CZASÓWKI 2016

Oglądasz 15 postów - 121 z 135 (of 152 total)
  • Autor
    Świtek
    Participant

Pamiętajcie że Prezes już zabukował termin 4 września 🙂

to tak że by nie było 😛

Czacha
    Participant

Ludzie, ludziska.

W najbliższą sobotę startujemy w Zawoni pary. Naliczyłem 8 osób, które jadą. Jakiś pomysł, na którą chcecie być na miejscu? Postawić namiot pewnie, objechać trasę, pojechać coś wspólnie po raz pierwszy (jak ja i Gregor) żeby się nieco dograć, ustalić co i jak itp. Dodatkowo rozgrzać itp.

Wyścig startuje o 14:00, czyli zamykana jest pewnie niedługo wcześniej trasa.

11:00? 12:00?

Na którą planujecie przyjazd?

sztygar
    Participant

Będę około 11 może parę minut później 

Adass91
    Participant

Ja myślę, że tez na 11 przyjadę.

Czacha
    Participant

To przyjedźmy na 11-tą w takim razie po prostu.

Mamla Ty jedziesz z Gregorem tak? To ja przyjadę sam albo ze swoją obsługą techniczną.

Adass91
    Participant

Tak, jadę z Gregario.

Czacha
    Participant

Mamla szacunku trochę dla starszych To jest PanGregor. Pisane łącznie.

Czacha
    Participant

Nie udało mi się załatwić dysku na jutro ale jadę na moich prónchowatych kołach z Madonki. Nie ma co szukać wymówek, jutro z Gregorem wygramy !!! 🙂

Czacha
    Participant

Panowie? Znane są juz składy na MP drużynowe? Wystawiamy 1 czy 2 składy? Bo nie wiem czy się przygotowywać 🙂

grzegorz turkiewicz
    Participant

Jesli MP sie rzeczywiscie odbeda, w dobrym ukladzie wystawimy 4 sklady. Dwa mlodszych i dwa starszych.

Adass91
    Participant

Proponuję taki skład młodych: Ja, Rekordzista Toru w Łodzi, Omiot/Przemo, Czacha 😀

grzegorz turkiewicz
    Participant

Czterech ma byc, wiec musicie obyc sie bez Czachy. Pojedzie w drugim skladzie z Pangregorem, Pecieżem i Janosikiem.

Czacha
    Participant

Słuchajcie, na niedzielę planujemy wspólny trening TTT. Zapraszamy wszystkich chętnych a zwłaszcza tych, którzy planują potrenować drużynę przed MP 24 lub 25 września. Wystawić możemy nawet 3 składy więc ma kto pojechać na MP

ja na pewno jestem tym zainteresowany, proponuję pojechać w składzie czacha, bułka, gregor i ktoś jeszcze

dodatkowo pewnie stworzyć można składy turek, piasek, malina, sztygar i mamla, omiot, przemek i dominik.

Prezes daj znać gdzie i o której startujemy? Tylko proszę nie o 10:00 🙂

grzegorz turkiewicz
    Participant

No to własnie w nagrodę masz trening o 10-ej !!! 🙂

Niestety, nie każdy może spać tak długo jak Ty, a im wcześniej zaczniemy, tym dłuższy możemy trening zrobić.

A tak na serio, to większości bardziej odpowiada 10-ta.

Co do składu Waszej drużyny, to chylę czoła przed Twoim pomysłem- jestem pewny, że sam na to wpadłeś .

Ekipy 40-50 w pierwszej (  bardzo wstepnej ) wersji moglyby wygladac nastepujaco:

Turkiewicz, Malinowski, Piasecki, Pilch

Maciag, Sumara, Leduchowski , Chalaskiewicz.

Oczywiscie sklady beda dobierane na podstawie aktualnej dyspozycji, a nie wedlug zasług i nazwisk ( to taka dygresja skierowana do ewentualnych niedowiarkow)

Czacha
    Participant

No tak, tylko brakuje Nam jednego zawodnika w mojej ekipie 🙂 nie ma czwartego. ktoś jakiś pomysł? ktoś coś gdzieś?

Trening jak rozumiem zaczynamy ze Zduńskiej?

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 8 years, 8 months temu przez Czacha.
Oglądasz 15 postów - 121 z 135 (of 152 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.