CZASÓWKI 2016

Oglądasz 15 postów - 136 z 150 (of 152 total)
  • Autor
    grzegorz turkiewicz
    Participant

Czaszka, Ty gamoniu- zerknij na ostatni post z 6 wrzesnia. Wyraznie tam wymienilem  sklad i pierwszej i waszej druzyny, wlacznie z czwartym zawodnikiem. Noo, ale jak sie jest Czaszką, to do bycia pizdą duzo juz nie brakuje.

Czacha
    Participant

Jadę do Zmigrodu. Startuje z Buleczka.

Wilkszyn u mnie odpada bo jadę w Tatry na 5 dni między 22 a 27.09

W październiku są dwie fajne czasówki jeszcze.

Szybka dycha w Niepołomicach i gliwickie siódemki. Ktoś się pisze?

Czacha
    Participant

Szybka Dycha

jedziemy na tą czasówkę? obsada będzie mocna – wojnarowski, gospodarczyk, kozal, żmudzin, czarnecki, rycąbel no i ja – Czaszka 🙂

płaska trasa na 10 km w lesie.

Dominik
    Participant

Już widzę Kozala i Żmudzina na ogórze 600km od domu 🙂

Ja chyba będę na mini-zgrupowaniu roztrenowawczym w górach, ale może podskoczę tam, zobaczę jak z logistyką mi to wyjdzie.

Adaś 91 – czy wchodzi w grę takie coś, żebyś wziął ode mnie mój rower Trek po zawodach w Żmigrodzie i przetrzymał do wtorku wieczora lub środy? Jadę stamtąd prosto do Krakowa, skąd się wyprowadzam i będę musiał przywieźć do Łodzi pudła, a one mogą się nie zmieścić z trekiem. Ewentualnie chociaż koła czasowe bym Ci zostawił, hę?

Czacha
    Participant

Dominik ja chyba też będę na tym zgrupowaniu – 13-16.10 prawda? Zobaczymy jeszcze finalnie jak to wyjdzie ale wszystko wskazuje, że będę. Damy radę jakoś 🙂

Adass91
    Participant

Panowie załatwiam nocleg na Wilkszyn. Podobno pojawiło się coś w samym Wilkszynie, będę miał info pod wieczór.
    Lista chętnych:
    – ja
    – Turek
    – Sztygar
    – Karol Anderko
    – Kapustek
    – Malina?
    – Gregor?

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 8 years, 7 months temu przez Adass91.
    Dominik
    Participant

Tak

Czacha
    Participant

Jak pisałem wcześniej, 22-27.09 jestem w Tatrach i ze startu w Wilkszynie rezygnuję.

sztygar
    Participant

Zapisany jestem na Wilkszyn i pewnie na nocleg też się piszę , wieczorem dam odpowiedz  czy pojadę w towarzystwie Karola

Czacha
    Participant

Jak ze Żmigrodem finalnie? Bo pisała mi Mamla wczoraj, że nie jedziemy z uwagi na prognozę pogody czyli lejący deszcz całą niedzielę. Dajcie znać co postanowiliście.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Chuj wie !

Czacha
    Participant

No, treściwa odpowiedź, dziękuję. Wszystko ustalone.

sztygar
    Participant

Adaś na Śniadanie Mistrzów  jadę bez Karola oczywiście z noclegiem

Czacha
    Participant

http://www.gmg.cyberstudio.pl/01_2012_7.php – Gliwickie Siódemki – 2 października. Kto jedzie? Zapisujcie się.

sztygar
    Participant

Czacha czytaj ze zrozumieniem

Widziałeś możliwość zapisania się?
    <p style=”text-align: right;”>Przyjmowanie zgłoszeń udziału w zawodach odbędzie się w dniu zawodów w godz. 9:30 – 10:45. Biuro zawodów będzie umiejscowione w pobliżu miejsca startu, na drodze technologicznej przy autostradzie A4 (wjazd od ulicy Rybnickiej w Gliwicach).</p>

Oglądasz 15 postów - 136 z 150 (of 152 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.