniem na 6.30.
    Wpisowe za Wilkszyn trzeba wpłacić chyba najpóźniej do przyszłej środy. W tym tygodniu jest jeszcze 45 zł, w następnym 50 zł. Za Orzesze płacimy na miejscu 30 zł. Ci którzy mają stałe numery Road Maratonu muszą pamiętać, żeby je zabrać.

Z tego co wiem chętni na dwa dni:
    – ja Mamla
    – Gregor
    – Sztygar
    – Malina
    – Bułeczka (zapłaciłem już za Ciebie za Wilkszyn)
    – Czacha
    Reszta niech się ogarnie do końca tygodnia.

Czacha
    Participant

dzięki Mamla za temat

potwierdzam

Dominik
    Participant

Ja jadę tylko Orzesze. Jeśli znajdzie się ktoś chętny tylko na Orzesze to możemy jakoś pojechać razem (choć w moje auto dwa rowery czasowe się nie zmieszczą).

Jak nie to pojadę sam z Krakowa, co też muszę zaplanować, więc wspaniale by było gdybyśmy wiedzieli kto jedzie do końca tego tygodnia. Pozdrowienia

sztygar
    Participant

Moja obecność w Orzeszu tak jakby z urzędu tyle,że jest opcja przyjazdu na rowerze

Adass91
    Participant

PANOWIE ZAPŁAĆCIE ZA ŚNIADANIE MISTRZÓW PRZELEWEM! NIE MOŻNA PŁACIĆ NA MIEJSCU!
    Czas jest chyba do środy.

Wstępnie Szukam noclegu dla 5-6 osób. Czacha określ się czy śpicie z nami? Malin ty też.

Tomasz Grzegory
    Participant

Zapłacone

Czacha
    Participant

Ile tam trzeba zapłacić? Ja mam możliwość jechania za darmo autem służbowym Anki więc chyba tak pojadę, z tym że ona musi jechać ze mną bo nie powinna użyczać auta itp.

Więc jak można to poproszę o rezerwację pokoju także dla Nas

Czacha
    Participant

zapłacone

Adass91
    Participant

Panowie, załatwiłem nocleg z soboty na niedzielę… za darmo 🙂

16 km od startu, dojazd nawet częściowo po trasie wyścigu.

Nie wiem jakie są warunki, ale nazywa się to hotel i płaci za to gmina, bo chce mieć więcej kolarzy u siebie 😀

Czacha
    Participant

bez jaj, Anka ma też gratis?

jest śniadanie?

Mamla Ty czarodziej jesteś

grzegorz turkiewicz
    Participant

Oczywiście, że jest śniadanie. po śniadaniu możesz też skorzystać z jacuzzi i przywołać masażystę.  Jeśli chcesz, możesz też zabrać przyszłą teściową, babcie Anki i jakąś inną bliższą rodzinę. I wszystko w cenie !!!

Czacha zapytam wprost- ochujałeś ??? !!!

Czacha
    Participant

Kto pyta nie błądzi 🙂

Prezes napisał „Czacha” = awans czy niedopatrzenie 😛 ?

grzegorz turkiewicz
    Participant

…. taaaa, nawet jak pytanie jest z grupy ” czacha dymi” .

Adass91
    Participant

Czacha tak na serio to nie oczekuj luksusów. Nie wiem co to za miejscówka, ale ja na jedną noc nie zamierzam wybrzydzać. Myślę, że Sztygar, Bułka i pan Gregor również. Jeśli chcecie spać z Anką w jakiś lepszych warunkach to szukaj czegoś we Wrocławiu.

Swoją drogą to organizator sam załatwił nam ten nocleg, więc nawet nie śmiałem odmawiać. Zresztą poświęci jeszcze swój czas w sobotę wieczorem, żeby nas zaprowadzić na miejsce.

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 9 years temu przez Adass91.
    grzegorz turkiewicz
    Participant

Pangregor pisze sie razem !!!!! ?

Oglądasz 15 postów - 1 z 15 (of 152 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.