IMPREZA NA ZAKOŃCZENIE SEZONU 2012

• This topic is empty.
Oglądasz 15 postów - 16 z 30 (of 86 total)
  • Autor
    szak
    Keymaster

Nie mam potwierdzenia o składkach ani wpisaniu go na liste klubowicza więc kurwa za damski huj nie dam mu statusu chocbys kurwa nie wiem co….

lukaszl
    Moderator

Kurwa ale to nie jest tylko Twoja (jednostki) decyzja!!! Jest w klubie i ma prawo do korzystania z tego jak każdy inny z nas!!! Pamiętaj, że klubu, nie tworzysz Ty sam!!!

szak
    Keymaster

Nie ma składek popłaconych a pozatym nikt z zarządu prócz Ciebie mnie o to nie porsił więc na Twoje tylko życznie tego nie zrobie wybacz.

Widziałem człowieka dwa razy w zyciu do tego i juz mam go klubowiczem zrobić bo ty chcesz.
    DO tego potrzeba czasu i spokoju żeby być klubowiczem, nic nie ma od razu muszą być spełnione pewne minimalne formalności. Wybacz nie bede robił kluboiwiczem kogoś na GĘBĘ.

szak
    Keymaster

Człowiek się musi zadeklarować, musi być wpisany na listę klubowiczy, musimy miec jego dane, wreszcie na koncu musi byc zebranie i przyjęcie do klubu, musi być wpłata.
    To że był Majcherczyk na dwóch wyścigach z Nami to nie znaczy że jest od razu klubowiczem.
    Pozatym uwazam że powinien się przedstawic reszcie klubu bo jak sam powiedziałes nie tylko my tworzymy ten klub ale tez inni. I Ci inni (piszę w ich imieniu) chcieli by wiedziec kto jest w Naszym klubie).
    Bo powiem ci tak nie wiesz tego ale jest w Naszym klubie jeden kluboiwicz który jest chujem i powienin wypierdalać z Naszego klubu ale opowiem Ci o tym w cztery oczy.
    Teraz jak już jest przyjęty to huj nic nie zorbie ale jakbym wiedział o pewnych sprawach wcześniej to by kurwa napewno nie był w Naszym klubie.
    Naszczeście widziałem go raz tylko na zabraniu. Jak się pojawi na następnym to mu chyba jebne… bo kurwa nie wytrzymam.
    Również dlatego chce dokladnie wiedziec co i jak jest z daną osobą zanim odkryjesz wszystkie karty i przyjmiesz do klubu. Daj czas i nie pal się tak.
    A o sprawie pewnego huja w Naszym klubie opowiem ci osobiscie przy kawie na którą cię zapraszam :-)

grzegorz turkiewicz
    Participant

Wiesz co Lisu , tak obiektywnie , to Piotrek ma sporo racji . NIe chodzi nawet o ” rozpoznanie ” czlowieka , ale o postawe Mateusza Majcherczyka . Kurwa , od trzech miesiecy np. nie znalazl czasu , zeby zrobic zdjecie( za friko , tak na marginesie) do naszej Galerii. Nigdy nie zapytal , jakie formalnosci nalezy dopelnic itp. Zreszta , sytuacja dotyczy nie tylko jego jednego. Jest jeszcze kilku delikwentow, ktorzy postepuja podobnie. Miedzy innymi nasz sympatyczny( czytaj lekko stukniety) Pinokio . No i skladki!!! Tutaj Piotrkowi przyznaje 100 % racji. Zwolnilismy z tego obowiazku tylko dwie osoby: Dawida Koperwasa i dziadka Tobołe . Reszta ma obowiazek tego dopilnowac we wlasnym interesie . MOim zdaniem , na dzien dzisiejszy , ta symboliczna sume powinien placic KAZDY( z wyjatkiem Toboły- bo wiemy jaka jest jego sytuacja i ewentualnie chlopakow ze szkol podstawowych,choc akurat takich nie mamy i gimnazjalnych)

lukaszl
    Moderator

spoko niech wam będzie.

Tomasz Karnecki
    Participant

Wybacz mi Drogi Prezesie. Zaluje za swoje grzeczy… Postanowie poprawe A tak na powaznie to Akurat jtr troche mam wolnego czasu to pojade do foto.. i zrobie zdj. Jednak musisz cos innego wymyslec inna ksywe niz do tej pory:))

lukaszl
    Moderator

zostałeś ochrzczony na Pinokia i tak już zostanie. Nie będzie żadnej zmiany!!!

szak
    Keymaster

Pinokio zostaje i juz !!!! :side:

Tomasz Karnecki
    Participant

Nie i koniec tematu!!!
    Jak ja cos mowie to tak ma byc

lukaszl
    Moderator

akurat w tej sprawie masz najmniej do gadania :)

Tomasz Karnecki
    Participant

Sucharku nie oddzywaj sie:)

szak
    Keymaster

no najmniej masz do gadania pinusiu ty

lukaszl
    Moderator

Pinek, nie buntuj się, bo jeszcze kiedyś przypadkiem zboczysz z drogi i wpadniesz w jakiś rów!!! :)

Tomasz Karnecki
    Participant

A kto tu powiedzial ze sie buntuje?!

Oglądasz 15 postów - 16 z 30 (of 86 total)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.