GATTA BIKE TEAM – wyścig szosowy 2015 11/12 lipca

• This topic is empty.
Oglądasz 14 postów - 1 z 14 (of 14 total)
  • Autor
    lukaszl
    Moderator

Zapraszamy wszystkich chętnych do wzięcia udziału w dwuetapowym wyścigu kolarskim organizowanym przez Gatta Bike Team. Więcej informacji będziemy podawać na bieżąco. Teraz krótka zapowiedź z EUROSPORTu :)

grzegorz turkiewicz
    Participant

Formę szykujcie chłopaki !!! ;)

lukaszl
    Moderator

Etap 19 GIRO 2015 – 32km do mety – spora dawka informacji :)

patka
    Participant

co, gdzie, jak? :P

grzegorz turkiewicz
    Participant

……wyścig, wkrótce, na rowerach ;)

patka
    Participant

teraz już wiem :P wszystko :D

patka
    Participant

Dzień dobry :) pytanko- czy są jakieś szczegóły/plakat/zapisy na lipcowy wyścig? limity/ograniczenia/itp.? Zapytuję, ponieważ w tym samym czasie mam wyścig pływacki i nie wiem co wybrać :) Chociaż na taką jazdę, jak w Wasza na pewno nie mam szans, ale może chociaż sam udział mnie usatysfakcjonuje :) pozdrawiam 😳

grzegorz turkiewicz
    Participant

kobiety będą miały osobną klasyfikację, zarówno na czasówce, jak i na dystansie, więc z Nami bezpośrednio nie będziesz musiała rywalizować. Czasówka 16,5 km, start wspólny 50 km. Reszta szczegółów jeszcze dziś, lub najpóźniej jutro na stronie.
    ZAPISY na http://www.pomiaryczasu.pl

patka
    Participant

dziękuję ;)

patka
    Participant

Ogromnie dziękuję za super imprezę! Atmosfera byla nieziemska, wielu Zawodnikom zawdzięczam kopa energetycznego z dopingu :-* Chciałam pogratulować organizacji! jako ze byl to mój pierwszy w zyciu start (dość amatorski i niekoniecznie profesjonalny)myślę, ze mogę być dumna z udziału i wyników :) Składam wielkie podziękowania dla Prezesa, dzieki klasyfikacji zarobiłam na pedały SPD :D jeszcze raz WIELKIE Dzięki :kiss:

MARCHEWA
    Participant
    michal zareba
    Participant

Mlodziez zaczyna wiesc prym na czasowkach
    i stare Wilki powoli musza sie z tym pogodzic.
    Fachu jazdy w grupie powinna sie uczyc od wybitnego specjalisty
    w tej dziedzinie-mam tu na mysli Pila oczywiscie…

reszte juz Patka powyzej nakreslila-
    chlopaki dziekujcie Bogu za takiego organizatora jak Grzesiek.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Miło mi, bo naprawdę zewsząd docierają do Nas gratulacje i podziękowania. Aż się chce pracować na rzecz takich wydarzeń i już dziś układam w głowie pomysły na następne wyścigi.

patka
    Participant

Ja już czekam na przyszly rok :) SPD skomponowane, może wykręcę lepsze czasy w polączeniu z treningami, bo póki co to 30km tygodniowo wieje wstydem :P
    I Grzegorzu, naprawdę – pokłony za organizację :)

Oglądasz 14 postów - 1 z 14 (of 14 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.