Witamy na stronie grupy kolarskiej GATTA BIKE-RS › Forum › Dla klubowiczy. › Nasze klubowe sprawy. › IMPREZA NA ZAKOŃCZENIE SEZONU 2012
- This topic is empty.
-
AutorPosty
-
19 września 2012 o 11:32 #50159
szak
KeymasterNie mam potwierdzenia o składkach ani wpisaniu go na liste klubowicza więc kurwa za damski huj nie dam mu statusu chocbys kurwa nie wiem co….
19 września 2012 o 11:37 #50131lukaszl
ModeratorKurwa ale to nie jest tylko Twoja (jednostki) decyzja!!! Jest w klubie i ma prawo do korzystania z tego jak każdy inny z nas!!! Pamiętaj, że klubu, nie tworzysz Ty sam!!!
19 września 2012 o 12:31 #50164szak
KeymasterNie ma składek popłaconych a pozatym nikt z zarządu prócz Ciebie mnie o to nie porsił więc na Twoje tylko życznie tego nie zrobie wybacz.
Widziałem człowieka dwa razy w zyciu do tego i juz mam go klubowiczem zrobić bo ty chcesz.
DO tego potrzeba czasu i spokoju żeby być klubowiczem, nic nie ma od razu muszą być spełnione pewne minimalne formalności. Wybacz nie bede robił kluboiwiczem kogoś na GĘBĘ.19 września 2012 o 12:45 #50165szak
KeymasterCzłowiek się musi zadeklarować, musi być wpisany na listę klubowiczy, musimy miec jego dane, wreszcie na koncu musi byc zebranie i przyjęcie do klubu, musi być wpłata.
To że był Majcherczyk na dwóch wyścigach z Nami to nie znaczy że jest od razu klubowiczem.
Pozatym uwazam że powinien się przedstawic reszcie klubu bo jak sam powiedziałes nie tylko my tworzymy ten klub ale tez inni. I Ci inni (piszę w ich imieniu) chcieli by wiedziec kto jest w Naszym klubie).
Bo powiem ci tak nie wiesz tego ale jest w Naszym klubie jeden kluboiwicz który jest chujem i powienin wypierdalać z Naszego klubu ale opowiem Ci o tym w cztery oczy.
Teraz jak już jest przyjęty to huj nic nie zorbie ale jakbym wiedział o pewnych sprawach wcześniej to by kurwa napewno nie był w Naszym klubie.
Naszczeście widziałem go raz tylko na zabraniu. Jak się pojawi na następnym to mu chyba jebne… bo kurwa nie wytrzymam.
Również dlatego chce dokladnie wiedziec co i jak jest z daną osobą zanim odkryjesz wszystkie karty i przyjmiesz do klubu. Daj czas i nie pal się tak.
A o sprawie pewnego huja w Naszym klubie opowiem ci osobiscie przy kawie na którą cię zapraszam19 września 2012 o 18:16 #50166grzegorz turkiewicz
ParticipantWiesz co Lisu , tak obiektywnie , to Piotrek ma sporo racji . NIe chodzi nawet o ” rozpoznanie ” czlowieka , ale o postawe Mateusza Majcherczyka . Kurwa , od trzech miesiecy np. nie znalazl czasu , zeby zrobic zdjecie( za friko , tak na marginesie) do naszej Galerii. Nigdy nie zapytal , jakie formalnosci nalezy dopelnic itp. Zreszta , sytuacja dotyczy nie tylko jego jednego. Jest jeszcze kilku delikwentow, ktorzy postepuja podobnie. Miedzy innymi nasz sympatyczny( czytaj lekko stukniety) Pinokio . No i skladki!!! Tutaj Piotrkowi przyznaje 100 % racji. Zwolnilismy z tego obowiazku tylko dwie osoby: Dawida Koperwasa i dziadka Tobołe . Reszta ma obowiazek tego dopilnowac we wlasnym interesie . MOim zdaniem , na dzien dzisiejszy , ta symboliczna sume powinien placic KAZDY( z wyjatkiem Toboły- bo wiemy jaka jest jego sytuacja i ewentualnie chlopakow ze szkol podstawowych,choc akurat takich nie mamy i gimnazjalnych)
19 września 2012 o 19:46 #50132lukaszl
Moderatorspoko niech wam będzie.
19 września 2012 o 21:00 #50169Tomasz Karnecki
ParticipantWybacz mi Drogi Prezesie. Zaluje za swoje grzeczy… Postanowie poprawe A tak na powaznie to Akurat jtr troche mam wolnego czasu to pojade do foto.. i zrobie zdj. Jednak musisz cos innego wymyslec inna ksywe niz do tej pory:))
20 września 2012 o 05:17 #50133lukaszl
Moderatorzostałeś ochrzczony na Pinokia i tak już zostanie. Nie będzie żadnej zmiany!!!
20 września 2012 o 07:59 #50134szak
KeymasterPinokio zostaje i juz !!!! :side:
20 września 2012 o 08:56 #50171Tomasz Karnecki
ParticipantNie i koniec tematu!!!
Jak ja cos mowie to tak ma byc20 września 2012 o 09:04 #50135lukaszl
Moderatorakurat w tej sprawie masz najmniej do gadania
20 września 2012 o 09:11 #50172Tomasz Karnecki
ParticipantSucharku nie oddzywaj sie:)
20 września 2012 o 11:07 #50173szak
Keymasterno najmniej masz do gadania pinusiu ty
20 września 2012 o 12:06 #50136lukaszl
ModeratorPinek, nie buntuj się, bo jeszcze kiedyś przypadkiem zboczysz z drogi i wpadniesz w jakiś rów!!!
20 września 2012 o 13:01 #50174Tomasz Karnecki
ParticipantA kto tu powiedzial ze sie buntuje?!
-
AutorPosty
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.