Witamy na stronie grupy kolarskiej GATTA BIKE-RS › Forum › Dla klubowiczy. › Nasze klubowe sprawy. › IMPREZA 2016
- This topic has 41 odpowiedzi, 13 odpowiedzi, and was last updated 7 years, 4 months temu by
szak.
-
AutorPosty
-
13 września 2016 o 21:46 #73667
grzegorz turkiewicz
ParticipantInformuje juz dzis, ze ostateczny termin imprezy konczacej sezon 2016 zostal ustalony na 19 listopada.
Zmiany terminu raczej nie przewidujemy, wiec prosze WSZYSTKICH klubowiczow o zarezerwowanie sobie tego wlasnie weekendu, zorganizowanie wolnego w pracy, nieprzyjmowanie innych zaproszen itp.
Impreza tym razem odbedzie sie w Zdunskiej Woli, najprawdopodobniej w Ratuszu.
Chetnych na nocleg prosze o jak najszybsze informowanie nas o tym.
24 września 2016 o 07:41 #73720sztygar
ParticipantProszę o zamówienie miejsca przy biesiadnym stole dla mojej małżonki i dla mnie wraz z noclegiem
24 września 2016 o 17:36 #73721daniel
ParticipantCze. Jako nie świadomy obyczajów imprezy i związanych z tym okoliczności poproszę o jakieś info na temat imprezy oraz ewentualnego noclegu. Co jak gdzie i za ile 🙂
24 września 2016 o 20:39 #73722Świtek
ParticipantDołączam się do proźby Daniela 🙂
25 września 2016 o 20:07 #73723grzegorz turkiewicz
ParticipantSszczegoly beda lada dzien. Na teraz moge powiedziec, ze termin jest sztywny, miejsce na 99,99% Ratusz w Zdunskiej Woli, tradycyjnie zabawe rozpoczniemy drobnymi atrakcjami, a przed impreza o godz np. 13.00 chcemy zorganizowac spektakularna akacje proekologiczna, na której raczej obowiązkowo widzialbym wszystkich klubowiczow.
-
Ta odpowiedź została zmodyfikowana 8 years, 6 months temu przez
grzegorz turkiewicz.
26 października 2016 o 18:40 #73875grzegorz turkiewicz
ParticipantMam nadzieje, ze wszyscy otrzymali juz zaproszenia, wiec przechodze do szczegolow.
– koszt imprezy to 75 zlotych za osobe.
– konto do wplat takie samo jak na skladki klubowe. Czas na dokonywanie wplat, nie pozniej niz do 5 listopada. Wplata jest potwierdzeniem udzialu w imprezie.
– godzina rozpoczecia 18,30 ( zgodna z zamieszczona w zaproszeniu). Bardzo prosze unikac spóźnienia !!!!
– po krotkim wstepie przewidziane kilka niespodzianek i drobne atrakcje artystyczne.
– w menu kilka dan cieplych, zimne zakąski, tzw Stol wiejski, kawa , herbata, napoje oraz podstawowy alkohol tzn. wodka czysta, wino czerwone wytrawne oraz slodkie, a takze piwo. Osoby, ktore maja specjane upodobania w kwestii napojow wyskowkowych , musza zapewnić to sobie indywidualnie.
– zabawa przy muzyce serwowanej przez dyskdzokeja.
– czas zabawy ograniczony jedynie zapasem sil.
– osoby korzystajace z noclegu moga zajmowac pokoje juz przed godzina 12-ta. Udogodnienie specjalne, zorganizowane na potrzeby chetnych do wziecia udzialu w akcji sprzatania lasu. Rezerwacje dokonane w hotelu Biesiada w Zdunskiej Woli.
– koszt noclegu ze sniadaniem 70 zlotych za osobe. Cena choc wynegocjowana byc moze nie najnizsza, ale lokal uroczy i bardzo ladne pokoje. Transport z Ratusza do hotelu zapewniamy przez cala noc. Dla chetnych na spokojny spacer w drodze powrotnej odleglosc do przejscia to rowne 2 kilometry.
Lista osob deklarujacych nocleg:
– Grzegory Tomasz
– Switkowski Rafal
– Sumara Daniel
– Blazejewski Maciej
– Piasecki Mariusz
– Majwski Tomasz
– Majewski Artur
– Bujnowicz Robert
– Brodawka Jerzy
– Krejner Grzegorz
– Kapusta Dominik
-
grzegorz turkiewicz.
-
grzegorz turkiewicz.
