IMPREZA 2014

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 46 z 60 (of 99 total)
  • Autor
    krzysztof koperwas
    Participant

Bedzie ktoś miał miejsce wolne z kim mógł bym sie zabrać na zakonczenie sezonu w piatek

Damian Uszczyk
    Participant

Marchewa ja swoim nie jadę na imprezę ale masz ze mną zapewniony powrót. Wstępnie zarezerwowałem dla mnie z żoną + dla Ciebie miejsce u Maliny w aucie jeśli będzie jechał swoim. Jeśli nie bedzie to coś będziemy myśleć.

lukaszl
    Moderator

Ja mogę zabrać 2 osoby, jednak ja zostaję na nocleg. Więc kto chce się doładować do mnie, to pisać.

Pozdrawiam.

krzysztof koperwas
    Participant

To ja moge jechać z tobą i tez chyba zostaje na nocleg

MARCHEWA
    Participant

Damian to czekam na znak mój numer jak coś 501668483

grzegorz turkiewicz
    Participant

W dniu dzisiejszym kolejny raz rozmawiałem telefonicznie z Adamem Proboszem i kolejny raz otrzymałem zapewnienie z jego strony o udziale w Naszej imprezie.
    Adam będzie u Nas na 1000 %,m a Tomasz Jaroński na 95%.
    Szykujcie się na wielkie święto, bo takich okazji grupy amatorskie nie miewają zbyt często !!! :cheer: :cheer: :cheer:

I jeszcze jeden drobiazg, o który wielu z Was mnie pyta – preferowany strój galowy, lub co najmniej wyjściowy. Dzinsy i t-shirt raczej na sobotę rano ;)

MARCHEWA
    Participant

Galowy nie posiadam

MARCHEWA
    Participant

To znaczy że autografy Pana Jarońskiego i Probosza są do zdobycia

grzegorz turkiewicz
    Participant

Marchewa, do piątku to zdążysz sobie kupić garnitur, frak, surdut albo i nawet smoking oohoo:

Malina
    Participant

Jadę swoim autem na imprezkę i mogę zabrać Nona i Marchewkę . Zostaje na nockę , no chyba że nie popiję to będę wracał w nocy . Musze jechać swoim autem , bo Bober mój kolega nie chce mnie zabrać z sobą .

Lidia Pyciarz
    Participant

A co do stroju to hmm mogą być jeansy + koszula ?? Nie wiem co mój chłop posiada w szafie :)

grzegorz turkiewicz
    Participant

Tak naprawdę , to każdy może przyjść w czym tylko zechce. Chodzi mi tylko o to, żeby czuć się dobrze w towarzystwie wystrojonych Pań, które z pewnością nie będą szczędziły trudu, żeby pięknie wyglądać. Ja tam zakładam garnitur :) a co :whistle:

Malina
    Participant

Moje garnitury wiszą w szafie i czekają jak znów – lepiej nie – będę ważył ok 95 kg . Koszula musi być , buty też inne niż na co dzień .

lukaszl
    Moderator

A ja ślubny Smoking :) I muchę :D :P

grzegorz turkiewicz
    Participant

Malin jak chcesz, możesz wystąpić i bez koszuli :pinch:

Oglądasz 15 postów - 46 z 60 (of 99 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.