GATTA PRESTIGE RACE 2017

Oglądasz 15 postów - 1 z 15 (of 20 total)
  • Autor
    szak
    Keymaster

Przerzuciłem w nowy temat.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Czacha, chyba juz pora zamiescic na fb info o nadchodzacych kwietniowych wyscigach z Gattą.
    22 kwietnia wersja robocza, czyli III Nieoficjalny Wyścig Doliną Rzeki Warty . 3 rundy dla wszystkich kategorii o łącznym dystansie 95 km. Start o godz. 12.00 z ulicy Kobusiewicza .
    29 kwietnia oficjalny wyscig GATTA PRESTIGE RACE. Starty o godz. 11.00( 120 km) , 11.05( 95 km) , 11,10( 65 km) takze z ulicy Kobusiewicza.
    Dystans :
    2 rundy ( ok. 65 km) dla kobiet we wszystkich kat. wiekowych, mężczyzn do 18 lat oraz powyżej 60 lat( rywalizujacych w punktacj Challange) a także dla mężczyzn amatorów ze wszystkich kategorii wiekowych.
    3 rundy ( ok. 95 km) dla mężczyzn w kat. M40 i M50 lat
    4 rundy ( ok 120 km) dla mężczyzn w kat. Cyklosport i M30.

Tyle informacji na dzis wystarczy. Podeslij gotowy tekst, to sprawdze, czy wszystko sie zgadza z planem wydarzeń, bo moglem cos malo precyzyjnie przedstawic.

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 8 years, 3 months temu przez grzegorz turkiewicz.
    • Ta odpowiedź została zmodyfikowana 8 years, 3 months temu przez grzegorz turkiewicz.
    • Ta odpowiedź została zmodyfikowana 8 years, 3 months temu przez szak.
    Czacha
    Participant

ok, jutro Ci wyślę i potem damy na face i www. jakieś foto? plakat? coś?

grzegorz turkiewicz
    Participant

Na razie tylko informacja. Plakat itp. musze dobrze przygotować, a jak widzisz moj grafik nie grzeszy pospiesznym dzialaniem .

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 8 years, 3 months temu przez szak.
    Czacha
    Participant

Poszedł tekst na Twojego maila Grzegorz

szak
    Keymaster

Jak będziesz czacha miał zarys już wszystkiego daj mi na e-maila wrzuce i zrobię zakłądkę na stronie oficjalnie.

Czacha
    Participant

ok

szak
    Keymaster

Myślę, że powoli można by zmienić zakładkę na GPR 2017. Jak wygląda sprawa pewnych – mam na myśli 100% informacji, które można umieścić w zakładce ?

szak
    Keymaster

Odświeżam temat… Coś by trza wrzucić na stronę ?

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 8 years temu przez szak.
    Czacha
    Participant

Czekamy na grafikę prawda Prezes?

szak
    Keymaster

No dobra. Czacha ogarnij podstawowe sprawy łącznie z grafiką.

Wrzuć na email klubowy. Opracuje całość i wrzucę na stronę. Jesteśmy umówieni.

MARCHEWA
    Participant

Witam z racji tego że Szak jedzie w naszym wyścigu a co roku razem ogarnialiśmy porządek na trasie może ktoś ma ochotę w sobotę rano pomóc mi troszkę przy ogarnięciu  tej trasy

Tomek Dąbek
    Participant

W poniedzialek chcemy z Pawlem pokrecic po naszej rundzie, planujemy ruszyc o 14.00 lub 15.00 – jezeli sa chetni to piszcie

You can never be too SPECIALIZED

Świtek
    Participant

Siemka. Marchewa, zgłaszam się do pomocy przy ogarnięciu trasy z rana. Turek mi wspominał że o 8, tylko napisz gdzie się najlepiej podjechać.

• Ta odpowiedź została zmodyfikowana 8 years temu przez Świtek.
    lukaszl
    Moderator

Ja też będę do sprzątania trasy. Zbiórka o 8:00 pod Mosirem, tam gdzie start wyścigu 🙂

Oglądasz 15 postów - 1 z 15 (of 20 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.