-
grzegorz turkiewicz.
-
grzegorz turkiewicz.
-
grzegorz turkiewicz.
28 października 2016 o 10:17 #73886Czacha
ParticipantChciałbym potwierdzić, czy nr konta do wpłat się zgadza
50102034370000110201600089
Dajcie znać.
28 października 2016 o 10:28 #73887grzegorz turkiewicz
ParticipantPotwierdzam, ze chyba jednak jestes Pizda !!!
Numer konta masz jak byk WIELKIMI CZERWONYMI cyframi zapisany własnie na forum.
28 października 2016 o 10:36 #73888Czacha
ParticipantTurek kurwa ja nie szukam nrów po forum. We wpisie z zaproszeniem wystarczyło wpisać nr i tyle to bym nie pytał.
Podajcie po prostu proszę nr konta, wpłacę i tyle. Darujmy sobie wycieczki bo jak widać nie zawsze jestem jednak Pizda.
28 października 2016 o 11:21 #73889lukaszl
ModeratorCzacha, kurwa nr konta klubowego nie zmieniał się od samego początku jego istnienia. Płać na to samo co zawsze i tyle. A jak nie znasz go, to przeszukaj forum, jest wielkimi wołami podane!
28 października 2016 o 12:04 #73890Dominik
Participant28 października 2016 o 12:47 #73891Czacha
Participantzapłacone
28 października 2016 o 13:55 #73892matys
ParticipantCzacha, kurwa nr konta klubowego nie zmieniał się od samego początku jego istnienia. Płać na to samo co zawsze i tyle. A jak nie znasz go, to przeszukaj forum, jest wielkimi wołami podane!
Tak się tylko zastanawiam, czy nie więcej energii i czasu kosztowało napisanie tego posta, niż skopiowanie i wklejenie nr konta bankowego…?
28 października 2016 o 14:03 #73893Czacha
ParticipantDzięki Matys, o to mi chodzi właśnie. Piszemy coś niepełnego, są na forum np nowe osoby, które w poście o imprezie nie mają nr konta podanego i nie muszą wiedzieć gdzie go znaleźć. Poza tym po prostu ta informacja powinna być kompletna.
Potem robimy sobie wzajemnie wycieczki pod kątem czy ktoś umie czy nie umie wpisać poprawnie nr rachunku itp i czy jest pizda czy nie pizda itp. Kurwa po co sobie jechać? I dlaczego? Dla zabawy? Jak wiecie bo kiedyś zdarzyła się sytuacja w której się wkurwiłem ja też potrafię. Ale co to da? I po co? W jakim celu?
Napisać „sory, faktycznie nie ma nr rachunku a np Michałowi się przyda bo może nie znajdzie itp” i będzie ok. To robimy dyskusję. Ja wiem, że ja mogę sam znaleźć. Mam 30 lat i nie jestem debilem.
Jak piszę, że nr się nie zgadza to może tak jest. I jak piszę, że proszę o potwierdzenie nr konta wystarczy napisać „zgadza się”. I wątek się kończy. Nie prościej?
Pytanie -> odpowiedź -> koniec tematu. Tak to wygląda w zdrowym procesie komunikacji.
A u Nas jest: pytanie -> brak odpowiedzi plus wycieczka personalna -> odpowiedź na wycieczkę -> poszukiwanie własne odpowiedzi -> znalezienie ->temat i tak trwa dalej. Plus zostaje niesmak.
28 października 2016 o 18:27 #73895grzegorz turkiewicz
ParticipantI dlatego jest weselej i w ogole cos sie dzieje.
Na normalnie zadane pytania, wprowadzone propozycje itp. z reguły na naszym forum NIKT nie reaguje. Najnowszy przyklad – Sprzatanie lasu !?
Pewnie gdybym Was tam wyzwal po kilku dniach milczenia od Pizd, Gamoni i wielu innych nowopowstalych stworow, byloby tam glosno, gesto od odpowiedzi i aktywnie.
A co do akurat tej sytuacji- Czacha , przeciez Ty nie szukales numeru, tylko chciales, zeby go na wszelki wypadek zweryfikowac. Uderz sie w piers i po prostu sam wobec sibie przyznaj, ze najzyczajniej chciałeś byc zgryzliwy i odegrać sie za poprzedni , zle skądinąd wpisany numer.
-
grzegorz turkiewicz.
-
grzegorz turkiewicz.
-
grzegorz turkiewicz.
-
-
AutorPosty
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.