IMPREZA NA ZAKOŃCZENIE SEZONU 2012

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 1 z 15 (of 86 total)
  • Autor
    grzegorz turkiewicz
    Participant

Proponuje dyskusje( oby nie 5-6 osób , tradycyjnie aktywnych na Naszym Forum) dotyczącą ustalenia miejsca i daty imprezy na zakonczenie sezonu . Mamy już wstępny plan , ale trzeba to przedyskutować w calym gronie .

Tomasz Karnecki
    Participant

Proponuje Retro w Zapolicach :P z poprawinami

Tomasz Karnecki
    Participant

Musimy weselna wypic :cheer: Co wy na to?

grzegorz turkiewicz
    Participant

Pinuś , My już mamy żony . A TY co , z tą Damką będziesz się hajtał ? Aż tak CI pasuje ta rurka pod siodłem ?

lukaszl
    Moderator

Kurczak jak masz już jakiś wstępny plan to go podaj chętnie się jakoś do niego odniosę, ale nic nie napisałem o tym.

Malina
    Participant

Jeśli o mnie chodzi to proponuję drugą część października a gdzie to jest mi wszystko jedno – byle było blisko do domu . Dostosuje się do większości . Pozdrawiam .

grzegorz turkiewicz
    Participant

Jedną z propozycji jest lokal mojego szwagra w miejscowości Kraszkowice . Niestety to 50 km stąd, ale w zamian mamy do czynienia z naprawdę fajnym miejscem . Janek ( Kormorana ojciec ) oferuje Nam DZIKA , sale mamy za darmo , ewentualny nocleg dla chętnych rownież za darmo, absolutną prywatność gwarantowaną, dobrą kuchnię (sprawdzilem to osobiście w poprzednią niedzielę) i ogolnie rzecz biorąc, relatywnie niewielkie koszty, przy doskonałej obsłudze . Do tego dobrze zaopatrzony bar i rano żurek .

grzegorz turkiewicz
    Participant

Oczywiście , jak widzę, zaledwie kilka osób zajmuje i zajmie stanowisko w tej sprawie , na tyle wcześnie , żeby coś konkretnego dalo się ustalić. No ale to już chyba norma w Naszym Klubie . Chlopaków z Gatty mogę wypytać osobiście , ale reszta niestety musi dyskutowac na ten temat albo na forum , albo choć czasem pojawiac sie na treningach . Panowie , jeśli nie będzie w tej kwestii wspólnych ustalen , po prostu zapadną jakies decyzje i trzeba się będzie do nich dostosowac, lub zrezygnować z fajnego spotkania .

Tomasz Karnecki
    Participant

a dziewczyny beda? :cheer:

szak
    Keymaster

Z chęcią bym poszedł na wyjazd ale Moja żonka będzie w okresie w którym może urodzić więc okres ten jest dla mnie taki, że nie mogę sobie pozwolić na nieobecność.
    Generalnie wolałbym na miejscu u Nas, ale jeżeli zadecydujemy wspólnie, że ma być dalej to oczywiście dostosuje się jakoś.
    Pozdrawiam.

lukaszl
    Moderator

mi jest wszystko jedno. Byle czym prędzej tym lepiej, bo na przełomie października/listopada planuję urlop przynajmniej jeden tydzień, gdzie będę wygrzewał się w cieple południowego słońca :) i odpoczywał od roweru bo zaczynam już nim rzygać :)

szak
    Keymaster

tez bym polezał w cieplym

Tomasz Karnecki
    Participant

Kormoran, fajny awatar

szak
    Keymaster

Jak szakal to na całego :P

lukaszl
    Moderator

boże co za wiocha!!! szakal!!! LOL

Piotrek, kurwa daj Kaczorowi status klubowicza bo Ci kurwa w końcu wykurwię!!!

Co z Ciebie za administrator. Jak chuj!!!

Oglądasz 15 postów - 1 z 15 (of 86 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.