IMPREZA 2015

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 91 z 105 (of 144 total)
  • Autor
    grzegorz turkiewicz
    Participant
    Adass91 wrote:
    A mama nie ;)

– zanosi się na bal samców !!!

grzegorz turkiewicz
    Participant

…a’propos balu samców- w zakładce „o wszystkim” zamieściłem filmik instruktażowy dla niektórych :P

grzegorz turkiewicz
    Participant

W tym roku podczas imprezy strone muzyczna ma dla Nas zabezpieczyć sprawdzony dyskdżokej, ale mam tez dodatkowo propozycje.
    Zamiast po imprezie narzekać, ze jednak komuś nie wstrzelił sie prowadzący w gust, niech kazdy przygotuje np. na pendrivie swoje ulubione kawałki, przy których zawsze swietnie sie bawil i sprawa załatwiona. Potem pretensje możemy mieć tylko do siebie nawzajem.

grzegorz turkiewicz
    Participant

Idąc dalej, możemy zafundować sobie cos w rodzaju blokow muzycznych, a pod koniec zabawy stwierdzić, czyj najbardziej przypadł biesiadnikom do gustu.
    W ramach nagrody dla zwycięzcy proponuję nadać Mu prawo do wybrania sobie jednego z Klubowiczow, ktory zatańczy dla Niego solówkę, zgdoną ze wczesniej poczynionymi wskazowkami (chodzi o obowiązkowe elementy ukladu)

Damian Uszczyk
    Participant

Kurczak ale Tobie się nudzi w robocie :)

lukaszl
    Moderator

najwyraźniej źle na niego działają ostatnie treningi. Jak nie kasztany to teraz jakieś PlayListy. Tragedia. Dziadek się starzeje i chyba coraz gorzej z głową.

Damian Uszczyk
    Participant

Najwidoczniej tak jest.

Wczoraj wybierając się na trening miałem w pamięci taki dziwny zapis z forum „Zachęcany wszystkich. Będzie lekko i przyjemnie. Czas roztrenowania.” Poza słowem „będzie” i „czas” nie zgadzało się nic :)

lukaszl
    Moderator

hmmm według mnie było lekko i przyjemnie :)

grzegorz turkiewicz
    Participant

Nono, to może Ty powinieneś zając się wymyślaniem pierdół zamiast mnie, a ja będę za Ciebie wyniki napierdalał .

Przemek Juszkiewicz
    Participant

Nono mam im wyjebać w kły?

grzegorz turkiewicz
    Participant

Im? Kto to są imi ?

Damian Uszczyk
    Participant

Przemo możesz im śmiało wyjebać :)

Przemek Juszkiewicz
    Participant

Prezesie, klubowy poligloto.

„im” to zaimek rzeczowy, celownik, 3 osoba liczby mnogiej.

grzegorz turkiewicz
    Participant

No to kurwa zapytam inaczej ! Kim są niby ci IM, którym masz na polecenie Nonka w rzekome kły wyjebac ? No i jeszcze podstawowe pytanie- czym chcesz to wyjebanie popełnić, bo jakoś mi wyobraźni zabrakło ?

Przemek Juszkiewicz
    Participant

Ja tylko wykonuje zadania, nonek jest tu szefem;)

Oglądasz 15 postów - 91 z 105 (of 144 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.