Gatta Prestige Race 2016

Oglądasz 7 postów - 16 z 22 (of 22 total)
  • Autor
    Czacha
    Participant

powinni przyjechać. Robert Konieczny i ziomy. Byli w Calpe, Roberta z mojego pokoju Malina poznał i jest mocny, radził sobie w górach dobrze. Dziś do mnie pisał i na tą chwilę jest, choć wszystkim bardziej pasuje niedziela  bo skandię mają w sobotę.

dam znać jak bede wiedział na pewno. na razie mocno go namawiam i dziś rano pisał o 7 nawet ze na tą chwilę przyjeżdzają

niedziela też jest wyścig finalnie?

Czacha
    Participant

Tak sobie pomyślałem jak rozmawialiśmy o marketingu teamu w Chorwacji itp

Wrzuciłem do siebie na face krótkie zaproszenie na wyścig – w końcu ponad 2 tys rowerowych głownie znajomych mam to może coś pomogę i kolejne osoby się pojawią

Treść wpisu:

„Zapraszam wszystkich 16-go i 17-go kwietnia do Zduńskiej Woli na wyścig roboczy Gatta Bike Race, przed właściwą wersją, która odbędzie się w lipcu.

Chcecie pościgać się z najmocniejszymi ekipami z łódzkiego, mazowieckiego ale także np z Krakowa i okolic? Wpadajcie.

Przyjazd zadeklarowało wielu mocnych i przodujących w Polsce zawodników więc będziecie mogli sprawdzić się i poznać wszystkich.

Wyścig organizuje mój klub, szczegóły na http://www.gattabiketeam.com wraz z opisem i trasą na strava.

Zachęcam – Gatta wróciła z Chorwacji i pourywa każdego :)”
    Jak coś trzeba edytować dajcie znaka.
    Świtek
    Participant

Mimo szczerych chęci nie przyjadę na wyścig w sobotę i niedziele. Chory 🙁

sztygar
    Participant

Wielkie dzięki za sobotnie i niedzielne ściganie poniżej zamieszczam linki do filmów które udało się nagrać w niedzielę

https://youtu.be/mUE80g-609g

Czacha
    Participant

filmik jest prywatny na YT i nie można go odpalić.

w sensie klikając w link, tutaj jest ok

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 9 years temu przez Czacha.
    Czacha
    Participant

już działa

sztygar
    Participant

Jeszcze jeden z ostatniego okrążenia

Oglądasz 7 postów - 16 z 22 (of 22 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.