Witamy na stronie grupy kolarskiej GATTA BIKE-RS › Forum › Dla klubowiczy. › Nasze klubowe sprawy. › IMPREZA NA ZAKOŃCZENIE SEZONU 2012
- This topic is empty.
-
AutorPosty
-
20 września 2012 o 21:13 #50176
Tomasz Karnecki
ParticipantNo to jak bedzie? wpiszecie pinka czy nie ? :unsure: bo bede wkurwiajacy na treningach wiec sie lepiej zastanowcie
23 września 2012 o 10:44 #50177Malina
ParticipantCześć. Potwierdzam swoją obecność na imprezce . Napisz komu wpłacać kasę . Pozdrawiam wszystkich gamoni klubowych i apeluję o jak największą frekwencję bo spotkanie jest dla wszystkich związanych z klubem a nie koniecznie tylko dla ludzi ścigających się .
23 września 2012 o 18:22 #50184grzegorz turkiewicz
ParticipantJak bedzie tak dalej szlo, to na spotkaniu bedzie Nas moze z dziesieciu- dwunastu . Az mnie szlag trafia , jak oprocz info na forum , pisze do ludzi sms-y i nawet kurwa nikt odpowiedziec nie raczy, z wyjatkiem tych , ktorzy i tak zawsze sa w kontakcie .
27 września 2012 o 15:12 #50187Marek Kwiecień
ParticipantCzy termin imprezy 6-tego października jest już zaklepany?
27 września 2012 o 18:37 #50232grzegorz turkiewicz
ParticipantW zasadzie to jedyny termin , jaki odpowiada wiekszosci chetnych . Bralismy tez pod uwage 13-go, ale dwoch , czy trzech chlopakow ma wtedy jakies imprezy, a innych propozycji nie bylo . Cos sie zmienilo u Ciebie ? Byloby fajnie , gdybys mogl sie pojawic .
28 września 2012 o 08:29 #50233Marek Kwiecień
ParticipantJa mam 6-tego kolejne wesele w rodzinie. Może druga połowa października byłaby lepsza (?)
28 września 2012 o 19:41 #50235grzegorz turkiewicz
ParticipantLisu , co jest z Tobą , masz sklerozę , czy problemy z logicznym kojarzeniem rzeczywistości ? – ” Szczegółowe informacje znajdziecie w Dziale dla Klubowiczów, lub kontaktując sie bezpośrednio z Zarządem Sekcji Kolarskiej ” – a My rozmawialiśmy o tym co najmniej kilka razy Gamoniu !
Marek , niestety trzymamy sie juz tego 6-go , bo jak zaczniemy znow kombinowac z terminem , to w koncu nic z tego spotkania nie wyjdzie . Przykro mi , ze Ciebie nie bedzie , ale chyba nie ma takiej daty , ktora odpowiadałaby wszystkim .
30 września 2012 o 18:32 #50238grzegorz turkiewicz
ParticipantOto wstępna lista uczestników sobotniej imprezy :
1. Stępnik Piotr
2. Bujnowicz Robert
3. Pietrzak Wiesław
4. Wójcik Jaroslaw
5. Malinowski Dariusz
6. Heblewski Grzegorz
7. Lisowski Łukasz
8. Turkiewicz Grzegorz
9. Klimaszewski Mateusz
10.Stasiekiewicz Radosław
11.Sławiński Radosław
12.Toboła Zbigniew
13.Sopur Wojciech
14.Koperwas Dawid
15.Koperwas Krzysztof
16.Karnecki Tomasz
17.Wawrzyniak Krzysztof
18.Strycharski Jan
19.Majcherczyk Mateusz
20. Stępnik Magda
21. Ostojski AdamOsoby niezdeklarowane :
1. Dawid Janicki ( młody z dzisiejszego wyścigu)
2. Filip Bizoń ( nowy )
3.
4.Osoby, które zrezygnowały:
1. Pilch Robert- impreza rodzinna
2. Kwiecień Marek – impreza rodzinna
3. Maruszewski Grzegorz- kontuzja
4. Krystyniak Leszek – bez odzewu
5. Barton Marcin ( młody z Sieradza ) – bez odzewu
6.Radwański Romek- odwołał
7.Zaproszeni Goście :
1. Stolarek Grzegorz – potwierdził
2.Mogłem kogoś przeoczyć , jeśli tak , to napiszcie kogo .
30 września 2012 o 19:02 #50240Tomasz Karnecki
ParticipantJesli nie ma transportu, moge swoja furą pojechac po niego. Turek tylko daj mi do niego nr tel bo nie wiem czy on zostaje na noc czy chce wracac tego samego dnia
30 września 2012 o 19:13 #50241grzegorz turkiewicz
ParticipantChyba ochujałeś Pinokio !!! To było napisane z podtekstem kpiny( szkoda , że tego nie czujesz ) , a jeśli taki chłopaczynka nie potrafi sobie załatwić transportu , to albo możemy to przemilczeć , albo mieć go w dupie . Więc wybierz sobie ,co wolisz . ( poza tym , pamiętam , ze już mu proponowałeś kilka razy różne przysługi , a on nawet Ci numeru telefonu nie dał )
1 października 2012 o 07:40 #50137szak
KeymasterQuote:Oto wstępna lista uczestników sobotniej imprezy :
1. Stępnik Piotr
2. Bujnowicz Robert
3. Pietrzak Wiesław
4. Wójcik Jaroslaw
5. Malinowski Dariusz
6. Heblewski Grzegorz
7. Lisowski Łukasz
8. Turkiewicz Grzegorz
9. Klimaszewski Mateusz
10.Stasiekiewicz Radosław
11.Sławiński Radosław
12.Toboła Zbigniew
13.Sopur Wojciech
14.Koperwas Dawid
15.Koperwas Krzysztof
16.Karnecki Tomasz
17.Wawrzyniak Krzysztof
18.Strycharski Jan
19.Radwański Roman20.Stępnik Magdalena
1 października 2012 o 08:39 #50242grzegorz turkiewicz
ParticipantJedzie Madzia ?
1 października 2012 o 08:47 #50244Tomasz Karnecki
ParticipantNo to fajnie ze tylu nas bedzie:) (szkoda tylko Marka)
A leszek i reszta juz sie zdeklarowala?1 października 2012 o 08:52 #50245lukaszl
Moderatorhehehe Piter bierze babę
może i ja wezmę też
1 października 2012 o 09:17 #50246szak
KeymasterTa Magda jedzie na 100procent.
A ważne info, miałem dzwonić kurczak do Ciebie w tej sprawie ale jak już jesteś to pisze.
NIestety najprawdopodobniej nie da rady załatwić dzika…!!!
Powodem jest brak indywidualnego odstrzału. Nie może ojciec się dogadać z łowczym ,który blokuje pewne sprawy w kole. Pewnie tym razem Was nie uda mi się ugościć mięskiem niestety.Lecz sprawa nie jest do końca zamknięta i może być to niespodzianka jak wypali temat.
-
AutorPosty
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.