Witamy na stronie grupy kolarskiej GATTA BIKE-RS › Forum › Dla klubowiczy. › Nasze klubowe sprawy. › IMPREZA NA ZAKOŃCZENIE SEZONU 2012
- This topic is empty.
-
AutorPosty
-
17 października 2012 o 11:02 #50407
szak
KeymasterSłuchaj usunąłem ją celowo bo pewne iformacje dla osób postronnych – obcych dla Nas są niepotrzebne. Dlatego tak zrobiłem.
Zostały tylko informacje dotyczące tego kto jest obecnie na forum.17 października 2012 o 11:31 #50408Tomasz Karnecki
ParticipantNo o to wlasnie chodziło.Dziekuje Panie Piotrze za wyjaśnienie:)
17 października 2012 o 19:28 #50167Tomasz Karnecki
ParticipantBo powiem ci tak nie wiesz tego ale jest w Naszym klubie jeden kluboiwicz który jest chujem i powienin wypierdalać z Naszego klubu ale opowiem Ci o tym w cztery oczy.
Teraz jak już jest przyjęty to huj nic nie zorbie ale jakbym wiedział o pewnych sprawach wcześniej to by kurwa napewno nie był w Naszym klubie.
Naszczeście widziałem go raz tylko na zabraniu. Jak się pojawi na następnym to mu chyba jebne… bo kurwa nie wytrzymam.A to jest jakas tajemnica ze musisz tylko Lisowi mowic?
17 października 2012 o 19:30 #50410Tomasz Karnecki
ParticipantJesli to chodzi o mnie to wystarczy tylko powiedziec
17 października 2012 o 19:34 #50411Tomasz Karnecki
Participanta w sprawie tych legitymacji to chyba wykorzystacie zdjecia ze stronki? nie musze zapierniczac znowu do fotografa? bo to kolejne pol roku mi zajmie
PS a zdjecia juz doszly do cb ?
Tylko pamietaj o pseudonimie!!! Macie czas z kurczakiem wymyslec cos innnego17 października 2012 o 19:59 #50412Tomasz Karnecki
ParticipantWiem… czasami mnie macie dosyc… Wiem tzn domyslam sie co kurczak lisu i inni mysla o mnie… ehhh spadam
18 października 2012 o 06:37 #50413grzegorz turkiewicz
ParticipantPinek gamoniu , jak nie chcesz być PINOKIO , to ewntualnie wchodzi w grę jeszcze PIZDOKJO. I kto wie , czy czasem to drugie nie pasuje lepiej do Ciebie. Ale jak to w demokracji – masz prawo sobie wybrać jedno z dwoch . I żebyś potem nie gadał , żę Prezes prowadzi dyktaturę demokratyczną . Widzisz jak masz dobrze w Klubie !!!
18 października 2012 o 07:09 #50140lukaszl
ModeratorPinokio Ty Pizdo, jest taki przycisk na forum jak EDYCJA!!!! kurwa to nie jest chyba trudność używać tej opcji? następnym razem będę kasował Twoje posty jak będą jeden pod drugim non stop… Zaśmiecasz to forum tak, że kurwa nie idzie tego czytać!!! weź się kurwa za robotę i pomyśl trochę Gamoniu jebany!!!
18 października 2012 o 15:58 #50414Marek Kwiecień
ParticipantKiedy następna siłownia? Dzisiaj nie mogę, ale następnym razem…
Generalnie ja mam zajęte wtorki i czwartki. Może udałoby się przygotować mniej więcej stały plan?
PS.Ładnie i grzecznie (nawet Pizda jest z dużej litery) to Lisu wyłożyłeś koledze Pinokiowi.
18 października 2012 o 19:52 #50417grzegorz turkiewicz
ParticipantPanie Marek, tak ogólnie , to siłownia jest dostępna w dni robocze w godz. 10-22 , w soboty do 17 ,a w niedziele do 15 i każdy z Nas może korzystać w dowolnie wybranym czasie. Jeżeli jednak chciałbyś trenować wspólnie z grupą , to niestety musisz na bieżąco śledzić forum. Ja przynajmniej, nie mogę zobowiązać się do stałego planu, bo zbyt często zmieniają mi się sprawy zawodowe. NA teraz najbliższy trening jest zaplanowany na poniedziałek na godz.19.00 i tutaj nic nie powinno się zmienić.
21 października 2012 o 20:59 #50418Tomasz Karnecki
ParticipantKurczak a pamietasz jak mogłem sobie wybrac miedzy Pizdą a Gamoniem ? Wybrałem Gamonia, to moze takie? co o tym myslisz?
:cheer:
😆 :woohoo: 👿
-
AutorPosty
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.