IMPREZA 2014

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 61 z 75 (of 99 total)
  • Autor
    lukaszl
    Moderator

Malina, buty to ja polecam rowerowe :) Jak zdążą przyjść moje nówki to je założę do smokingu. Tak aby was więcej i bardziej powkurwiać :) Bo cały sezon będziecie mieli przejebane :P :D

Anonim
    Niekatywne

Lisu nie zapomnij o odpowiednich skarpetkach ;)

krzysztof koperwas
    Participant

Jak wszyy to ja tez zaloze garnitur ale wezme drugi strui jak tylko ja przyide w garniaku zeby sie przebrac

grzegorz turkiewicz
    Participant

Spoko Adaś, nie podpuszczaj tego gamonia, bo rzeczywiście w tych seledynowych onucach wyparuje.

lukaszl
    Moderator

Odpowiednie skarpety tez sie beda realizowac :) bedzie fajnie :)

lukaszl
    Moderator

Panie i Panowie. Po ustaleniach z Prezesem Kurczastym, doszliśmy do decyzji, że najlepiej będzie, aby wódki nie zabierać ze sobą na imprezę. Cena na miejscu 0,5l to – Żytnia 20zł – Stock – 23zł. Praktycznie taka sama cena jak w sklepach.

Jeśli chodzi o wina i whisky, to proszę o zaopatrzenie się samemu, gdyż na miejscu, może być z tym problem.

Piwo na miejscu 0,5l lane kosztuje 4zł. Więc taniej niż w każdym Pubie. Uważam, że spokojnie można za to zapłacić na miejscu.

Kolejna sprawa, to na miejscu nie ma możliwości zakupu alkoholu na kreskę. Od razu płatne w barze.

Co do zapłaty za imprezę, to prosiłbym, aby każdy liczył się z tym, że trzeba będzie to uregulować na imprezie, ewentualnie zaraz po niej, na konto klubowe. Nie chciałbym sytuacji, że będę na kasę czekał kilka tygodni.

PROSZĘ O PRZEKAZANIE WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYM TĄ INFORMACJĘ. NIE BĘDZIEMY DO KAŻDEGO DZWONIĆ Z OSOBNA!!!

Dziękujemy i miłej owocnej zabawy :)

Pozdro.

Paweł Bułeczka
    Participant

No to Panie i Panowie udanego wieczoru życzę i w przyszłym roku postaram się odliczyć :cheer:

grzegorz turkiewicz
    Participant

Spoko, czekamy w końcu na Twoją aktywność Rogaliku. I sportową i członkowską. Ale żałuj żałuj, bo kto wie, czy taka okazja poobcowania z gwiazdami Eurosportu kiedyś jeszcze się nadarzy.
    Pozdrawiam

grzegorz turkiewicz
    Participant

No i jak Lidka , ma ten Twój Norbi jakieś inne ciuchy niż jeansy i dresy – hi hi ;)

Lidia Pyciarz
    Participant

hahaha coś tam ma, zdarza się i kolarzom mieć garnitur ; D
    A co do tych Pań to tyle trudu wkładam, że schudłam chyba 0,4 kg specjalnie na imprezę ; D Nie poznata mnie w szpilach i sukience ; p
    Do zobaczenia :)
    p.s. Lisu moja wpłata dotarła ?

grzegorz turkiewicz
    Participant

Chyba Ci poznamy. Ino tyś jedna u Nos dziewucha, to każdy juz wi jak Cie rozpoznać ;)

grzegorz turkiewicz
    Participant

UWAGA !!!
    Wszystkie osoby mające w planie korzystanie z noclegu mogą pojawić się w Kraszkowicach o dowolnej godzinie, np. o 16-ej, zainstalować się w pokoju i odpocząć przed czekającym Nas „wysilkiem”..
    Ja jako gospodarz, również postaram się byc na miejscu około godz 16.00 – 16.30

grzegorz turkiewicz
    Participant

Dziękuję wszystkim uczestnikom IMPREZY za uczestnictwo i fajną zabawę.
    Przepraszam za kilka drobnych wpadek organizatorskich, które mam nadzieję nie zepsuły wrażeń z całego wieczoru.
    A Disc jockey był do dupy i tyle :pinch:

Rui
    Participant

Dziękuję w imieniu swoim i Justyny było zaje….fajnie :)

Jarosław Wójcik
    Participant

Udany wieczór i nie ma sensu rozwodzić nad drobnymi niedociągnięciami. Dzięki Wszystkim za fajną zabawę – z pozdrowieniami – Jarek i Jagoda :cheer:

Oglądasz 15 postów - 61 z 75 (of 99 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.