IMPREZA 2015

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 16 z 30 (of 144 total)
  • Autor
    Dominik
    Participant

Ja o niczym nie wiem ale będę 20 listopada :woohoo:

Anonim
    Niekatywne

Turek, tak swoją drogą 24 listopada obchodzę 24 urodziny, które ty obchodziłeś jakieś 60 lat temu!

grzegorz turkiewicz
    Participant

to pewnie w przyszłym roku swoje 25 urodziny będziesz obchodził 25-go listopada

grzegorz turkiewicz
    Participant

Trzeci dzień miął od chwili, kiedy zaczęliśmy dyskusję na temat imprezy i do tej pory aż 7 ludzi + ja wyraziło swoje zainteresowanie. Trochę cienko, jak na klub, w którym zrzeszamy ponad 30 członków.
    Chyba nad dalszym członkostwem niektórych panów trzeba będzie się mocno zastanowić, bo jak sięgam pamięcią, na forum bywają rzadziej niż raz w miesiącu, na treningach rzadziej niż raz na kwartał, a na wyścigach nie reprezentują Nas w ogóle. NO to po co Nam tacy klubowicze?

sztygar
    Participant

Jeżeli to jest jedyna i ostateczna data to mi pasuje i będę na 100% :)

Rui
    Participant

Jeśli chodzi o mnie to niestety pewne sytuacje życiowe uniemożliwiły mi trenowanie od sierpnia. Łączę pracę na pełny etat z pracą dodatkową i studiami. Po tym wszystkim nie mam już siły na nic. Jak tylko moją sytuacja się unormuję chciałbym wrócić do trenowania, kiedy to będzie niestety ciężko mi teraz powiedzieć. Oczywiście wszystkie składki ureguluję i chciałbym nadal pozostać klubowiczem, powiedzmy w „zawieszeniu”. Na imprezę chętnie bym się wybrał bo rok temu było super, niestety potrzebuję teraz pieniędzy na inny cel. Forum czytuję codziennie i śledzę sukcesy naszych klubowiczów i jestem dumny, że mogłem jeździć z takimi ludzmi.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Akurat mój wpis Ciebie Kamilu nie dotyczył. Są inni, których prawie nikt nie zna i jakoś nic nie robią, żeby to zmienić.

Damian Uszczyk
    Participant

Termin jak najbardziej OK. Będę

grzegorz turkiewicz
    Participant

A Marchewy, Wawrzyny , Kormorany, Cheble i inne Pietrzaki ?

lukaszl
    Moderator

brzybrzyk to musi sie wczesniej nauczyc adres strony.

MARCHEWA
    Participant

Ja niestety odpadam

Rui
    Participant

Ale chciałem wytłumaczyć moją nieobecność. A z imprezą jeszcze zobaczę może się uda :)

matys
    Participant

Termin mi pasuje.

Jan Zamarlicki
    Participant

mi też pasuje termin pod warunkiem, że nie będę miał zjazdu na studia w ten weekend ( zaczynam od października ) , co do mnie trenuje sam bo jestem dosyć mocno ograniczony czasowo i zmieniłem pracę i dojeżdżam do Kalisza codziennie także to też jakieś ograniczenie niestety, ale nie oznacza to że nie utożsamiam się z klubem i nie czytam postów, wpisów na facebooku, forum itd. Śledzę życie klubu i czytam wpisy jak się jakieś pojawiają.
    Pozdrawiam Janek.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Zdecydowanej większości termin odpowiada, wiec nie szukamy juz żadnego innego. Jutro rezerwuje lokal i spróbuje jak najszybciej okreslic koszty.

Oglądasz 15 postów - 16 z 30 (of 144 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.