CZASÓWKI 2016

Oglądasz 15 postów - 61 z 75 (of 152 total)
  • Autor
    Malina
    Participant

Pytanko . Żmigród i ewentualnie Piłę 07.05. płacimy sami przelewami czy na miejscu ?

Dominik
    Participant

Ja wyszedłem przed szereg i przelałem za siebie za Żmigród. Regulamin dopuszcza płacenie na miejscu „w uzasadnionych przypadkach” 🙂 pierdolenie

Malina
    Participant

Proszę o określenie się do środy włącznie ns prośbę Prezesa kto jedzie na czasówkę do Żmigrodu. Płacone ms być startowe z klubu. Ja jadę. Pozdrawia .

Paweł Bułeczka
    Participant

Ja jadę Żmigród.

Tomasz Grzegory
    Participant

Jadę tylko Żmigród.

sztygar
    Participant

Jadę Żmigród i chyyba Piłe jeżeli mój impresario znajdzie fundusze na podróż do Piły:))

grzegorz turkiewicz
    Participant

Lisu, w dniu jutrzejszym podam Ci kwote, na jaką trzeba bedzie zrobic przelew za oplate startowa  na czasowke w Zmigrodzie dla nastepujacych zawodnikow:

1. Malina
    2. Sztygar
    3. Pangregor
    4. Pecież
    5. Mamla
    6. Czaszka.
    7. Piasek                                                                                                                                                                         Kapustkowi zrobisz natomiast przelew na jego konto na kwote, ktora bedzie rowna oplacie startowej.   Reszta sie nie okreslila, a termin wlasnie minął.
    lukaszl
    Moderator

Spoko. Czekam na dane. Kapustnik podaj przy okazji swój nr konta na który mam zrobić przelew 🙂

Dominik
    Participant

39 1140 2004 0000 3002 3532 6220 zapraszam 🙂

grzegorz turkiewicz
    Participant

Lisek, w poprzednim poscie uzupelniłem listę na Żmigród. Doszedł Piasek.

wynegocjowana cena za zawodnika to 32 pln. zrob przelew na 224 złote i napisz na przelewie  nazwiska chlopaków.

Kapustkowi oddaj 32 zlote.

dane do przelewu znajdziesz na stronie Road Maratonu.

lukaszl
    Moderator

Przelew zrobiony. Nich ktoś to wydrukuje i zabierze ze sobą do Żmigrodu

grzegorz turkiewicz
    Participant

Przemo, podobno dzialaja juz zapisy na MP. Podlinkuj  www.zamanagroup.pl  na naszej stronie, zeby mozna bylo bezposrednio przechodzic do rejestracji.

Malina
    Participant

Jak z płatnością za Piłę ? Robimy sami czy pójdzie przelew z klubu . Zapisałem się na czasówkę i na start wspólny .

grzegorz turkiewicz
    Participant

Kurwa mac- pomścijcie jutro Prezesa !!!!

Dzisiaj pojechalem jak pizda i chuj wie dlaczego !

Jach, Krejner i Stram, to jeszcze rozumeim, ale jakichs dwoch kolesi, ktorych swiat nie widzail do tej pory , tez mi wlozyli. Forma w dupie i nogi nie chca jechac?

sztygar
    Participant

Kolejna czasówka za nami ,a na forum cisza….jak po śmierci organisty

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 9 years, 1 months temu przez sztygar.
Oglądasz 15 postów - 61 z 75 (of 152 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.