IMPREZA 2014

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 76 z 90 (of 99 total)
  • Autor
    sztygar
    Participant

Serdeczne dzięki wszystkim uczestnikom za wspaniałą zabawę ,a przede wszystkim organizatorowi.Kurczak jesteś the Best :)

Malina
    Participant

Dzięki również . Pozdrawiam .

matys
    Participant

Mógłby ktoś się pokusić o jakąś szerszą relację z imprezy kończącej sezon? Jestem bardzo ciekawy jak to wszystko wyglądało…

lukaszl
    Moderator

najlepsze było z naszym Krzysiem ze sklepu rowerowego :) Ale nie chcę go obgadywać :D Może sam opowie, jak wejdzie kiedyś na forum…
    No i Prezez Kurczasty przegrał z kimś zakład, że gawron nawet raz nie wyjdzie na parkiet :D A wyszedł :P heheh

Robert Bujnowicz
    Participant

Ja z Renatą jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu na tej imprezie i w takim towarzystwie.Dziękuje za fajną zabawę,jedzenie było bardzo dobre. Dla tych którzy nie byli z nami mogą żałować.

Przemek Juszkiewicz
    Participant

Również dzięki wszystkim za świetną zabawę w swoim i Basi imieniu!

lukaszl
    Moderator

Dziękujemy wszystkim.

Jednak teraz musimy przejść do bardziej nieprzyjemnych spraw. Musimy jak najszybciej uregulować płatność za imprezę, kiepskiego DJa, alkohol oraz noclegi.

Proszę wszystkich o dopłacanie na konto. Oczywiste jest, że każdy płaci za siebie i za tyle ile było ustalone. Jednak jeśli ktoś uzna, że chce dołożyć się za gości dodatkowych, DJa oraz za alkohol to będziemy bardzo wdzięczni. Każda sumka będzie mile widziana.

Termin płatności to do końca tygodnia.

Dziękuję i pozdrawiam.

Anonim
    Niekatywne

Coś tam było mówione wcześniej, że na DJ wszyscy się składamy, nie? Także może podziel to Lisu na każdego klubowicza i dopłacimy.

MARCHEWA
    Participant

Witam ja zapłaciłem a nie byłem rozumiem że kasa zostanie wykorzystana na poczet imprezy

lukaszl
    Moderator

Co tu dzielić. Nawet nie wiem ile Turek zapłacił/ma zapłacić. Niech się on wypowie w tym temacie to się określi. Z tego co wcześniej liczyliśmy to było około 20 par klubowiczów.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Panowie, nie ma co gderać o tym kto , co i ile. Ja na początku powiedziałem że jeśli ktoś uzna, że chce się dołożyć, to każda suma mile widziana. Resztę ja biorę na siebie. Gdyby jednak zrzuta wypaliła i coś się uzbiera, to mogę tylko zagwarantować, że nadwyżka z pewnością zostanie w klubie i będzie sprawiedliwie spożytkowana.
    Co do Marchewy, to moim zdaniem gościu jest takim porządnym klubowiczem, że należałoby Mu zwrócić składkę. Wpłacił zaliczkę bez wahania, a sprawy domowe skomplikowały Mu się na tyle, że po prostu nie mógł bawić się z Nami. I to już wystarczająca kara dla Niego- bądźmy miłosierni ;)
    A tak na serio, to trzeba tak postąpić i już :cheer:

MARCHEWA
    Participant

Dziękuje bardzo więc proszę o rozliczenie mojej 100 w następujący sposób 50 zyla na imprezę a drugie 50 zyla na poczet składki na 2015 rok a resztę dopłacę w styczniu

grzegorz turkiewicz
    Participant

Piękny gest Marchewa. Sprawa załatwiona- Lisu działaj z tym tematem, bo się potem zapomni .

lukaszl
    Moderator

Ty się już o mnie nie martw. Raczej martw się o wszystkich gamoni, którzy nawet nie raczą uregulować spraw za imprezę!!!

grzegorz turkiewicz
    Participant

Kurwa – ja mam się martwić ??? A od czego jest Skarbnik w Klubie !!!

Oglądasz 15 postów - 76 z 90 (of 99 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.