CZASÓWKI 2016

Oglądasz 15 postów - 31 z 45 (of 152 total)
  • Autor
    Czacha
    Participant

Trwają negocjacje z kobitą, aby pojechała 30.04 rano z siostrą w góry a ja bym pojechał na czasówkę do Koła i w góry dojechał sam. Oraz abym 1.05 z Zieleńca bujnął się do Żmigrodu bo to 2h drogi i można by też wziąć udział.

Jak Zarząd klepnie dam znać 🙂

Dominik
    Participant

Ciekawe czy po dwóch czasówkach dzień po dniu w ten weekend będziesz miał ochotę na powtórkę w przyszły 🙂

grzegorz turkiewicz
    Participant

Czaszka, musisz dac rade pojechac oba weekendy, jeden po drugim. Przeciez jestes Naszym Czarnym Koniem i wedle zapowiedzi masz walczyc o czolowe miejsca. Sam pisales, ze podejrzewasz iz czasowki beda Twoja najmocniejsza strona. Nie mozesz tego zmarnowac !!!! ?

Czacha
    Participant

🙂 taaaa chyba za dwa trzy lata 🙂

sztygar
    Participant

Czaszka więcej optymizmu:)

sztygar
    Participant

Adaś o, której planujesz dojechać do Orzesza?

Czacha
    Participant

co do przyszłego tyg dam znać, może pojadę jeden TT

co do tego weekendu to w sb melduję się u PanGregora o 6:45 wg ustaleń

Adass91
    Participant

My, tzn. ja, Bułeczka, panGregor, Czaszka i Malina powinniśmy być w Orzeszu po 9.

Czacha
    Participant

Czaszka jest optymistą. Inaczej już by odpuścił bo jest pizda i trzepak na razie. Jak zejdę w Orzeszu poniżej 30 min to cud.

sztygar
    Participant

Dobre założenia jak na początek;)

Adass91
    Participant
    sztygar
    Participant

Widzę,że startujemy co 30 sekund będzie ciasno;))

Czacha
    Participant

Słuchajcie spodobało mi się.

Nie mam licencji jeszcze i nie będę w stanie w tym tyg się tym niestety zająć więc Koło raczej odpada (choć może jakoś się uda w piątek licencją zająć jeśli dostanę wolne jeśli zrobią mi ją od ręki.

Ale Żmigród pojechałbym chętnie. jaka to czasówka jeśli chodzi o trasę? chodzi mi to czy płaska, czy hopy itp.

Dodaję już z Zieleńca gdybym nie jechał Koła.

sztygar
    Participant

Czaszka trasa w Żmigrodzie zupełnie płaska z tego co pamiętam to. chyba 6 m przewyższeń. wychodziło,ale wiatr i kijowy asfalt robią swoje 🙂

Dominik
    Participant

Czaszka jak fotki od Ani? Bo fotografowie się nie spisali gdyż padły im baterie o 15 🙂

Oglądasz 15 postów - 31 z 45 (of 152 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.